Fa رابط بین فلش و mmb

michealwiper

Active Member
:-?
:tavajoh:سلام
من یک پروژه ساختم که تو یک صفش اینه که اگه رو یک آهنگ کلیک کردی همزمان با خوندن آهنگ یه اسم از اون اهنگ نمایش داده بشه که حالا این اسم حالت فایل swf داره و من اینو وارد بیلدر کردم ولی وقتی که مسلن رو اهنگای دیگه میزنم و اجرا میشن و همشون نشون میدن فایل فلشو بعد که برمیگردم دوباره رو اهنگه قبلی میزنم فایل فلشش اجرا نمیشه و نشون نمیده ودر واقع آخرین فایل فلش رو نشون میده که با آخرین آهنگ اجرا شده
خب حالا باید چیکار کنم
دیگه واقعن گیر کردم
به هرکی میگم یه را هی میگه ولی مطمئن نیست یکی کم__________________ک کنه
لطفا همینجا تو این تاپیک توضیح بدینش

مرسی مایکل:?:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اين سوال رو تو يك مبحث ديگه هم پرسيده بوديد. لطفا قوانين سايت رو با دقت بيشتري مطالعه و رعايت كنيد و از تكرار كردن يك سوال تو تاپيك‌هاي مختلف خودداري كنيد.

michealwiper

Active Member
دوست عزيز
اين سوال رو تو يك مبحث ديگه هم پرسيده بوديد. لطفا قوانين سايت رو با دقت بيشتري مطالعه و رعايت كنيد و از تكرار كردن يك سوال تو تاپيك‌هاي مختلف خودداري كنيد.
بله ببخشید
آخه گفته بودم اگه کسی اینجا ندیدش لااقل اونطرف بتونه کمکم کنه
مرسی

Ehssan_it

Well-Known Member
کل فایل های فلش رو group کن بعد برای نمایش هر کردوم از show و hide کردن 'گروه استفاده کن

michealwiper

Active Member
کل فایل های فلش رو group کن بعد برای نمایش هر کردوم از show و hide کردن 'گروه استفاده کن
مرسی احسان جان اینکارم من امتحان میکنم فقط میخاستم بدونم آیا دستوری هست که اینکارو واسه من انجام بده
که فعلن آقا رضا اینکارو کرده من هنوز امتحانش نکردم ولی خب اینکار شمارو هم بروی چشم
ولی یک مسئله هست که من گفتم ایتو من توی نرم افزار مولتی مدیا بیلدر وقتی اجرا میکنم همچین مشکلی پیش میاد

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...

دوست عزیز
اگه شما چند تا فایل فلش داشته باشید و بخواید اونا رو تو برنامه نمایش بدید برای هر کدوم یک شی فلش استفاده میکنید و با دستور Show / Hide اونا رو اجرا میکنید؟ :shock::shock::shock:

به نظرتون منطقی هست وقتی دستوات شی Flash برای فراخوانی، پخش و کنترل فایل وجود داره از Show / Hide استفاده کنیم؟ :wink:

michealwiper

Active Member
دوست عزیز
اگه شما چند تا فایل فلش داشته باشید و بخواید اونا رو تو برنامه نمایش بدید برای هر کدوم یک شی فلش استفاده میکنید و با دستور Show / Hide اونا رو اجرا میکنید؟ :shock::shock::shock:

به نظرتون منطقی هست وقتی دستوات شی Flash برای فراخوانی، پخش و کنترل فایل وجود داره از Show / Hide استفاده کنیم؟ :wink:
منم با نظرتون موافقم آقا رضا چون من امتحانش کردم نشد نمیدونم منظور احسان چی بوده چون وقتی از دستورات show, hideاستفاده میکنی دیگه دیده نمیشه و با کلیک میاد و وقتی کلیک موس تموم میبشه اونم میره یا مسلن میری روش فقط نشون میده که خب فایده نداره من میخام موقعی که داره آهنگه اجرا میشه اونم نشون داده بشه
بعدم وقتی مسلن رو یک آهنگ کلیک میکنی خب شروع بخوندن میکنه و اون فایل فلش نمایش داده میشه ولی وقتی میری رو اهنگ بعدی و کلیک میکنی و فایل فلش مربوط به اون نمایش داده میشه وقتی بر میگردی فایل یا فایلهای قبلی رو که کلیک میکنی آهنگش میخونه ولی فایل فلشش نمایش داده نمیشه و درواقع من فکر میکنم که زیر آخرین فایل فلشی که اجرا شده و به نمایش درآمده میمونه ودیده نمیشه
حالا اگه مشکل این باشه من میخام که یه را ه حل درست و حسابی پیدا کنم لطفن کمکم کنید تو این راه

جدیدترین ارسال ها

بالا