راهنمایی برای شروع به کار

دوستان سلام . خسته نباشید . من به راهنمایی شما برای شروع به کار با 3DMAX نیاز دارم .
می خواستم بدونم که چه سیستمی واسه کار با 3DMAX نیاز هست ؟
مشخصات سیستم من اینه :
پردازنده : AMD 3.2 - 64bit
رم : 1GB
کارت گرافیک : GeForce 6600 - 256 MB
سئوال بعدیم هم اینه که آخرین ورژن 3DMAX چیه ؟ و واسه من که هیچ تا الان با این برنامه کار نکردم چه چیزهایی نیاز هست ؟
اگه امکانش هست به صورت کلی فرق 3DMAX و MAYA رو بگید .
یک دنیا ممنون

:Mohsen:

کاربر باتجربه
دوست من سلام
اين سوال زياد اينجا تكرار شده، يكم جست و جو كني جواب هاي كامل تري پيدا مي كني
به هر حال من به طور خلاصه تا اونجا كه بتونم كمكت مي كنم
مشخصات سيستمت براي شروع خوبه، ولي در ادامه كار بايد ببيني مي خواي با مكس چكار كني، اگه كار حرفه اي بخواي انجام بدي اين سيستم كمه، ولي براي كارهاي سبك كافيه
آخرين ورژن مكس ورژن 2009 يا همون 11 هست و شما اگه مي خواي كارو شروع كني بهتره كه به همين آموزشهاي اينترنتي و بعضي از كتابهاي فارسي رجوع كني(كتابهاي داريوش فرسايي خوبن) و بعد براي حرفه اي شدن سراغ آموزشهاي شركت هاي حرفه اي بري

اگه امکانش هست به صورت کلی فرق 3dmax و Maya رو بگید .

اين مورد هم معمولا دعوا راه ميندازه، براي همين در موردش صحبت نمي كنم
فقط مي تونم بهت بگم با انتخاب مكس پشيمون نميشي، چون بيشترين كاربرو تو دنيا به خودش اختصاص داده
موفق باشي

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام دوست من
همون جوری که محسن جان گفت سیستمت برای کار معمولی و ساده خوبه
نیازی نداری که ارتقاش بدی
حالا اگه پول زیادی داری و میخوای خرج کنی یه سری مشخصات بهت میگم
----------
اول از همه مادر بورد
gigabyte چیز خوبیه
PLS3 965p
سعی کن یه مین بوردی بگیری که هم دوتا cpu میخوره و هم دوتا کارت گرافیک
چونکه تا دو سال دیگه از سیستمت دل زده نشی

--------
دوم CPU هست که خیلی مهمه مخصوصا تو رندر
سعی کن 4 هسته ای باشه که اگه مادر بوردت 2 تا ورودی cpu داره جمعا 8 هسته ای بشه
--------
سوم رم هست که سه تا مدل توپ پیشنهاد میکنم
اولی رم ژل هست که به نسبت کارکردش گرون و کمیابه
دومی OCZ هم عالیه
سومی هم کروشاله که خوبه
در کل دو تا رم 2 گیگ OCZ خوبه
-------------
کارت گرافیک هم دو تا جی فورس 9600 با حافظه 1 گیگ مدل DDR3 هست که کولاکه و تو کارای سنگین کم نمیاره
میتونی تو مادربوردت اگه دو تا سوکت کارت گرافیک داره ، دوتارو از یه جنس ببندی که بهش میگن روش کراس فایر...
------------
کیس هم که داری میگیری نگاه کن فن زیاد داشته باشه
پاور هم مهمه و بهتر بالا 650 W باشه تا فن ها حمایت بشن
--------
تنها قطهع ای که میمونه هارده که اصلا اهمیت نداره و همون 80 خوبه
در ضمن سعی کن درایو C و درایوی که مکس توش ریخته شده رو همیشه 5 'گیگ خالی نگه داری
--------------
راستی Mouse Pad که از اهمیت بالایی بخورداره مواظب باش زیاد پوس پوس نشه:D:D:D:D:)

میمونه پولش که خدا بده برکت
---
در کل همیشه موفق باشی
امید وارم به جوابت رسیده باشی

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
reactor_master جان . فكر ما فقير بيچاره ها رو هم بكن ديگه ؟ قلبم ضعيفه . تحمل اينن همه هيجان رو نداره چقدر در اين فروم اختلاف طبقاتي ديده ميشه !!! (شوخي كردم ناراحت نشي!!! :D)
خلاصه آقا امير اگر مي خواي تازه شروع به كار كني همين سيستم خيلي هم خوبه .بعد از اينكه يه شش هفت ماه باهاش كار كردي و تقريبا به دستوراتش مسلط شدي مي توني براي يه سيستم بهتر دست و پا كني . من اولين سيستمم كه توش مكس نصب مي كردم P2 با 128MB رم و گرافيك 64 بود و اين قدر با اين تري دي مكس 3.5 حال مي كرديم كه نگو .
اين سيستمي كه دوستمون گفتن به درد سي جي مستر سال مي خوره !! به هر حال اگه مايشو داري خيال خودتو راحت كن ...
در مورد تفاوت هاي بين مكس و مايا همونطور كه دوستمون mohsendanاشاره كردن خيلي ها نمي تونن درست بحث كنن .برا همين به دعوا كشيده ميشه . مي توني مقايسه كني . مكس در دنيا بيشتر از مايا استفاده ميشه اما مايا بيشتر در كارهاي حرفه اي .
خلاصه اينكه از لحاظ كارايي اين دو نرم افزار در جاهاي به شدت باريك و حرفه اي تفاوت هاي خودشونو نشون ميدن نه در يك رندر مثلا شيشه !!
موفق باشي

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
reactor_master من اولين سيستمم كه توش مكس نصب مي كردم P2 با 128mb رم و گرافيك 64 بود و اين قدر با اين تري دي مكس 3.5 حال مي كرديم كه نگو .
سلام دوست من

بابا برو خدارو شکر کن که با همچین سیستمی مکس رو شروع کردی
من حدود 10 ساله پیش وقتی دوم راهنمایی بودم سی پی یو 500 مگا هرتز داشتم اسمش معلوم نبود چیه
رم64 و کارت گرافیک Ati باحافظه 8 مگ و هارد 2 گیگ
مکس 2.5 کار میکردم و بعد از یه سال رفتم مشهد وقتی 3 رو دیدم بال دراوردم:)
فقط میخواستم بدونی سیستمم چی بوده اگر چه ...

موفق باشین همیشه

hellboy3d

Member
سلام
در مورد مایا یا مکس
باید بگم از لحاظ ابزاری هیچ فرقی ندارن یه هفته با مکس کار کن یه هفته با مایا ببین از اینتر فیس کدوم خوشت میاد
و با کدوم راحتری شاید اصلا از لایت ویو یا سینما فور دی خوشت بیاد
مهم کسی که کار می کنه مهم ابزار نیست (اینم در کلش:d)
امیدوارم موفق باشی با هرچی

سلام . خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی گرمتون .
از لحاظ كارايي اين دو نرم افزار در جاهاي به شدت باريك و حرفه اي تفاوت هاي خودشونو نشون ميدن نه در يك رندر مثلا شيشه !!
می شه بیشتر توضیح بدید ؟
مایا و 3d هر کدوم درکجاها کاربرد دارند ؟

سلام . خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی گرمتون .
از لحاظ كارايي اين دو نرم افزار در جاهاي به شدت باريك و حرفه اي تفاوت هاي خودشونو نشون ميدن نه در يك رندر مثلا شيشه !!
می شه بیشتر توضیح بدید ؟
مایا و 3d هر کدوم درکجاها کاربرد دارند ؟

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
مثلا میگن مایا در متحرکسازی کاراکتر خیلی قوی تر از مکسه . خوب اگه من بیام با مکس کار کنم در این زمینه و بعد با مایا . تفاوت زیادی بینشون نمی بینم . شاید هم ببینم اما نمی تونم بگم که کدوم یکی قوی تره چون هر دوتاشون کار منو راه انداختن . اما کسی که مثلا 7 ساله داره با این دوتا نرم افزار به صورت حرفه ای کار می کنه و دقیقا می دونه چه تفاوتهایی بین این دوتا نرم افزاره ، اون می تونه بیاد بگه . خب من با هردو تا نرم افزار کار کردم و خب مایا رو در این زمینه بهتر دیدم نه که کلا مایا بهتره .
همونطور که امین هم گفت هم مکس و مایارو نصب کن . ببین از اینتر فیس کدوم یکی بیشتر خوشت میاد . با هر کدوم راحتری شروع به کار کن .
بازم میگم برای کسایی که به صورت حرفه ای (حرفه ای یعنی کسی که مثلا بتونه یه انیمیشن در حد شرک بسازه ) هستن این تفاوتها آشکاره . البته مطمئن باش تمام حرفه ای ها هم مکس و هم مایا و حتی نرم افزارهای دیگه ی این زمنه هم بلدن اما مثلا یکمی با مکس حال میکنه یکی با مایا یکی با لایت ویو و ...

نرم افزار مهم نیست مهم کسیه که با نرم افزار کار میکنه

تازه اینا هم دلیل نمیشه که یه کاربر عادی مثل من نتونه بگخ . در این جا مکس قوی تره یا مایا . به هر حال هر کدومشون یه سری ویژگی ها و معایب دارن .

موفق باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا