راهنمائی در مورد curve editor در تری دی مکس 2010

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستای گلم
راستش یه مشکلی در تری دی مکس 2010 برام پیش اومده بود که متاسفانه هر کاری کردم نتونستم حلش کنم این شد که خواستم بدین وسیله از راهنمائی شما دوستان بهره ببرم
راستش سوال یا بهتر بگم مشکل بنده اینه که من موقع کار با تری دی مکس 2010 موقعی که پنجره curve editor رو باز میکنم و بعد از باز شدن بایستی کیفریم انتخابی در این پنجره دیده بشه یعنی تصویر 1 ، متسفانه بجای دیده شدن کیفریم انتخابی هیچ چیز انتخابی در این پنجره دیده نمیشه یعنی تصویر شماره 2

حال از شما دوستان درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی کنین که مشکل کار کجاست در ضمن باید بگم که قبل از باز کردن curve editor کیفریم مورد نظر رو انتخاب و بعدا پنجره رو باز میکنم ولی متاسفانه همانگونه که در تصویر شماره 2 است کیفریم انتخابی در این پنجره نمایش داده نمیشود در حالیکه باید مثل تصویر شماره 1 کیفریم در پنجره curve editor نشان داده میشد

بهر حال دوستان عزیز از شما درخواست کمک و راهنمایی دارم و امیدوارم که بنده رو مورد لطفتون قرار بدین :)

با تشکر

پیوست ها

• تصویر شماره 1.JPG
    تصویر شماره 1.JPG
    99.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • تصویر شماره2.JPG
    تصویر شماره2.JPG
    138 کیلوبایت · بازدیدها: 11

rrss

Active Member
در ضمن دوستان یادم رفت بگم که همونطوریکه در تصویر شماره 2 میبینین متاسفانه تعداد منوهای curve editor در نمونه بنده خیلی کمه ، نمونه بنده 6 تا منو داره در حالیکه طبق تصویر شماره 1 میبایست 9 تا منو داشته باشه مثل منوی :eek:ptions و curves و controler و tracks و...که متاسفانه در تری دی مکس بنده این گزینه ها وجود ندارن ، حتی در تصویر شماره 1 در تولبار بالا در سمت راست گوشه ، یه چن تا آدمک مانند دیده میشه که باز هم در تری دی مکس بنده این گزینه ها نیستن نمیدونم چرا انقد ناقصه نمیدونم چرا اینطوریه آخه ؟!!!

حال از شما دوستان عزیز درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی بفرمایین که چکار بکنم ، چرا تری دی مکس بنده اینجور ناقصه و برای رفع آن چکار باید بکنم در حالیکه اگر به تصاویر دقت بکنین هر دو تری دی مکس 2010 هستند ولی انقدر تفاوت وجود داره ؟!!!

قبلا از لطف و بزرگواری شما دوستان نهایت تشکر را دارم

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
از دوستان خیلی ممنون میشم اگه ر اهنمائیم کنین بد جور گیر کردم

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم

خواستم بدین وسیله از اینکه لطف کرده و به این قسمت سر زدین و بنده رو مورد لطفتون قرار دادین ازتون تشکر کنم و همچنین یه خبر خوش اینکه ، دوستان به لطف و عنایت خدا و با کمک شما دوستان عزیزم تونستم مشکلی که داشتم و با شما در میان گذاشته بودم رو بعد از کلی کلنجار و تلاش حلش کنم و از این بابت خداوند منان را شاکرم و باز هم از همه لطفهای شما دوستان عزیزم ممنون و متشکرم

بنده پیدا کردن راه حل این مشکل و حل کردنش رو مدیون شما دوستان عزیزم هستم ازتون خیلی ممنون وسپاسگذارم:rose::rose::rose:

ارادتمند rrss

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام

از دوستان دل گیر نباشید، مثلا خود من ، چند روز بود افتاده بودم روی مبل و نمیتونستم هیچ کارکی کنم، حتی چیزی بخورم. وگرنه دوستان همیشه جواب میدن به سوالات

حق یارت

rrss

Active Member
سلام دوست گرامی bubo3d عزیزم

خیلی خوشحالم که فرصتی شد تا به شما دوست عزیزم کامنت یا جوابی بنویسم و از این بابت خیلی خوشحالم
راستش من نمیدونم چجوری بگم ولی خدارو شاهد میگیرم که این دوستان مجید آنلاینی آنقدر منو راهنمائی کردن و به من کمک کردن که من هرچی در مورد تری دی مکس یاد گرفته ام رو مدیون همه دوستان مجید آنلاینی گلی میدونم که منو همیشه مورد لطف خودشون قرار دادن و با راهنمائیهای خوبشون زمینه پیشرفت بنده و امثال بنده رو فراهم کردن پس بهم حق بدین اگر امروز هم میتونم مشکلی هر چند کوچک رو حل کنم باعثش راهنمائیهایی است که دوستان لطف کردن :rose::rose::rose:

ضمنا دوست عزیز انشالله که کسالتی عارضتان نشده آخه نوشته ای که گذاشتین اینجوریه که آدم رو نگران میکنه ، اگر هم خدای نکرده چیزی شده باشه ایشالا هر چه زودتر رفع کسالت بشه و باز هم بنده و امثال بنده بتونیم از وجود دوستان عزیز و مهربونی مثل شما بهره ببریم

ایشالا
ارادتمند rrss

جدیدترین ارسال ها

بالا