حمید رضا.ع
New Member
سلام به برو بچه های فلش کار حرفه ای ، نیمه حرفه ای و غیر حرفه ای.
آقا ما هر روز باید با این فلش دست و پنجه نرم کنیم بالاخره یه روزی یکدوممون کم میاریم.
...وباز هم سوال و اشکال.
یک combo box وارد stage کردم در پنل اکشن کد مربوط رم نوشتم حالا اینجا من یه مشکلی دارم می زمانی که رو هر آیتمی که کلیک می کنم یه کاری انجام بده.
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم دارم : میشه بجای اون یه کار یه کلاس رو یا یه تابع رو اجرا کرد؟
و یه سوال دیگه : میشه زمانی که یه آیتم رو از combo box انتخاب می کنیم توی لیست باکسمون هم تغییر ایجاد بشه؟
واضح تر میگم :
یه لیست باکس داریم و یک کمبو باکس .اگه آیتم گل رو از کمبو باکس انتخاب کردیم اسم یه سری گل داخل لیست باکسمون ظاهر بشه.البته قبلا توی یه کلاس به نام گل نام گل ها رو دادیم.
ممنونمیشم اگه جوابمو بدین.خدا خیرتون بده و نماز روزه هاتون هم قبول.

آقا ما هر روز باید با این فلش دست و پنجه نرم کنیم بالاخره یه روزی یکدوممون کم میاریم.
...وباز هم سوال و اشکال.
یک combo box وارد stage کردم در پنل اکشن کد مربوط رم نوشتم حالا اینجا من یه مشکلی دارم می زمانی که رو هر آیتمی که کلیک می کنم یه کاری انجام بده.
دوستان اگه کمک کنن ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم دارم : میشه بجای اون یه کار یه کلاس رو یا یه تابع رو اجرا کرد؟
و یه سوال دیگه : میشه زمانی که یه آیتم رو از combo box انتخاب می کنیم توی لیست باکسمون هم تغییر ایجاد بشه؟
واضح تر میگم :
یه لیست باکس داریم و یک کمبو باکس .اگه آیتم گل رو از کمبو باکس انتخاب کردیم اسم یه سری گل داخل لیست باکسمون ظاهر بشه.البته قبلا توی یه کلاس به نام گل نام گل ها رو دادیم.
ممنونمیشم اگه جوابمو بدین.خدا خیرتون بده و نماز روزه هاتون هم قبول.