راهنمایی برای کار کردن با قالبهای آماده

hamed_bati2000

New Member
با سلام خدمت شما
جهت طراحی یک سایت برای شرکتی خصوصی و اینکه کلاً من طراح وب نیستم و می خواهم از قالبهای آماده ای مثل Monster یا قالبهای آماده دیگری استفاده کنم از دوستانی که از این روش استفاده کرده اند و در این زمینه واردهستند تقاضای کمک داشتم.
من تا حدودی که بتوانم کارم را راه بیندازم با Dreamweaverوflash MX آشنا هستم.مشکلی که من دارم این هست که نمی دانم آن قالبها را که دریافت کردم دارای Folder هایی هست من باید روی کجا کار کنم روی چه فایل هایی باید کار کنم.یکسری از فایلها هستند کهhtml هستند یکسری از فایلها هم هستswf هست و البته بعضی از قالبها به همراهشان علاوه بر فایلهایی که گفتم فایلهای flaهم هست که کمی کار را راحتر می کنند.
در کل از دوستان می خواستم کمک کنند مراحلی را که خودشان طی کردند تا سایت به شکلی که می خواستند همراه با محتویات مورد نظرشان راه اندازی شد را به این حقیر هم بگویند تا استفاده کنم و دعا گو باشم.
در انتها مطمئن هستم غیر از من هزاران نفر دیگر هم درگیر این موضوع هستند و با راهنمایی افرادی که در این ضمینه تخصص دارند غیر ازبنده بدرد خیلی دیگر از بچه ها هم خواهد خورد.
با کمال تشکر از حسن توجه شما دوستان.

shnoit

Well-Known Member
سلام
خدمت شما عرض کنم که تا حد امکان از قالبهای آماده استفاده نکنین ، اگرم استفاده میکنین ، همیشه 2-3 تایی رو با هم مخلوط کنین. این طوری ایده شما هم برای طراحی شخصی صفحات بیشتر میشه و باعث ایجاد انگیزه ، جهت طراحی با دساتها و ایده های خود میشوید.
اما توضیحات:
جهت تغیرات در عکسها باید از فایلهای psd موجد به خود قالب و تغیرات عکسها استفاده نمایید.
جهت مشاهده هم که طبیعتا" از فایلهای html .
اما نظر من این هست که تغیرات را ، روی خود فایلهای html انجام ندید . چون داری کدهای اضافی هستن. و شما میتونین با کد نویسی صحیح حجم صفحه را تا 3-4 کلیلوبایت کاهش دهید که این مقدار تاثیر زیادی روی لود شدن صفحه داره.
موفق باشین دوست من

آخرین ویرایش:

BassGraphic

Member
من با نظر ايشون موافقم.دوتا رو تلفيق كن.احتمالا بايد سي اس اس رو توي نوت پد باز كني واونو تغيير بدي.چون اين قالب ها با سي اس اس ساخته ميشن.فلش هايي هم كه هست مال تاسفتاده توي وب هست.ديگه بايد خودتون تلاش كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا