ذخیره ی اطلاعات در فایل متنی

harem

Member
سلام به همه ي دوستان يك سوال خدمتتون داشتم يك فايلي رو گذاشتم در اينجا كه هر وقت بخواي اطلا عات رو ذخيره كني يك فايل متني در قسمت مشخص شده (درايو c ) مي سازه من مي خوام بدونم چطور ميشه كاري كرد كه اطلاعات در همون فايل متني و به صورت لاين به لاين ذخيره شود؟ و ديگر براي ذخيره اطلاعات فايل هاي متعدد درست نكند
با تشكر

مشاهده پیوست sample.zip

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب شما در کدهاتون هر بار اسم فایل رو عوض میکردید !
برای اسم فایل از از یک متغیر استفاده کردید که هربار تغییر میکنه !

کد اصلاح شده:

کد:
TextFileName$ = [COLOR=#800000]'Book Name'[/COLOR] 
ew$=[COLOR=#000090][B]LOW[/B][/COLOR](editboxew$) 
words$=ew$+[COLOR=#800000]':'[/COLOR]+fw$ 
adress$=[COLOR=#800000]'c:\\'[/COLOR] + TextFileName$ + [COLOR=#800000]'.txt'[/COLOR] 
ReturnVal=[COLOR=#000090][B]StrToFile[/B][/COLOR](adress$,words$,[COLOR=#ff0000]1[/COLOR],1)

ضمناً عنوان مبحث رو هم متناسب با موضوع انتخاب کنید لطفاً !
عنوان ویرایش شد.

Xowom

Member
دوست عزیز من دقیقا متوجه سوالتون نشدم ولی فکر کنم می خواین چند تا نوشته رو به صورت سطر به سطر در یک فایل متنی ذخیره کنین. خوب می تونین از این اسکریپت ها استفاده کنین . مثلا می خوایم نوشته ی Book name در سطر اول یک فایل متنی txt و page number در سطر دوم ذخیره بشه. ابتدا یک listbox اد کنین. بعد از این اسکریپت استفاده نمایید :
ListBoxAddItem("ListBox","Bookname$")i
ListBoxAddItem("ListBox","Pagenumber$")i
songlistsave("ListBox","C:\Text file.txt")i

mbsa

Active Member
سلام دوست عزیز
از پلاگین plugy بخش File I\O استفاده کنید .
ضمناً اگر بخواهید در درایوی که ویندوز نصبه فایل TEXT خودتون را سیو کنید ، به خاطر امنیت بالای ویندوز سون مشکل ساز میشه . حتماً بعد از اتمام پروژه خودتون روی ویندوز سون (غیر از Se7en MRT) امتحانش کنید .

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام به همه ي دوستان يك سوال خدمتتون داشتم يك فايلي رو گذاشتم در اينجا كه هر وقت بخواي اطلا عات رو ذخيره كني يك فايل متني در قسمت مشخص شده (درايو c ) مي سازه من مي خوام بدونم چطور ميشه كاري كرد كه اطلاعات در همون فايل متني و به صورت لاين به لاين ذخيره شود؟ و ديگر براي ذخيره اطلاعات فايل هاي متعدد درست نكند
با تشكر

مشاهده پیوست 53370

دوست عزيز
پيشنهاد مي‌كنم تابع StrToFile رو به اين شكل استفاده كنيد تا عبارات متني شما به ترتيب و در آخرين سطر فايلتون ثبت بشه :
کد:
Retval = StrToFile(path$,string$,TRUE,TRUE)

جناب Xowom سوال دوستمون ثبت يك عبارت متني تو يك فايل txt هست كه با استفاده از توابع رشته‌اي به راحتي امكان‌پذيره ممكنه بفرماييد چرا از ListBox استفاده كرديد؟ :shock:

جناب mbsa وقتي توابع رشته‌اي mmb امكان پاسخ به سوال اين دوستمون رو فراهم مي‌كنه چرا پلاگين؟ :shock:

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا