راهنمائی در رابطه با ریسیلر خارجی

soooot

Member
سلام من میخوام از یه هاست خارجی ریسلر بگیرم و به راهنمائی شما در این زمینه نیاز دارم
میخوام هاستم این مشخصات رو داشته باشه، کنترل پنل لینوکسش آخرین ورژن سی پنل باشه و کنترل پنل ویندوزش آخرین ورژن پلسک، کیفیت هاستش خیلی بالا باشه و از بهترین پشتیبانی برخوردار باشه، مشکل تحریم و ... پیدا نکنه و در صورت امکان بتونم بدون مشکل با هویت ایرانی ازش ریسیلر بگیرم، در پلن های ریسیلرش هیچ گونه محدودیتی اعمال نکرده باشه ( منظور محدودیت در تعداد سایتهائی که میتونیم تعریف کنیم و یا محدودیت در تعداد دیتا بیس و ... هست نه محدودیت فضا و پهنای باند )
ممنون میشم بهترین گزینه ها رو بهم معرفی کنید

webmaster

Member
اكثر سرويس دهنده هاي اينجا ايراني هستند و خودشون سرور يا Vps دارند.
اگر مي خواهي از سرويس دهنده خارجي سرويس بگيري برو تو گوگل جستجو كن.

soooot

Member
اكثر سرويس دهنده هاي اينجا ايراني هستند و خودشون سرور يا Vps دارند.
اگر مي خواهي از سرويس دهنده خارجي سرويس بگيري برو تو گوگل جستجو كن.

ممنون از پیشنهادتون، توی گوگل سرچ کردم، اگر اینجا پرسیدم دلیلش این بوده که میخوام نظر اعضای اینجا رو که به گفته شما اکثرشون هاست یا وی پی اس و سرور و ریسیلر و ... دارن رو بدونم، ضمنا سرویس دهنده های اینجا ایرانی هستن ولی همشون از دیتا سنتر های خارجی سرور یا هاست یا ریسیلر و یا وی پی اس دارن، من هم دقیقا نظر سرویس دهنده های ایرانیی رو میخوام که از دیتا سنتر های خارجی هاست، ریسیلر یا سرور و وی پی اس دارن !

webmaster

Member
خوب، من از Soft Layer سرور اختصاصي دارم. سوالي هست بپرسيد!
اگر هم بخواهي هر 1gb فضا با ماهيانه 15gb پهناي باند ماهيانه و تمام امكانات نامحدود رو ميدم ماهيانه 5000 تومان.

4shakh

Banned
من هم از ركسكام سرور دارم در هلند كه از نظر تحريم خيالتون راحت باشه
1 گيگابايت + 25000 مگابايت پهناي باند ماهيانه ! 6900 تومان ...
آپتايم : 100 % بر اساس :
http://host-tracker.com/website-uptime-statistics/463178/lvuc/

آدرس ما :
www.parsgibit.com

ُهمون طور هم كه گفتم سرور ها در هلند هست و از نظر تحريم مشكلي نيست و به خاطر نزديك بودن هلند ، نسبت به آمريكا و كانادا كه اكثر سرور ها در آن جا هست ! سرعت خيلي مطلوب تري رو مي تونيم در اختيار شما و كاربرانتون بگذاريم ...

webmizban.com

Active Member
سلام من میخوام از یه هاست خارجی ریسلر بگیرم و به راهنمائی شما در این زمینه نیاز دارم
میخوام هاستم این مشخصات رو داشته باشه، کنترل پنل لینوکسش آخرین ورژن سی پنل باشه و کنترل پنل ویندوزش آخرین ورژن پلسک، کیفیت هاستش خیلی بالا باشه و از بهترین پشتیبانی برخوردار باشه، مشکل تحریم و ... پیدا نکنه و در صورت امکان بتونم بدون مشکل با هویت ایرانی ازش ریسیلر بگیرم، در پلن های ریسیلرش هیچ گونه محدودیتی اعمال نکرده باشه ( منظور محدودیت در تعداد سایتهائی که میتونیم تعریف کنیم و یا محدودیت در تعداد دیتا بیس و ... هست نه محدودیت فضا و پهنای باند )
ممنون میشم بهترین گزینه ها رو بهم معرفی کنید

وب میزبان رسلر را به همرا یک خط موبایل ایران سل به شما ارائه می دهد :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=75930

mamoolhacker

Active Member
از FortressITX سرو اختصاصی داریم.
1 گیگابایت رسیلر با 20 گیگ پهنای باند ماهانه 7000 تومان در ماه !

جدیدترین ارسال ها

بالا