راهنمايي در رابطه با مشخص كردن دي اس ان در ديتا بيس

liniyer_667

New Member
با سلام دوستان عزيز

من چندنمونه كد اي اس پي از اينترنت دانلود كردم. اين كدها در سيتم من كه پوشه روت در درايو سي سيستم قرار دارد بدون هيچ مشكلي اجرا مي شود ولي متاسفانه در سييتم محل كارم چون پوشه رووت در درايو اي قرار دارد درست اجرا ميشود. و بايد دي اس ان ديتا بيس خودم را تغيير دهم ولي نمي دنم چه طور مي شود تغيير داد. اگر كه لطف بفرماييد ودر مورد دي اس ان بيشتر توضي بدهد ممنون مي شوم. با تشكر فراوان

mehradmoein

Member
برای ایجاد dsn روی کامپیوتر:
برید به controll panel بعد در administrative tools داخل data source(ODBC) بشوید بعد روی system dsn کلیک کنید.بعد از اونجا می تونید يه دونه جدید اضافه کنید.
اول add رو می زنيد بعد driver رو مشخص مي كنيد.بعد محل data base رو هم نشون مي ديد.
بايد يك اسم هم انتخاب كنيد.مي تونيد يه توضيح هم توي فيلد description اضافه كنيد.

آخرین ویرایش:

amirlol

Well-Known Member
دوست عزیز سلام !!
معمولآ سرس های Asp زیاد با Dns ارتباطی ندارند !!! و نیاز است که فایل ای که آدرس دیتابیس درونش است رو پیدا و تغییر مسیر دهی !!! همین !!!!
و اگه این چنین نیست بگو چه پیغامی می دهد !!!؟

leg_big

Member
قا امیر شرمند!!!!
کی میگه که برنامه نویسی asp با Dns را بطه ای نداره ؟؟؟؟!!!
اقا دوست عزیز بگو که سرست چیه من بهت می گم

amirlol

Well-Known Member
میثم جام من که نگفتم نداره ولی معمولآ سرس هایی که از روی اینترنت هست بدون تنظیمات Dns هست

mehradmoein

Member
ولی حتی اگر توی سرس هم از dsn استفاده نشده بود , می شه connection string رو پیدا کرد و به جای اون آدرس dsn رو گذاشت . من که شخصا همیشه از dsn استفاده می کنم.به نظرم بهتر هم هست.

mehradmoein

Member
گفتم که به نظر خودم.
چون راحت تر هست و روی کامپیوتر دیگه دردسر connection string رو ندارم.
این رو هم بگم که من تا حالا روی سروری به جز local host کار نکردم و درباره ی dsn در سرور دیگه چیزی نمی دونم.

amirlol

Well-Known Member
آهان
دوست عزیز همینطور برای سرور هم هست ولی بعضی از سرور ها کنترل پنل برای ست کردن ندارند

liniyer_667

New Member
با سلام دوستان از راهنمایی همگی شما ممنونم ولی یه سوال داشتم زمانیکه من ایت فایل هارو روی سرورم uploadکردم باید در اونجا آدرس دیتا بیس حودم را در connection string ایجاد کنمولی واقعیتش نمیدونم به چه شکل این تنضیمت رو در سرور قرار دهم.الیته مشکل اصلی من با connection string و dsn می باشد.

liniyer_667

New Member
با سلم دوستن از راهنماییتون ممنونم ولی مشکل اصلی من تنظیم connection string , dsn در سرور اینترنت می باشد چون فایل های خودم را upload کردم . ولی نمیدونم چه جور می توانم آدرس data base خودم را ست کنم.
با تشکر فراوان از راهنمایی شمااااااااااااااااااااا
کد زیر کد فایل انکشن می باشد.

<%
'strCon = "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("\News.mdb")
strCon="DSN=News"
adoCon.Open strCon

'If you wish to use DSN then comment out the driver above and uncomment the Dsn line

%>

amirlol

Well-Known Member
دوست عزیز شما اول باید حتمآ آدرس فایل دیتابیس رو در محل دقیق ست کنید !!!!!
بعدش برای ست کردن Dns از چه کنترل پنل ای استفاده می کنی و چه سرور ای داری تا بگم

جدیدترین ارسال ها

بالا