راهنمایی برای میزان برق usb های کامپیوتر

newrayaneh

Active Member
با سلام
می خواستم بدونم آیا همه ی وسایل مثل موس ، کیبورد و فن که برق خود را از usb ها می گیرند به یک میزان برق مصرف می کنند یا بیشتر و یا کمتری وجود داره؟؟؟
و اصلا میزان برق یک درگاه usb چند ولت است؟؟
ممنوم

senged

Member
سلام
نه هر وسیله ای به مقدار نیازش برق مصرف میکنه.
برق یو اس بی 5ولت هستش ولی راهایی هم وجود داره که میشه تبدیلش کرد به 12 ولت.
موفق باشی:rose:

senged

Member
نه فشار نمیاد
برای این کار باید با الکترونیک آشنا باشی.به یه مدار نیاز داری که نقششو اگه خواستی بهت می دم.

newrayaneh

Active Member
آره نقششو بده
البته اگه بتونم
راستی اگر از این 6 راهی های usb به لپ تاپ زنیم تعداد usb ها میشه 8 تا و اگه از هر 8 تا کار بکشیم احتمال داره روی پاور لپ تاپ فشار بیاد؟؟
یا بسوزه؟؟؟؟

senged

Member
آره فشار میاد
چون تعداد یو اس بی ها رو توی لپ تاپ بر اساس توان اون برنامه ریزی می کنن.
البته این نقشه هرم که گفتم برای pc تست شده ممکنه به لپ تاپ آسیب برسونه
اگه از usbفقط برای برق استفاده میکنی مبدل هایی هم وجود داره که برق 220 رو تبدیل میکنه به usb

ali_exme

New Member
سلام.
الان بیشتر اپلیکیشن ها و گجت ها از usb برای شارژ استفاده می کنند. تو یه سایت خارجی یه مبدل برای فندک ماشین دیدم که تو ایران پیداش نکردم. تو توضیحاتش نوشته بود "تبدیل برق 12 ولت ماشین به برق 5 ولت USB با شدت جریان 1 آمپر" . من تا الان موبایلم رو با USB رادیوپخش ماشین شارژ میکردم، این نکته به ذهنم رسید که آیا USB ماشین برقش 12 ولته؟ و ممکنه به موبایل آسیب برسونه؟ چون تو دفترچه موبایل نوشته فقط از USB شارژر استاندارد یا رایانه با خروجی 5 ولت استفاده کنید. در ثانی رادیو ماشین من قیمتش تو ایران 150 تومنه در صورتی که قیمت اون USB فندک 70 دلاره (یعنی حدود 140 تومن) پس حتما یه کارای خاصی می کنه!!!
یه سوال دیگه هم دارم. چرا USB کامپیوتر موبایلو 100% شارژ نمی کنه؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا