راهنمایی برای نرم افزار readiris 11

ahmadfani

Active Member
سلام من نرم افزار readiris 11رو نصب کردم و کرکش هم نمودم ولی نمیدونم چرا در آخر کار با اشکال مواجه میشم و درست تبدیل نمیکنه!!!!
تازه من خودم تایپ کردم و تبدیل به عکس کردم اونم با فونت آریال ولی نمیدونم وقتی بهword تبدیل کرد درست عمل نکرد اشکال کار از کجاست؟:-?

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام
تا جایی که من میدونم .
در مورد حروف فارسی .
اگر علامتهای اسکریپتی میاد ، زبان فارسی را انتخاب نکردی .
عکس داده شده باید کیفیت 300 dpi داشته باشه.
این برنامه مثل اینکه در نسخه 12 برای فارسی بهتر از 11 عمل میکنه .نسخه 11 در مورد زبان فارسی هنوز عملکرد مناسبی نداره .زیاد ازش انتظار نداشته باش.

Kung

New Member
سلام
تا جایی که من میدونم .
در مورد حروف فارسی .
اگر علامتهای اسکریپتی میاد ، زبان فارسی را انتخاب نکردی .
عکس داده شده باید کیفیت 300 dpi داشته باشه.
این برنامه مثل اینکه در نسخه 12 برای فارسی بهتر از 11 عمل میکنه .نسخه 11 در مورد زبان فارسی هنوز عملکرد مناسبی نداره .زیاد ازش انتظار نداشته باش.

شما که از نسخه 12 این نرم افزار باخبری آیا لینک دانلود ورژن me که فارسی رو ساپورت میکنه دارید؟ تریال هم باشه قبوله !

ahmadfani

Active Member
متاسفانه هرکاری میکنم نمیشه فارسی رو درست تبدیل کنم.فکر کنم یه سری تنظیم خاص نیاز داره

arty125

New Member
دوستان عزیز من جدیدترین نسخه اون رو همراه با کرکش دارم تو رپید و هات فایل خودم آپلود می کنم. انشاا... تا ظهر امروز می تونید از وبلاگ من http://arty125.persianblog.ir دانلود کنید. واقعا این نرم افزار عالی هست و کارش حرف نداره. واسه هیچ نرم افزاری پول ندید. هر چی خواستید تو وبلاگ من درخواست بدید براتون لینکش و قرار می دم. هر سوالی هم داشتید می تونید بپرسید اونجا.

ahmadfani

Active Member
نگاه كن ببين فارسي رو ساپورت ميكنه يا نه؟
مهم قسمت فارسيشه!!!
مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا