راهنمایی برای ساخت یک سایت تبلیغاتی که هم اخبار و تبلیغات را بتوان به طور کامل کنترل کرد.:paint: :-?
T trisha Banned Sep 12, 2008 #1 راهنمایی برای ساخت یک سایت تبلیغاتی که هم اخبار و تبلیغات را بتوان به طور کامل کنترل کرد.
H hadiroohi Member Sep 14, 2008 #2 امکاناتی که میخای رو کامل بنویس! یا اگه سایت خاصی مد نظرته اونم ذکر کن!
T trisha Banned Sep 15, 2008 #3 میخوام وقتی یوزر از سایت دیدن میکنه بشه آمارش رو داشت. برای مثال تا حالا چند بار وارد سایت شده. بعد فکر کنم باقی کارها رو جوملا یا مامبو انجام میدن.
میخوام وقتی یوزر از سایت دیدن میکنه بشه آمارش رو داشت. برای مثال تا حالا چند بار وارد سایت شده. بعد فکر کنم باقی کارها رو جوملا یا مامبو انجام میدن.
EMIRATES Active Member Sep 15, 2008 #4 با سلام کاری نداره . میتونید به هر یوزر - اگه ثبتنام کرده که راحت میشه با یک صفحه کد نوشتن آمارش رو ثبت کرد - اگه هم نکرده با استفاده از ip آمارشو ثبت کنید. درباره امکانات سایتتون کامل توضیح بدید. با تشکر.
با سلام کاری نداره . میتونید به هر یوزر - اگه ثبتنام کرده که راحت میشه با یک صفحه کد نوشتن آمارش رو ثبت کرد - اگه هم نکرده با استفاده از ip آمارشو ثبت کنید. درباره امکانات سایتتون کامل توضیح بدید. با تشکر.
H hadiroohi Member Sep 15, 2008 #5 فکر کنم جوملا یه همچین کامپوننتی داشته باشه یکم سرچ کنی به نتیجه میرسی حتماً
T trisha Banned Sep 15, 2008 #6 گه ثبتنام کرده که راحت میشه با یک صفحه کد نوشتن آمارش رو ثبت کرد این کد رو چطور میشه نوشت؟و از کجا میشه تهیه کرد؟ emirates گفت: با سلام کاری نداره . میتونید به هر یوزر - اگه ثبتنام کرده که راحت میشه با یک صفحه کد نوشتن آمارش رو ثبت کرد - اگه هم نکرده با استفاده از ip آمارشو ثبت کنید. درباره امکانات سایتتون کامل توضیح بدید. با تشکر. کلیک کنید تا باز شود...
گه ثبتنام کرده که راحت میشه با یک صفحه کد نوشتن آمارش رو ثبت کرد این کد رو چطور میشه نوشت؟و از کجا میشه تهیه کرد؟ emirates گفت: با سلام کاری نداره . میتونید به هر یوزر - اگه ثبتنام کرده که راحت میشه با یک صفحه کد نوشتن آمارش رو ثبت کرد - اگه هم نکرده با استفاده از ip آمارشو ثبت کنید. درباره امکانات سایتتون کامل توضیح بدید. با تشکر. کلیک کنید تا باز شود...