راهنمایی برای راه اندازی اولین سایت

masoodkardorost

New Member
سلام
من با اجازتون توی لوکال هاست یه سایت با جوملا 2.5 ساختم. سایت شرکتیه معرفی محصول و ارائه اطلاعات و این چیزاست. حالا میخوام توی وب راه اندازیش کنم. حجم کل سایتم کمتر از 40 مگ هستش. چنتا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین.
این اولین سایتیه که میخوام راه اندازی کنم. دنبال یه هاست خوب میگردم که پشتیبانیش خوب باشه و نمیخوام سایتم دان بشه به هیچ وجه و راستی با جوملا هماهنگ باشه.
راستش چون نمیدونم ترافیک سایتم چقدر میشه (کم تجربه) نمیخوام الکی هزینه اضافی کنم.
توی گرفتن دامین اگه از طرف سایتی که میخوام هاست بگیرم اقدام کنم چه اعتباری هست که اون دومین به مالکیت من در بیاد؟ شاید سال دیگه بخوام از یه جای دیگه خدمات بگیرم تکلیف دامینم چی میشه؟
برای گرفتن دامین ir شنیدم باید حسابی اطلاعات خودت رو بدی و انگاری داری بمب اتم میخری! البته من com میخوام ولی شایدم ir لازمم شد.
در کل اگه لطف کنین مراحل بعد از آماده کردن سایت توی لوکال و اقدام به راه اندازی روی وب داره بهم گام به گام بگین یا اگه جایی مقاله ای چیزی هست که کامل راهنمایی کرده بهم معرفی کنین ممنون میشم. ضمنا چن تا از وب هاست هایی که به درد من میخورن و مطمئن هستن رو معرفی کنین. خودم چنتا رو چک کردم ولی قیمتا خیلی با هم فرق میکنن.
امیدوارم تبلیق برداشت نشه مثلا این به نظرم 100 مگش برام خوبه قیمتش هم به نظرم خیلی ارزونه ولی میترسم از اون شیر شده ها باشه و سرعتش پایین باشه و مشکلاتی که داره.
شما چی پیشنهاد میکنین برای یه تازه وارد؟ راستی سرور ایرانی بگیرم یا خارجی؟ ایرانی بگیرم با گوگل آنالتیک یا چیزای دیگه به مشکلی بر نمیخورم؟ تحریم منظورمه
شرمنده چنتا سوال شد دیگه
01.gif

پیشاپیش خیلی ممنون از راهنمایی هاتون

nimafire

find / -name Support > u
سلام
دویت عزیز دامنه شما را در برترین سرویس دهنده با نام مالکیت 100 درصد شما ثبت خواهیم کرد . کنترل پنل مدیریتی دامنه نیز برای شما فعال و ارسال خواهد شد
میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید
http://clients.afaghhosting.net/domainchecker.php

در زمینه هاست ما سرویس های قدرتمندی از امریکا و هند ارایه میکنیم بر روی سرویس دهنده خارجی که به شما این اطمینان را بدهد که سرویس شما همواره فعال و با قدرت بالا اپ است
میتوانید برای مشاهده پلن ها از طریق لینک زیر اقدام کنید
http://afaghhosting.net/webhosting.html

همچنین جهت پرداخت ها بانک سامان با ما همکاری میکنند.

masoodkardorost

New Member
ممنون ولی بقیه سوالام چی؟ قیمت ها هم یکم که نه خیلی با اون نمونه فرق داره. اون فضایی که میده اصلا به درد من نمیخوره. من میخوام متناسب با نیازم هاست بگیرم.
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا