راهنمایی برای ساخت شماتیک شبکه با mmb

satekhi

New Member
سلام،
از دوستان آشنا به MMB در خواست راهنمایی در زمینه ساخت یک برنامه یا هرچی که اسمشو بشه گذاشت...برای مانیتورینگ شبکه نسبتا بزرگ را دارم!!
اصلا شدنی هست؟
MMB رو تقریبا میشناسم...
کاری که من از این برنامه ساخته نشده انتظار دارم انجام بده زیاد نیست...فقط میخوام یک سری دستورات ICMP مثل Ping رو مثلا به صورت Script تو برنامه گنجند...
برای مثال فرض می کنم PC 1 به PC2 متصل است...میخوام زمانی که ارتباط این دو دستگاه قطع شد (درواقع پینگ نداشتن) روی دیاگرام شبکه به صورت آنلان نمایش داده بشه...مثلان یه تغییر رنگ توی دوکمه یا هرچی...

لازم یه ذکر...میدونم برنامه مانیتورینگ برای این کار زیاده ولی بنا به دلایلی میخوام از این MMB استفاده بشه.

پیشاپیش از کمکهای تان متشکرم.

سلام دوست عزیز...
میتونید از پلاگین Comv2 استفاده کنید.
پلاگین و مثالهاش رو ضمیمه میکنم ، امیدوارم کمک کنه.

پیوست ها

• COMV2PlugIn.zip
    803.2 کیلوبایت · بازدیدها: 116

satekhi

New Member
آقا احسان پلاگین رو چک کردم..ممنون.
ولی کاش میشد من یه نمنونه از اسکریپت این کار رو داشتم...منظورم اینه که، چند خط دستوری که به برنامه بگه..مثلا:
if
ping -t 8.8.8.8 is ok == LED is Green
els
LED== Red

یا
IF % ERRORLEVEL% == 1 > Do something
نمی دونم یه چیزی شبیه Batch فایل باشه تو برنامه که اگر پینگ برقرار نبوداون Node تو دیاگرام شبکه آیکنش تغییر رنگ داشته باشه مثلا.

silvercover

کاربر متخصص
چند تا کلاینت و ایستگاه کاری هستن که باید پینگ بشن همزمان؟

satekhi

New Member
حقیقتش تعداد خیلی زیاده...حدود 1200 عدد.
ولی خوب شاید به صورت اجرایی شاید روی تعداد کمتری این مانیتورینگ انجام بشود.
هدف اصلی ایجاد این nmp روی mmb هست

silvercover

کاربر متخصص
خب اینجا همزمانی پردازه ها مطرح هست. بدین صورت که برای هر کلاینت یک اسکریپت مامور کنترل باشه و با توجه به این تعداد کلاینت که شما می فرمایید نیاز به حلقه هایی همروند داریم که طی زمان های خاص مقصد پینگ بشه باید بگم که بیلدر به احتمال زیاد کرش خواهد کرد.

حالا اگر همزمانی مطرح نباشه میشه توی یه حلقه 1200 پله ای یا کمتر یکی یکی آی پی ها رو خوند و پینگ کرد و منتظر خروجی موند و به سراغ بعدی رفت که اگر فرض کنیم برای هر کلاینت این عمل 2 ثانیه طول بکشه، هر سیکل پینگ حدودا 40 دقیقه طول میکشه که این زمان شاید اون بلا درنگی (Real Time) بودن لازم رو نداشته باشه.

حالا گذشته از بحث بهینه بودن و تئوریک. یک روش ساده و بدون پلاگین این هست که شما دستورات پینگ رو به این صورت به cmd.exe ارسال کنید:

کد:
ping 192.168.1.1 >log.txt

و خروجی رو از فایل log.txt بگیرید و بر اساس نتایج وضعیت رو تغییر بدین. همین کار رو میشه با پلاگین COM که بالاتر معرفی شده انجام داد.

بیلدر حلقه while نداره و این کار رو برای شما مشکل می کنه. چون استفاده از حلقه for..next به صورت بی نهایت و یا حلقه های دیگه ای که هست کارگشا نیست.

راه های دیگه و استفاده از ریسمان و زبان های اسکریپتی دیگه که مختص شبکه هم هستند هست. اما این چیزی بود که در حال حاضر به ذهنم می رسید.

جدیدترین ارسال ها

بالا