mohsen_online_007
Active Member
سلام !
از تیتر مشخص هست که دنبال چی هستم
اطلاعات سیستم م به شرح زیر هست
cpu
AMD athlom(tm) 64 x2 dual core processor 4000+ 2.10 Ghz
main
giga ga-m52l-s3
ram
2 gel
2 kingeston
graphic
nvidia 8500 GT
hdd
1tb 64 cash vestern
من تا چند مدت پیش که 250 G داشتم مشکلی نبود اما بعد از یک ترا کردن هاردم احساس می کنم سرعت پایین تره !
این رو هم زمانی متوجه شدم که فایل های داخل درایو هارو جابه جا میکردم
آخرین ورژن کارت گرافیکم رو هم نصب کردم تاثیر چندانی نکرد
از جایی که سیستم DDR2 هست
می خواستم ببینم برای سیستمم با این اطلاعات چه کارت گرافیکی مناسب هست ؟!
یکی از دوستان Nvidia 9500 Gt 1m پیشنهاد کرد، سرچ زدم دیدم زیاد تعریف نکردن، من هم اطلاعاتم راجه به این ضمینه کم هست و هر کس هم یک حرفی میزنه !
در Rating ویندوز هم مشخص شد که کارت گرافیکم نسبت به باقی قطعات پایین هست و از جایی که سیستم خوبی دارم دلم نمیآد برم سراغ DDr3 چون همین فروشنده ها هم میگن اونقدرها فرقی نداره و بعضی ها همین DDR2 رو بیشتر ترجیح میدن
جدای از پیشنهاداتون یکی به من بگه اون گذینه اول امتیاز که processor نام داره بر چه مبنایی هست ؟!
و مرتبط با چه قسمتی از سخت افزاره
ممنون
از تیتر مشخص هست که دنبال چی هستم
اطلاعات سیستم م به شرح زیر هست
cpu
AMD athlom(tm) 64 x2 dual core processor 4000+ 2.10 Ghz
main
giga ga-m52l-s3
ram
2 gel
2 kingeston
graphic
nvidia 8500 GT
hdd
1tb 64 cash vestern
من تا چند مدت پیش که 250 G داشتم مشکلی نبود اما بعد از یک ترا کردن هاردم احساس می کنم سرعت پایین تره !
این رو هم زمانی متوجه شدم که فایل های داخل درایو هارو جابه جا میکردم
آخرین ورژن کارت گرافیکم رو هم نصب کردم تاثیر چندانی نکرد
از جایی که سیستم DDR2 هست
می خواستم ببینم برای سیستمم با این اطلاعات چه کارت گرافیکی مناسب هست ؟!
یکی از دوستان Nvidia 9500 Gt 1m پیشنهاد کرد، سرچ زدم دیدم زیاد تعریف نکردن، من هم اطلاعاتم راجه به این ضمینه کم هست و هر کس هم یک حرفی میزنه !
در Rating ویندوز هم مشخص شد که کارت گرافیکم نسبت به باقی قطعات پایین هست و از جایی که سیستم خوبی دارم دلم نمیآد برم سراغ DDr3 چون همین فروشنده ها هم میگن اونقدرها فرقی نداره و بعضی ها همین DDR2 رو بیشتر ترجیح میدن
جدای از پیشنهاداتون یکی به من بگه اون گذینه اول امتیاز که processor نام داره بر چه مبنایی هست ؟!
و مرتبط با چه قسمتی از سخت افزاره
ممنون