راهنمايي

karimi.iman1000

New Member
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.
ببخشيد من واسه پايانامه كارشناسيم پروژه درمانگاه به زبان php رو انتخاب كردم . چون از زبانهاي ديگه بيشتر ميفهممش. بعد برنامه نويسيم تعريفي نداره يعني خرابه درواقع. حالا ميخواستم از دوستان كه آشنايي از php دارن كه من براي ساخت اين پرو‍ژه از كجا و چي شروع كنم.اگه ميشه داداش كوچيكتون رو راهنمايي كنيد . يه پرو‍ژه بديم تحويل از دست دانشگاه راحت بشيم.ممنون دوستان منتظر راهنمايي هاي خوبتون هستم.هر چي ميتونيد كمكم كنيد. كل مغزمو اشغال كرده. براتون دعا ميكنم تنها كاريه از دستم بر مياد.فعلا:paint:

آخرین ویرایش:

znhost

Member
معمولا یک سیستم مدریت محتوا مینیویسند.
سیستم فروشگاه و تالارگفتمان در اولویت هستند

Masoud1365

مدیر انجمن
من واسه پايانامه كارشناسيم پروژه درمانگاه به زبان php رو انتخاب كردم
چه امکاناتی باید داشته باشه ؟
اگر زیاد امکانات خاصی لازم نداره یکی از این cms های موجود رو ببر نمرتو بگیر ! :wink:

Army.Hidden

Active Member
دوست عزیز امکاناتی رو که میخواید بگید تا به صورت مرحله مرحله کمکتون کنیم.
که هم خودتون توی ساختار و کد نویسی قرار بگیرید هم ما کمکتون کنیم که درستون به امید خدا تموم بشه.

karimi.iman1000

New Member
با سلام خدمت دوستان گلم
ممنونم از کمکاتون. حالا دارم دنبال فیلداش و اینکه چه لازم داره میگردم. بعدش میام که بگم و دوستان برام داداشی کنن و من به خیر و خوشی تمومش کنم.خیلی خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم.براتون دعا میکنم.فعلا:rose:

jay-rch

New Member
با سلام
اين كد را در فايل كتگوري گذاشته ام
<?php
$post = $wp_query->post;
if (in_category('1')) {
include(TEMPLATEPATH.'/wp.php');
}
if (in_category('6')) {
include(TEMPLATEPATH.'/joomla.php');
}elseif (in_category('2')) {
include(TEMPLATEPATH.'/single2.php');
} else {
include(TEMPLATEPATH.'/single_default.php');
}
?>
خوب اين كد وقتي روي كت 1 بريم صفحه wp.php را به درستي مياره و باز مي كنه اما براي كت 6 كه بريم صفحه joomla.php را ميارد با اين تفاوت كه صفحه قبلي هم مياره و كل قالب بهم ميريزه و حتي اگر صفحه بعدي آن بريم باز سه صفحه را با هم نشان مي دهد
در كل فقط صفحه اولي و بالايي اين كد را درست نشان ميدهد و صفحات زيرين اين كد را باهم يعني وقتي joomla.php ميريم wp.php هم نشون ميده باهم و قالب بهم ميريزه و...
ممنون ميشم بگيد اشكال اين كد كجاست و براي كتگوري هاي زياد بخوام صفحه درست كنم اگر كد ديگري است چيه؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا