راهنمایی برای خرید سیستم تدوین و رندر فارم برای کار با نرم افزار های Maya , after eff

Saeed2vfx

Member
سلام.

یک راهنمایی میخواستم برای کار با برنامه after effect و Maya و همینطور استفاده به عنوان رندر فارم ، یه سیستم قوی و در عین حال مقرون به صرفه اگر میشه پیشنهاد کنید.

+ بودجه در حدود 1.5 الی 2 ملیون تومان که در صورت لزوم میتونم تا 3 تومن (با وام) برسونم.

+ تجریحاً PC باشه چون تابحال تجربه کار کردن با MAC را نداشتم و در شرایط کنونی فرصت یادگیری ندارم.

با تشکر

آخرین ویرایش:

Saeed2vfx

Member
با تشکر از جناب آقای شهریار

تصمیم گرفتم iMac بگیرم ولی هیچ اطلاعاتی راجع به این سیستم ها ندارم.
لطفاً یک توضیحی راجع به سخت افزار های این سیستم ها و اینکه نسخه MAC نرم افزارهای رایج به راحتی در دسترس هستند یا نه ، بدید...

در ضمن این سیستم هارو از کجا و با چه رنج قیمتی میشود تهیه کرد؟

آخرین ویرایش:

Saeed2vfx

Member
با سلام
منم با آقای شهریار موافقم
حتما از www.dfm.ir سیستم بخر و پولتو برای اپل به هدر نده ، یادت باشه اپل پول اسمشو میگیره
من از سیستم های DFM گرفتم، واقعا حرفه ای ، برای چی می خوای سیستمی بخری که فعالیتتو محدود می کنه.
راستی DFM یه مشاور داره اسمشو یادم نیست ولی خیلی خوب راهنماییت میکنه.
موفق باشی و پایدار

باهاشون تماس گرفتم.
قیمت هاشون از 2.5 شروع میشه (یعنی پائینترین قطعاتی که توی سایتشون زده) که اگر 300 تومن بزارم روش میتونم قویترین سیستم مک رو بخرم.

کد:
Apple iMac MC813LL/A 27-Inch Desktop

* 27-inch LED-backlit glossy widescreen display with IPS technology, a 2560 x 1440-pixel resolution, 16:9 aspect ratio, and 178-degree viewing angle (horizontal and vertical). Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to a 30-inch display (2560 by 1600 pixels) on an external display.
    * 2.7 GHz Intel Core i5 quad-core processor ("Sandy Bridge") with 6 MB shared L3 cache for excellent multitasking.
    * 1 TB Serial ATA hard drive (7200 RPM)
    * 4 GB installed RAM (1333 MHz DDR3; supports up to 16 GB)
    * AMD Radeon HD 6770M graphics processor (with 512 MB of DDR5 SDRAM discrete video memory) for high performance when playing 3D games, editing HD video, or running design software.
    * 8x slot-loading SuperDrive with double-layer DVD support (DVD±R DL/DVD±RW/
    * Built-in FaceTime camera for video chatting (up to HD 720p resolution when connecting to other Macs)
    * Wireless-N Wi-Fi wireless networking (based on 802.11n specification; 802.11a/b/g compatible)
    * Gigabit Ethernet wired networking (10/100/1000BASE-T)
    * Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) for connecting with peripherals such as keyboards, mice and cell phones
    * Side-loading SDXC card slot
    * Four USB 2.0 ports, one FireWire 800 port
    * Two Thunderbolt ports
    * Mini DisplayPort video output with support for DVI, VGA, and dual-link DVI (adapters sold separately).
    * Built-in stereo speakers with two internal 17-watt high-efficiency amplifiers along with built-in microphone, optical digital audio output/headphone out, optical digital audio input/audio line in
    * Wall-mountable with optional VESA Mount Adapter Kit.
    * Dimensions: 25.6 x 8.15 x 20.4 inches (WxDxH)
    * Weight: 30.5 pounds

shayan.nick

Member
با سلام
منم با آقای شهریار موافقم
حتما از www.dfm.ir سیستم بخر و پولتو برای اپل به هدر نده ، یادت باشه اپل پول اسمشو میگیره
من از سیستم های DFM گرفتم، واقعا حرفه ای ، برای چی می خوای سیستمی بخری که فعالیتتو محدود می کنه.
راستی DFM یه مشاور داره اسمشو یادم نیست ولی خیلی خوب راهنماییت میکنه.
موفق باشی و پایدار

جان عزیزتون یه جنسی میخرید تو سر جنس دیگه نزنید!!
عجب!! اپل اسم پولشو میخوره؟! شما احتمالا یک بار هم با mac pro کار نکردید که این حرف رو میزنید؟!!
بهترین و قوی ترین و حرفه ای ترین گرافیست های دنیا الان دارن با mac pro case کار میکنن ! اونوقت شما میگید پولتو دور نریز؟!!
اگه مشکل ساپورت نرم افزاراش تو ایران نبود من الان خودم گرفته بودم ! اما با وضع کرک و برنامه های کپی ما خریدن مک اذیت میکنه آدمو!

بی نظیر هستن سیستم های مک خریدشون و توصیه میکنم اما برای کسانی که در سال رفت و امد به خارج از کشور دارن و میتونن نرم افزارهای اورجینال تهیه کنن!
این شرکت dfm هم پیاز داغشو زیاد کرده 80 درصد سیستم هاش یکی هستن رم رو کمو زیاد کردن هزار تا pack ساخت برای موتورهای مختلف ! آدم خندش میگیره میبینه!! مشخصات ریز هم ندادن! کلا به درد شرکت ها میخوره که مدیرانشون اطلاعاتی از سخت افزار ندارن!!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.در خوب و عالی بودن مک هیچ شکی نیست.اما یه سوال
الان من 2.5 بدم این سیستم رو بخرم.یه مانیتور بزرگ. سیستم اپل... دیگه چی؟
cpu 2 هسته ای معموملی i5!
رم 4 گیگ که عملا نه به درد مایا میخوره نه به درد افتر
گرافیک 6770m که حداقل 50 درصد نصف نسخه اصلی 6770 هست.
تازه اگه بحث نرم افزار اورجینال کی حاضره برای اتوکد 10000 دلار مکس 7000 دلار مایا 4000 دلار یا پکیج ادوبی 15000 دلار بدی؟!

shayan.nick

Member
سلام.در خوب و عالی بودن مک هیچ شکی نیست.اما یه سوال
الان من 2.5 بدم این سیستم رو بخرم.یه مانیتور بزرگ. سیستم اپل... دیگه چی؟
cpu 2 هسته ای معموملی i5!
رم 4 گیگ که عملا نه به درد مایا میخوره نه به درد افتر
گرافیک 6770m که حداقل 50 درصد نصف نسخه اصلی 6770 هست.
تازه اگه بحث نرم افزار اورجینال کی حاضره برای اتوکد 10000 دلار مکس 7000 دلار مایا 4000 دلار یا پکیج ادوبی 15000 دلار بدی؟!

عارف جان منظور من رو متوجه نشدی ! :)
من نگفتم imac گفتم mac pro ! یکی از دوستانم داره و واقعا عالی جواب میده برا رندر ! بله به پای سیستم های boxx نمیرسه تو رندر گرفتن اما واقعا لذت بخش هست کار باهاشون.
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_pro
.............................................................................
در مورد نرم افزار ها هیچ میدونستی چرا اکثر ایرانی ها تو cg نسبت به بقیه کشور ها خیلی خیلی عقب هستند؟(چند نفر استثنا رو کار ندارم)
دلیلش همین دسترسی راحت به نرم افزارها هست! شما اگه واقعا بخواید cg کار کنید ،7000 دلار میدید برای مکس و 950 دلار میدید برای وی ری ! و چنان باهاشون کار میکنید که بهترین کارهارو خروجی بدید مثل کاربرهای evermotion!
شما که زیاد سر میزنید دقت کنید به سطح کیفی کاراشون !! فکردید اونجا کلاس تریدی مکس دارن؟! نه والا ! من بودم میدونم به جز عده ی محدودی که تو کالج هستند کسی جایی آموزش نمیبینه ! اما قدر چیزی رو که دارن میدونن!! چون پاش کلی پول دادن!
چند ماه پیش جایزه مسابقه بزرگ evermotion برا 3 نفر اول نسخه ی 3dmax و Vray بود !! شاید برا ما خنده دار باشه! اما کارهایی که شرکت کردن تو مسابقه نشون میده چقدر براشون اهمیت داره این نرم افزارها!
دقت کنید اکثر کارهای کاربرهای evemotion با مکس 8 و 9 هست !! اما ما هر ماه یه مکس جدید نصب میکنیم و...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.آره اینو قبول دارم.چون مفت میرسیم قدرشو نمی دونیم!!!

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
دوستانی که میگن apple فقط به خاطر اسمش گرونه فقط لطفا یه بار یه نگاه به لپ تاپ macbook pro بندازید بعد
دوستان عزیز شما زمانی میتونی اسم یه برند رو بگی بده که باهاش کار کرده باشی! که میدونم نکردی
و اما در مورد هزینه و .... برا شرکت یه سیستم جمع کردن مدیران محترم که قیمت نهاییش شد 4 میلیون تومن ولی اندازه سیستم 1 تومنی من کار میکنه :shock: مثل همین شرکت های مازستا سرشون شیره مالیدن. شما با این هزینه که میخوای بکنی نمیتونی چیز بالایی از لحاظ سخت افزار گیر بیاری تو سیستم های اپل و boxx
بهتره با یه مشاوره خوب یه سیستم ببندی

آخرین ویرایش:

hamid-z

New Member
سلام
حميد هستم كاربر جديد
من چند سالي كار سه بعدي انجام مي دم ،قصد خريد يك سيستم جديد براي كار با وي ري دارم . 10 سالي هست مكس كار ميكنم و 2 ساله كه با وي ري رندر مي گيرم ولي از سرعت سيستم خونه كه 4 هسته اينتل 6600 با كارت گرافيگ Qudro Fx 1400 كار مي كنم ديگه جواب نمي ده در صورت امكان راهنمايي بفرماييد .
با تكشر [email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا