راهنمایی برای نمایش فایل متنی در فلش

MclarenF1

New Member
سلام دوستان عزیز،
من یک فایل فلش ایجاد کرده ام که محتوای یک فایل TXT خارجی را نمایش میدهد.
این فایل متنی حاوی یک جمله میباشد برای مثال :
Hello My Name is MclarenF1
من میخواهم فایل فلشم طوری باشد که فقط کلمه آخر این عبارت را نمایش دهد. برای مثال در جمله فوق تنها کلمه MclarenF1 را نمایش دهد. یا اگر مثلا جمله درون فایل متنی به این شکل شد:
Hello My name is
تنها کلمه is را نمایش دهد و به همین ترتیب ...
میخواستم از شما تقاضا نمایم چنانچه امکان دارد بنده را راهنمایی نمایید که چگونه میتوانم این کار را انجام دهم و چه کدی باید در AS3 بنویسم.
از توجه شما ممنونم ...

JavidFlasher

کاربر فعال
اول میای یه حلقه میسازی که شمارنده حلقت اندازه طول استرینگ کلیتون یا همون طول جملتونه بعد باید حلقتو نزولی کنی تا شمارنده حلقه از اخر جمله شروع به کم شدن کنه در همین حین شما یه متغیر جدید میسازین که همینجوری که شمارنده حلقه داره کم میشه کاراکترا از آخر به استرینگ جدیدتون اضافه شه بعد یه شرط میزارین هر وقت کاراکتر مساوی با (" ")فاصله باشه شمارندتو 0میکنی تا حلقه خاتمه پیدا کنه!الان تو متغیر جدیدت همون کلمه آخری جمله رو داری منتها بر عکس ینی از آخر به اول !واسه همین میای یه تابع میسازی که یه استرینگ ورودی میگیره بعد میاد تو یه حلقه نزولی مثل بالا از آخر به اول کاراکترا رو تو یه استرینگ جدید دیگه ذخیره میکنه و در خر اونو بر میگردونه!
یه کم گیج کنندس !

MclarenF1

New Member
سلام Javid عزیز،
از پاسخ و راهنمایی شما بسیار ممنونم...
همانطور که ذکر نمودید این راه کمی برای من گیج کننده و پیچیده بود، کلیات روش را متوجه شدم ولی پیاده سازی آن از عهده من بر نمی آید !
آیا مثالی در این زمینه وجود ندارد که بتوانم از کدهای AS3 آن استفاده نمایم ؟
من یک روش نسبتا ساده دیگر یافتم که این نیز میتواند به من کمک نماید اما قسمتی از آن را باید تغییر دهم که در انجام این تغییر نیز نیاز به راهنمایی دارم.
من از یک UIScrollbar در قسمت متنی فایل فلشم استفاده نمودم، سپس اندازه فونت را بزرگ کردم تا تنها یک کلمه از جملات را نمایش دهد. حال اگر بتوانم کاری کنم که این اسکرول باری که گذاشتم همیشه آخر جمله را نمایش دهد دقیقا به همین هدفی میرسم که قصد دارم به آن دست یابم !
میخواستم از شما تقاضا نمایم بنده را راهنمایی کنید که چگونه میتوانم کاری کنم که اسکرول بار همیشه آخر جمله ( یا در اصل آخر Multiline ) را نمایش دهد ؟
البته اگر راه حل دیگری به ذهنتان میرسد ممنون میشوم بنده را راهنمایی نمایید...
با سپاس از توجه شما ...

aliamel

کاربر فعال
در صورتی که فایل متنی ای که لود کردی کوچک باشه یک روش ساده تر برای حل مشکلت کد زیره:
PHP:
var str:String="Your TXT File That Loaded";
var arr:Array=str.split(" ");
trace(arr[arr.length-1]);

MclarenF1

New Member
سلام Ali عزیز،
بینهایت از راهنمایی فوق العاده شما ممنونم ...
من با اندکی تغییر در کدی که شما به آن اشاره نمودید موفق شدم دقیقا به هدفی که داشتم برسم و مشکلم به صورت کامل برطرف شد.
از توجه و راهنمایی شما و سایر دوستان عزیز بسیار بسیار ممنون و متشکرم.
موفق باشید ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا