انشاءالله که بتونم از نظرات شما استفاده کنم و شما هم لطفا از دادن راهنمايي دريغ نکنيد
چند سايت جامع براي آموزش نرم افزار cool3D معرفي کنيد شايد اين موضوع به اين بخش ارتباطي نداشته باشد ولي کمک کنيد
انشاءالله که بتونم از نظرات شما استفاده کنم و شما هم لطفا از دادن راهنمايي دريغ نکنيد
چند سايت جامع براي آموزش نرم افزار cool3D معرفي کنيد شايد اين موضوع به اين بخش ارتباطي نداشته باشد ولي کمک کنيد
دوست من ای کاش بیشتر در مورد خواسته خودت توضیح میدادی ... از اسم این برنامه میشه حدس زد که برای کارهای سه بعدی ساخته شده ، از نظر من با یکی از این نرم افزارهای معروف (3DMax- Maya) شروع کنی بهتره ... راستی اگه از Google و یا MSN برای پیدا کردن موضوع مورد نظر خودت استفاده میکردی بهتر بود
تا آنجايي خودم اطلاع دارم اين است که مانند برنامه flash و video stdio ميتوان کليپ ساخت و همچنين در ساختن سي دي آموزشي هم کي کاربرد دارد و اگر شما سايتي در مورد آموزش اين نرمافزار سراغ داريد معرفي کنيد
salam dosteh aziz man modati ba in barnameh kar mikardam shameleh effekt hayeh makhsosiyeh keh khodesh dareh va sakhteh tasavireh 3 bodi niz ba emkanati keh khodesh dareh anjam pazireh / ageh to kar hayeh koji ( director ) vaseh clip hash bishtar az in banrname estefdadeh mikoneh
albateh marjaei farsi nadareh
bye