راجع به این Intro نظر بدید لطفا !

logical_82

Member
خوب دوستان لطف کنید نظرات سازندتون رو راجع به این Intro بگید که واسه صفحه اول سایت گروه Rnick (رپر های ایرانی) زدم . خوب منتظرم زود بگید ایراداشو چون باید صفحه های دیگه رو هم بسازما
83.gif

showcase-rnick.jpg

غیر از عکس هاشون بقیه چیزاش ساخته شده و اون قسمت پایین هم که خالیه توش متن برای ورود می یاد .

hamid ir

Well-Known Member
طرح خوبیه
فقط به نظر من اون ترک سمت راست و چپ رو بردار
روی صورت و دستشون یکمی کار کن . یه چیزی توی مایه های روتوش

logical_82

Member
البته من روتوش هم کردم اما خوب اگه بیشتر بشه به نظرم غیر طبیعی می زنه !

Parham

Well-Known Member
اون ترک هایی‌ که با براش ایجاد کردی خیلی‌ خشک هستش و اصلا به طرح نمیخوره ...

به نظر من از رنگ آبی استفاده نکن واسه پشتش اخه صورت و حالت عکس یه خورده خشن هست ولی رنگ آبی خیلی سرده ، یه رنگ گرمتر مثل خاکستری ، مشکی ، نارنجی ، قرمز و یا حتی زرد رو هم امتحان کن.
در مورد ترک ها هم ابتدای ترک رو مشخص کن از وسط طرح شروع نشه از بالا یا کناره ها شروع بشه فکر کنم بهتره.

موفق باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر من اگر میتونستی عکسها رو بصورت طرح وکتور دربیاری یا یه چیزی تو همین مایه ها (مثلا بصورت نقاشی) خیلی جالبتر میشد. کاری که اکثر گروهها برای جذابتر شدن سایتاشون انجام میدن و تصویر اعضای گروه رو بصورت غیرواقعی (نقاشی) ایجاد میکنن.

موفق باشی

mostafa_az

Well-Known Member
میگم این سمت راستیه چرا یکم وحشتناکه ؟
24.gif
حالا اون یکی قابل تحمل تره . شبیه دی جی آگوستینو شده یکم .
283.gif
273.gif

مخلصیم
مصطفی

logical_82

Member
اولا این که سبک این گروه اینجور می طلبه که طرح کمی خشن باشه و اون ترک ها واسه اونه !
اینا می خوان عکس های طبیعی خودشون باشه واسه همین هم نمی شه کارتونی و اینجور چیزا کار کرد.
اصلا خودشون هم عکس هاشون رو خشن انداختن که کار خشن جلوه بده . اگه ایراد دیگه ای داره بگید .
از همتون هم ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا