راهنمایی برای بازیابی اطلاعات از دیتابیس

regnom

New Member
با سلام به همه دوستان عزیز
من تازه با برنامه نویسی php/mysql آشنا شدم.
در ابتدا کدی نوشتم که چند فیلد از جدول رو چاپ میکنه. همه چیز درسته و اطلاعات چاپ میشه.
اما سوالم اینجاست که این کد مشکل خاصی داره یا خیر. چون من کدها رو از سایت php.net یاد گرفتم و دو تابع رو حذف کردم: MYSQL_NUM و mysql_free_result($result);

آیا حذف این دو تابع مشکلی برای بعد بوجود میاره؟

PHP:
<?php

include "config.php";

$result = mysql_query("SELECT * FROM test");

while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
    echo "<br>";
    echo  $row["title"];

}

?>

و سوال آخر اینکه به نظر شما بهترین کد برای بازیابی اطلاعات از دیتابیس چیه؟
با تشکر

آخرین ویرایش:

hidensoft

Member
بهترین که ساخت شی از جدول هست. اما خب شما تازه اول کاری اینا زوده.
اگر مشکلی ایجاد نمی کنه برای شما نبود اون 2 تابع می تونید به کارتون ادامه بدید. این 2 تابعی که نوشتید اجباری نیستند.

iran-TEC

Member
آیا می شه یکم در مورد ساخت شی از جدول توضیح بدین ؟؟؟؟
با تشکر

hidensoft

Member
این موضوع کاملا حرفه ای هست و پیاده سازی آن بسته به منطق برنامه نویس هست اما به طور معمول :
یک کلاس با نام جدول ساخته می شه. توابعی برای کلاس در نظر گرفته می شه که شما با استفاده از این توابع کوئری های خودتون رو اجرا می کنید و در واقع دیگه شما کد sql نمی نویسید بلکه کل کار بر روی پی اچ پی انجام می شه به عنوان مثال
PHP:
$myTable = new myTable;
$myTable->findAll(); // select * from myTable
$myTable->find('1') // select * from myTable where id=1
...

iran-TEC

Member
خیلی ممنون متوجه منظورتون شدم .

من برنامه ای دارم که توابع زیادی دارد که با بانک اطلاعاتی کار می کنه ولی در هر تابع ساختار این کوئری ها فرق دارد به شما آیا باز هم نیازی به استفاده از کلاس هست یا نه ؟

hidensoft

Member
خب اگر از من به پرسید چون من تخصصم شی گرایی هست بله نیاز هست. نظر شخصی من اینه که استفاده از کلاس برنامه رو قوی تر می کنه ( البته منطق برنامه نویس هم تاثیر زیادی داره ). باید دید که استفاده از کلاس در کد شما باعث سردرگمی شما می شه یا اینکه به شما برای بهبود کمک می کنه. البته ماهیت اصلی کلاس این نیست اما خب باید برنامه نویس ساختار کلاس رو بشناسه و بدونه که دقیقا چه ویژگی هایی داره تا بتونه به بهترین نحو ممکن از کلاس استفاده کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا