راهنمايي از اساتيد

mjan53

Member
من در دوربينم (canon S2is) در قسمت تنظيمات يه چيزي وجود داره به نام Bkt اگه اشتباه نكنم مخفف براكت هست ولي متاسفانه نميدونم كارش چيه وبرا چيه كسي اگه ميدونه (!!!) لطف كنه بگه ممنون ميشم

Marzban

Well-Known Member
من در دوربينم (canon S2is) در قسمت تنظيمات يه چيزي وجود داره به نام Bkt اگه اشتباه نكنم مخفف براكت هست ولي متاسفانه نميدونم كارش چيه وبرا چيه كسي اگه ميدونه (!!!) لطف كنه بگه ممنون ميشم
من چون زياد با اين دوربين كار نكردم دقيقا يادم نيست كه اين ويژگي مربوط به چيست.ولي تو ذهنم هست كه چنين چيزي را در اين دوربين ديدم.
دوست عزيز يه زحمتي مي تونيد بكشيد؟
اگر براتون ممكن با يك دوربين ديگه يا يا موبايلي چيزي تصويري از قسمتي كه اين گزينه درش وجود دارد ثبت كنيد و براي بنده ارسال كنيد
انشا الله بتنوم خدمتي بهتون بكنم.

davoodvajdi

Member
برکتینگ یا همون دکمه bkt بیشتر تو عکاسی خبری یا عکاسی چند فریم پشت سر هم کاربرد داره البته در مورد دوربین همای مختلف فرق می کنه مثلا فرصت تنظیم وایت بالانس را نداری یا حدس زدن شرایط نوری محیط برات مشکله مود برکتینگ را در حالت وایت بالانس قرار میدی بسته به تعداد عکسی که می خوای بگیر ی مثلا 3 عکس پشت سر هم می گیری که نتیجه کار 3 عکس با شرایط نوری مختلف حاصل می شه که این وضعیت برای فلاش و نورسنجی دوربین قابل اعمال کردن می باشد که خوب باید دوربین این قابلیت را داشته باشه

Marzban

Well-Known Member
آهان الان يادم افتاد
من دقيقا اين دكمه را روي 350 دي و دي 80 ديده بودم ولي اصلا حضور ذهن نداشتم.
آقا داود گل بيشتر به ما سر بزنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا