راهنمایی برای انتخاب فایل هاستینگ مناسب

farzadyazdan

New Member
سلام
من یه سایت دانلود پروژه دارم که فایل هام رو روی سرورهای پارسا اسپیس قرار دادم اما متاسفانه پارسا اسپیس هر روز خرابه و ما هر روز یه فیلمی داریم. حالا می خوام فایل ها رو انتقال بدم و دنبال یه شرکت جدید می گردم.
البته من احتیاج به دانلود با لینک مستقیم دارم. لطفاً اگه کسی میتونه به من کمک کنه. این هم آدرس سایتم: www.downloadproje.com

با تشکر از دوستان عزیزم

namin72

Member
سلام. اگه از سرور مجازي استفاده كنيد خيلي بهتره. چون تمام كنترل سايت دست خودتونه. اگه سرور مجازي خواستيد با من تماس بگيريد.
[email protected]

Mohammad

Member
نمی دونم چقدر فضا می خواهی ؟ ولی چند تا سایت هست که در زیر قرار میدم .
برای اینکه فایل ها قابل آپلود باشه باید وارد کنترل پنل بشی ، بعد مدیریت فایل ها ، بعد وارد پوشه htdocs بشی و اونجا فایل ها رو آپلود کنی

Gigfa.com [Space : 5.5GB] [Monthly Bandwidth : 200GB] Free
000a.biz [Space : 11GB] [Monthly Bandwidth : 400GB] Free

هر دو سایت امکانات مشابه دارند. هر دو هم از زبان پارسی پشتیبانی می کنند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

اما اگه نمی خوای از سرویس های رایگان استفاده کنی من این سایت رو پیشنهاد می کنم خیلی ارزونه.
فقط می تونی فایل آپلود کنی و اسناد پی اچ پی

amolhost

Member
سلام

آمل هاست رو پیشنهاد میکنم شما می توانید در امل هاست هر گیگ را ماهانه 900 تومان پرداخت کنید با پهنای باند نامحدود و امکانات دیگر
www.amolhost.com

parsaserver

Active Member
درود خدمت شما

به نظر من بهتره هاست مورد نظر رو خریداری کنید .
من می تونم یک گیگ فضا / 40 گیگ پهنای باند ماهانه بقیه امکانات همه نامحدود ( ادآن دومین - پارک دومین - ساب دومین - دیتابیس - ایمیل و ... ) کنترل پانل آخرین نسخه سی پانل رو به قیمت سالانه 30 هزار تومان یا ماهانه 3200 تومان در اختیار شما قرار بدم .

با امکان بستن قرارداد کتبی - با 7 روز تست رایگان - برای تست رایگان لطفا دومینی معرفی کنید تا در سرور ست شود حتی دومین رایگان با پسوند co.cc یا ...

در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید .
آی دی یاهو : parsaserver
ایمیل : [email protected]

موفق باشید

hscomp2002

New Member
هاست نامحدود (هاستجو)

هاست زیر را ببینید سه ماه گارانتی داره و همه چیز در اون نامحدوده تازه پنل داره ماهی هزار تومان
http://www.hostjoo.com

AfraWeb.net

Member
سلام
من یه سایت دانلود پروژه دارم که فایل هام رو روی سرورهای پارسا اسپیس قرار دادم اما متاسفانه پارسا اسپیس هر روز خرابه و ما هر روز یه فیلمی داریم. حالا می خوام فایل ها رو انتقال بدم و دنبال یه شرکت جدید می گردم.
البته من احتیاج به دانلود با لینک مستقیم دارم. لطفاً اگه کسی میتونه به من کمک کنه. این هم آدرس سایتم: www.downloadproje.com

با تشکر از دوستان عزیزم

برای استفاده از لینک های مستقیم نیاز به سرور مجازی یا سرور اختصاصی دارید
پیشنهاد ما استفاده از سرور های مجازی شرکت افرا وب هست با قیمتی مناسب میتوانید سرور های مجازی یا اختصاصی را در کانادا خریداری نمایید و این اطمنان را به شما میدهیم با قیمتی مناسب سرویسی با کیفیت و به دور از تحریم و مسائل اینگونه همراه با قرار داد رسمی از دیتا سنتر افرا وب در کانادا با شما ارائه نمایید

شروع قیمت های سرور های مجازی از 13 هزار تومان در ماه با رم گارانتی 512 مگ
شروع قیمت های سرور اختصاصی افرا وب از 79 هزار تومان با رم 2 گیگ و 3 ترا بایت ترافیک روی پورت 100 اختصاصی

با ما تماس بگیرید
تلفن تماس :-66841497
ایمیل دیتا سنتر : [email protected]
وب سایت : http://afraweb.net

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا