راهنمایی برای خرید قطعات نا متداول

NEWVGAc12

Member
با بررسی که کردم به این نتیجه رسیدم که تو بازار به طور معمول قطعات متداول مانند : اکثر مدل های سی پی یو - کارت گرافیک (برای بازی) - درایو های دی وی دی و .... پیدا میشه ولی خیلی از قطعاتی که اشخاص خاص نیاز دارن پیدا نیست... دیدم اینجا حرفه ای زیاده بخاطر همین یه بحث جدید در مورد این جور وسایل ایجاد کردم ....
:wink:

NEWVGAc12

Member
Tracball

چند وقته که به فکر افتادم یه trackball بگیرم ولی تو بازار خبری ازش نیست ....راستش من دنبال این هستم
TrackMan® Wheel

با بررسی که من کردم این وسیله تو ایران به شدت نایابه و حتی میشه گفت که باید دورش رو خط بکشم ....:cry::cry::cry:
لطفا اگه کسی میدونه کجا میشه پیداش کرد کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک کنه :cry::cry::cry::sad:

Ultra3D

Well-Known Member
شرکت آلبلو کامپیوتر از وارد کننده های بزرگ سیستم ها رندرینگ و سرور تو ایران هست که کارت گرافیک های Quodro رو با مارک PNY وارد می کنه !
می تونی با این شرکت تماس بگیری
اگه اسمش رو سرچ کنی پیدا می کنی!

NEWVGAc12

Member
شرکت آلبلو کامپیوتر از وارد کننده های بزرگ سیستم ها رندرینگ و سرور تو ایران هست که کارت گرافیک های Quodro رو با مارک PNY وارد می کنه !
می تونی با این شرکت تماس بگیری
اگه اسمش رو سرچ کنی پیدا می کنی!

آلبالو رو اشتباه نوشتی ... :green::green:

تشکر ...... یه دنیا مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمنون ...از هرکی سوال می کردم می گفت .چی ؟؟؟:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا