راهنمایی درباره متریال

• شروع کننده موضوع Fa
  • تاریخ شروع

Fa

Well-Known Member
سلام . بچه ها من از سینما4دی change کردم رو مکس 2011و الان یه سری سوال دارم .

1- متریالی که به هر آبجکت داده شده رو کجا میتونم ببینم ؟؟
2- چه جوری پاک کنمشون ؟
3- مکس از چند تا هسته سی پی یو استفاده میکنه ؟؟
4- چه جوری میتونم کارمو لایه به لایه ببینم ( شبیه به سینما ) , یعنی مثلاً لایت جدا , کمرا جدا و ... ؟؟

فعلا همین تا این کارم ردیف بشه .

ممنونم

Fa

Well-Known Member
یعنی تو این سایت کسی نیست اینو جواب بده . واقعاً که , مجید م که احتمالا نشسته داره سودهای حاصله رو میشماره

sadraman

Active Member
سلام
1. متریال ها رو توی ادیت متریال می تونی ببینی
روی هر اسلات دابل کلیک کن تا جزئیات بیشتری ببینی

2.برای پاک کردن هم کافیه یه اسلات خالی رو به جسمت بدی یعنی یه متریال بلنک

3.هسته رو نمی دونم ولی فک کنم هر چی بیشتر بهتر :دی

4.در مورد لایه بندی خیلی نمی دونم ولی اینو می دونم که خود مکس اجسام رو طبقه بندی می کنه
دکمه h رو بزن و اجسامت رو فیلتر کن و راحت هر کدوم رو انتخاب کن

• Like
Reactions: Fa

prince_Persia_7

Well-Known Member
با زدن دکمه ی M روی کیبورد پنجره ی Material Editor باز میشه روی یکی از سمپل ها کلیلک کن حالا برای اینکه بتونی متریال اون آبجکت رو ازش استخراج کنی روی سمپل ، دکمه ی قطره چکون واقع در پنجره ی متریال ادیتور رو بزن سپس بر روی جسم مورد نظر کلیلک کن تا متریال اون آبجکت بر روی سمپل کپی بشه.

• Like
Reactions: Fa

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.
اگر متریال آبجکتتون در متریال ادیتور(کلید M) نبود با استفاده از قطره چکان داخل متریال ادیتور میتونید متریال آبجکت رو ازش بگیرید.
برای پاک کردن متریال از پنل utilites گزینه ای برای پاک کردن UV و متریال هست. علامت این پنل یه چکشه.
برای دیدن آبجکتها به صورت انتخاب بر اساس نوع، کافیه کلید shift رو به همراه حرف اول نوع ابجکت بزنید تا اون نوع از آبجکت کلا" مخفی یا نمایان بشه.
shift+G....geometry
shift+s....shape
shift+c....camera
shift+l.....light
shift+h....helper

تعداد هسته هم به نظرم محدودیتی نداشته باشه. حداقل میدونم انقدر ساپورت میکنه که برای کار شما مشکلی پیش نمیاد.

سلام . بچه ها من از سینما4دی change کردم رو مکس 2011و الان یه سری سوال دارم .

1- متریالی که به هر آبجکت داده شده رو کجا میتونم ببینم ؟؟
2- چه جوری پاک کنمشون ؟
3- مکس از چند تا هسته سی پی یو استفاده میکنه ؟؟
4- چه جوری میتونم کارمو لایه به لایه ببینم ( شبیه به سینما ) , یعنی مثلاً لایت جدا , کمرا جدا و ... ؟؟

فعلا همین تا این کارم ردیف بشه .

ممنونم

واسه دیدن متریال ها m رو بزن متریال ادیتور باز میشه واسه پاک کردنش هم روی اون متریال کلیک کن بعد اون علامت ضربدر (x) بزن یه پیغام میده که اولیش متریال رو هم از جسم و هم از متریال ادیتور پاک میکنه ولی دومیش فقط از متریال ادیتور .

واسه لایه لایه کردن هم چنتا راه وجود داره یکیش اینه که خودت لایه هارو درست کنی به این صورت که روی یه جای خالی از نوار ابزار همونجایی که ابزار های move و چرخشو اینجور چیزا هستن راست کلیک کن گزینه layers رو انتخاب کن بعد بگیرش بندازش تو یه جای خالی از همون نوار ابزار . خب تو میتونی هرجسمی رو که بخای تو هر لایه ای بزاری و هر وقتم خواستی میتونی مخفیشون کنی یا فریزشون کنی خلاصه چیزای دیگه که با یکم انگلیسی بلد بودن میشه فهمید چی به چیه .

یه را دیگم اینه که بری تو پانل display عکس یه مانیتوره ، و تو قسمت hide by category اون نوع شئی رو که میخای انتخاب کن تا مخفی بشه . میتونی از تو همون قسمت گزینه add رو بزنی نوع جسمی رو که میخای انتخاب کنی . تو همون پانل قسمت های مختلفی هست که میتونی کار کنی بفهمی .البته چنتا ره دیگم هست که فک کنم همینا کافی باشه . اگه سوالی داشتی میتونی تو وبلاگم به صورت کامنت بگی که اگه تونستم کمکت کنم . چون آخه زیاد اینورا نمیام.
mostafa3dmax.lxb.ir :oops:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا