راهنمایی برای تولید یک کتاب ..

nilo_nazanin

New Member
سلام دوستان حال شما خوبه
چندین سئوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید البته قبل اون یک توضیحی میدم :

من میخوام اگر خدا کمک کنه و بشه یک کتاب دانشگاهی بنویسم ، فک میکنم حدود برگ هاش بین 250-300 باشه و ممکنه دو یه سه ماه زمان ببره فرضا" . میخوام در این بین همزمان که مقداریشو مینویسم اون رو تایپ شده هم داشته باشم ، که در آخر سر برای پیدا کردن ناشر بتونم بخشایشو نشون بدم ، این کتاب علاوه بر متن فارسی با حروف و علائم انگلیسی بسیار کار داره ، علاوه بر اون ترسیم شکل ، نموار و جدو.ل هم دارم حالا :

1.از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
چه چیزای خاصی رو مد نظر قرار بدم ؟
3. هر آنچه باید بدانم رو ... ممنون میشم بهم اطلاع بدید

با تشکر

SajadCG

کاربر فعال
از نظر نرم افزاری به نظر من بهتر متنتون را در نرم افزار world تایپ کنید و بعد برای صفحه آرایی از نرم افزار های مثل adobe Indesign یا illustrator یا corel استفاده کنید.که indesign واسه این کار از همشون بهتر.

nilo_nazanin

New Member
سپاس دوست عزیز
در کدام یک میتونم صفحه تایپیم رو همان اندازه ای که قراره چاپ بشه تنظیم کنم ؟ مثلا تو ورد باید سایز a4 تایپ کنم ، اما من میخوام صفحه تایپیم همون اندازه وزیری باشه

پس میشه تو ورد تایپ کرد؟ بعد کپی پیست کرد تو نرم افزارهای صفحخه آرایی ؟
اما ترسیم شکل های بسیار زیاد گمونم تو ورد امکان پذیر نباشه
سپاس

SajadCG

کاربر فعال
سپاس دوست عزیز
در کدام یک میتونم صفحه تایپیم رو همان اندازه ای که قراره چاپ بشه تنظیم کنم ؟ مثلا تو ورد باید سایز a4 تایپ کنم ، اما من میخوام صفحه تایپیم همون اندازه وزیری باشه

پس میشه تو ورد تایپ کرد؟ بعد کپی پیست کرد تو نرم افزارهای صفحخه آرایی ؟
اما ترسیم شکل های بسیار زیاد گمونم تو ورد امکان پذیر نباشه
سپاس

این کار را باید در indesign انجام بدید.
بله.شما فقط توی world تایپ کنید بعد سیوش می کنید .indesign یه یه ویژگی داره که فایل متنی هم میشه بیاری توش و با این روش شما فایل سیو شده تون رو میارید توی indesign و در اونجا سایز و سایر تنظیماتتون را انجلم میدید.
موفق باشید.

nilo_nazanin

New Member
با تشکر از دوست گرامی

منظور بنده اینست که نیاز دارم شکل را بکشم و توضیحات هم زیر اون قید بشه ممکنه این توضیحات سه صفحه هم بشود ، میخوام همانطور که شکل را دارم مشاهده میکنم بتونم توضیحات رو هم انجام بدم ، با سپا س

SajadCG

کاربر فعال
همین کار هم میشه در Indesign کرد.

**indesign نرم افزار فوق العاده قوی هست و بیشتر واسه ساخت کتاب - بروشور - مقاله - روزنامه و... کاربرد داره.

من واسه راحتی کار خودتون گفتم که از World استفاهد کنید، وگرنه شما می تونید بدونه استفاده از هر نرم افزار جانبی یک کتاب تولید کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا