Fa ذخیره کردن

mohamadarab

Active Member
سلام..
چه جوری میتونم یک فایل txt رو بدون اینکه کاربر ببینه در یکی از فولدرهاش ذخیره کنم؟
مثلا فرض بشه این فایل txtدانلود شده و بدون اینکه بپرسه توی درایو c ذخیره بشه..
ممنون اگه راهنمایی کنید..
اگ یک مثال بزارید ممنون میشم..
مرسی:rose:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظورتون از ذخیره کردن دقیقاً چیه ؟
مثلاً یک فایل متنی بسازید و اطلاعاتی رو توش ذخیره کنید ؟
یک فایل رو از جایی به یک جای دیگه کپی کنید ؟

به هرحال در این موارد پیغامی به کاربر داده نمیشه، البته توجه داشته باشید که ویندوز ویستا و 7 روی فولدرهای سیستمی نظارت وجود داره، یعنی اگه ویندوز روی درایو C نصب باشه و شما بخاید فایلی روبه فولدر مثلاً Windows کپی کنید و اگر UAC فعال باشه (که بصورت پیشفرض هست) یک هشدار میده
اما مثلاً این نظارت روی بقیه ی درایوها وجود نداره و پوشه ی TEMP هم به همین شکل
البته یک آزمون و خطا برای حصول اطمینان خیلی بهتر هست

mohamadarab

Active Member
سلام...
منظورم این بود کاربر وقتی برنامه رو اجرا کرد یه فایلی رو دانلود میکنه(بدون اینکه ببینه،به محض اجرای برنامه)..
حالا می خوام این فایلی رو که دانلود شده در یکی از فولدر ها ذخیره بشه...یعنی دیگه از کاربر سوال نکنه که این فایل کجا ذخیره کنم..؟
..
ممنون اگه راهنمایی کنید

nevercom

خب شما فایلتون رو با هر پلاگینی هم که دانلود کنید، مسیر ذخیره ی فایل از کاربر پرسیده نمیشه، مگر اینکه خودتون ایجادش کنید.
دقیقاً این مورد به چه شکل هست ؟ یک مثال بوده که ازش استفاده میکنید و این سوال رو میپرسه ؟

mohamadarab

Active Member
برای مثلال یکی از نمونه های خود mmb
(Multimedia Builder498\Samples\495_examples\html\copy_from_web.mbd)
یک عکس رو دانلود میکنه و بعد دانلود شدن برای ذخیره کردنش جای ذخیره کردن رو می پرسه..!!!!ولی می خوام این پرسش نباشه و بدون اینکه معلوم بشه در یکی از فولدر ها یا ریجستری ذخیره بشه..فرقی نمیکنه ،مهم اینکه بدون اینکه کاربر ببینه ذخیره بشه...
..

nevercom

کافیه کدهای مربوط به پرسیدن محل ذخیره رو حذف کنید و یک مسیر برای ذخیره ی فایل مشخص کنید:
کد:
[color=#009000]** change the path to your specific loaction and file name[/color] 
path$=[color=#800000]'http://www.mmbgroup.com/news/images/mmbamp.gif'[/color] 
[color=#009000]** get full name from path[/color] 
Name$=[color=#000090][b]ExtractName[/b][/color](path$) 
Ext$=[color=#000090][b]ExtractExt[/b][/color](path$) 
FullName$= Name$+Ext$ 
[color=#009000]**************************[/color] 
[color=#009000]**check if PC is connected to Internet[/color] 
[color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("MiscPlugIn","Connected") 
[color=#000090][b]PluginGet[/b][/color]("MiscPlugIn","Result$") 
[color=#0000FF]If[/color] (Result$ = [color=#800000]'False'[/color]) [color=#0000FF]Then[/color] 
  [color=#000090][b]Message[/b][/color]("Sorry, you are not connected. Please connect internet and try again...","") 
[color=#0000FF]End[/color] 
[color=#0000FF]If[/color] (Result$ = [color=#800000]'True'[/color]) [color=#0000FF]Then[/color] 
  URL$ = path$ 
  [color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("MiscPlugIn","URL$") 
  [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("MiscPlugIn","URL") 
  [color=#009000]**Set's the URL[/color] 
  [color=#009000]**-------[/color] 

Dest$ = [color=#800000]'<SrcDir>\\'[/color] + FullName$ 
    [color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("MiscPlugIn","Dest$") 
    [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("MiscPlugIn","Download") 
    [color=#009000]**Set's the destination and Download file[/color] 
    [color=#009000]**--------[/color] 
    [color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("MiscPlugIn","Result") 
    [color=#000090][b]PluginGet[/b][/color]("MiscPlugIn","Result$") 
    [color=#009000]**Gets the download result...run another code after finishing downloading[/color] 
    [color=#009000]**or do something else..i.e show message box with result[/color] 
    [color=#0000FF]If[/color] (Result$=[color=#800000]'Download complete!'[/color]) [color=#0000FF]Then[/color] 
      [color=#009000]** show the downloaded file in Browser object[/color] 
      [color=#000090][b]Browser[/b][/color]("Browser","Dest$") 
      [color=#000090][b]Message[/b][/color]("Download result: ","Result$") 
    [color=#0000FF]Else[/color] 
      Result$=[color=#800000]'Error: '[/color] + Result$ 
      [color=#000090][b]Message[/b][/color]("Download result: ","Result$") 

mohamadarab

Active Member
سلام...
دوست عزیز من واسه آدرس دهی که توضیح دادید،نوشتم که در قسمت program fileذخیره بشه،اما عمل نکرد...
حتی توی این سمپل هم که خودتون دستورش رو تغییر دادید هم کار نکرد...
ممنون اگه یه توضیح بدبد..
..

nevercom

این راهنمایی فقط برای حذف بخشی از کد بود که محل ذخیره ی فایل رو از کاربر درخواست میکنه
اگر فایل بدرستی دانلود بشه (یعنی پلاگین موفق به دانلود فایل بشه) در محلی که معرفی کردید ذخیره میشه
اگر نشد مسیر Embedded رو تست کنید، چون شاید سیستم عاملتون اجازه ی ذخیره ی فایل در اون محل رو نده

khoushechin

Well-Known Member
این کار رو میتوی با پلاگین MiscPlugIn انجام بدی
البته این هم از همون روشی که خودت گفتی استفاده می کنی
ولی دیگه آدرسی برای ذخیره سوال نمیکنه

Message("This will MediaChance index page To C: as Example.htm","")
PluginRun("MiscPlugIn","Connected")
PluginGet("MiscPlugIn","Result$")
If (Result$ = 'False') Then
Message("Sorry, you are not connected. Please connect internet and try again...","")
End
If (Result$ = 'True') Then
URL$ = 'Http://www.MediaChance.com/index.html'
PluginSet("MiscPlugIn","URL$")
PluginRun("MiscPlugIn","URL")
**Set's the URL
**-------
Dest$ = 'C:\Example.htm'
PluginSet("MiscPlugIn","Dest$")
PluginRun("MiscPlugIn","Download")
**Set's the destination and Download file
**--------
PluginRun("MiscPlugIn","Result")
PluginGet("MiscPlugIn","Result$")
Message("Download result: ","Result$")
**Gets the download result.
End

این پلاگین رو میتونی از سایت naser32.persiangig.com دانلود کنی!

mohamadarab

Active Member
سلام مجدد ..
من این فایل ذخیره کردم..
حالا می خوام این فایلی که دانلود کردم و ذخیره کردم رو بعد چند ثانیه پاک کنم؟(اصلا امکانش هست؟)
ممنون از راهنمایی هاتون.

mohamadarab

Active Member
یه سوال دیگه اینکه من می خواستم ذخیره شدن این فایلی که دانلود میکنم رو کاربر نبینه،و دوستان راهنمایی کردن و مشکل تا حدودی حل شد اما الان یه مشکل دیگه ایجاد شد اونم اینکه:
فایلی که من میگرم یه فایل text.txt هستش و هر بار محتوای فایل فرق میکنه،وقتی دانلود دوباره میکنم فایل جدید که محتواش با فایل قبلی فرق داره ذخیره نمیشه....!!!!یعنی همون فایل قبلی هستش....!!!
ولی زمانی که مکان ذخیره شدن رو از کاربر میپرسید این مشکل نبود...
..
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

msnv

Well-Known Member
یه سوال دیگه اینکه من می خواستم ذخیره شدن این فایلی که دانلود میکنم رو کاربر نبینه،و دوستان راهنمایی کردن و مشکل تا حدودی حل شد اما الان یه مشکل دیگه ایجاد شد اونم اینکه:
فایلی که من میگرم یه فایل text.txt هستش و هر بار محتوای فایل فرق میکنه،وقتی دانلود دوباره میکنم فایل جدید که محتواش با فایل قبلی فرق داره ذخیره نمیشه....!!!!یعنی همون فایل قبلی هستش....!!!
ولی زمانی که مکان ذخیره شدن رو از کاربر میپرسید این مشکل نبود...
..
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
سلام علیکم
بنده فعلا" misc plugin را در اختیار ندارم اما احتمال میدهم که پلاگین فایل دانلودی را بر روی فایل از قبل شده overwrite نکند (البته فقط در حد یک حدس)، بررسی کنین، به عنوان نمونه دستور حذف مسیر ذخیره را قبل از شروع دانلود جدید بنویسین تا اگر احیانا" فایل با این نام در مسیر موجود باشد حذف شود

موفق باشید

mohamadarab

Active Member
سلام..
من برای پاک کردن فایل از دستورcmdاستفاده کردم ولی این دستور فقط پنجرهcmdرو برای من باز کرد و فایل مورد نظر رو پاک نکرد؟
در مورد دانلود کردن فایل هم بگم که هنوز هم مشکل پابرجاست و حل نشده....!!!
ممنون میشم اگه در مورد این مشکلات راهنماییی کنید..یا اگه امکان داره یه مثال بزنید....
..

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
استفاده از cmd از آنجایی که یک برنامه خارجی است مسلما" یک فاصله زمانی جهت بازشدن و اجرای دستور صرف میکند، برای حذف فایل میتوانید از plugy یا هر پلاگین دیگری که قابلیت حذف فایل را دارا باشد استفاده کنید:
دستور زیر بر اساس plugy نوشته شده است:

fle$='c:\target-file.txt'
PluginSet("plugy","fle$")
PluginRun("plugy","f_delete")

دانلود plugy:
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=50869&d=1291616744

موفق باشید

mohamadarab

Active Member
من فایلی که می خواستم رو تونستم پاک کنم..
ولی همچنان مشکل دانلود پابرجاست...
من فایلی که دانلود میکنم txt هستش که محتوای اون متغییر هستش و هر بار شامل یه محتوایی خاص هستش..
وقتی من برای بار اول فایل دانلود کردم مثلا محتوای داخلش 4 هستش..و برای بار دوم که فایل رو می خوام دانلود کنم که محتواش قطعا با فایل اول فرق داره ،ذخیره نمیشه یا بد دانلود میشه ..یعنی همچنان محتوای فایل عدد 4 هستش..
چی کار باید کنم تا این مشکل حل بشه؟
ممنون از راهنمایی هاتون..
..

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب میتونید از پلاگین IEPlugin کمک بگیرین و فایلتون رو دانلود کنید و فکرم میکنم هنگام دانلود فایل اگه فایل در مسیر موجود باشه اون فایل رو جایگزین کنه و مطمئنا اینکار رو میکنه , ضمنا هنگام دانلود مسیر رو کلا نمیپرسه مگه اینکه شما این رو پیاده کنید چون کار کرد پلاگینها از دو قسمت تشکیل شده یکی آدرس فایل روی سرور و دیگری مکان ذخیره روی سیستم کاربر , برای حذف فایل هم میتونید از پلاگین Miscy کمک بگیرین.

mohamadarab

Active Member
خوب میتونید از پلاگین IEPlugin کمک بگیرین و فایلتون رو دانلود کنید و فکرم میکنم هنگام دانلود فایل اگه فایل در مسیر موجود باشه اون فایل رو جایگزین کنه و مطمئنا اینکار رو میکنه , ضمنا هنگام دانلود مسیر رو کلا نمیپرسه مگه اینکه شما این رو پیاده کنید چون کار کرد پلاگینها از دو قسمت تشکیل شده یکی آدرس فایل روی سرور و دیگری مکان ذخیره روی سیستم کاربر , برای حذف فایل هم میتونید از پلاگین Miscy کمک بگیرین.
..
من از یکی از سمپل های خود mmb استفاده کردم (Multimedia Builder498\Samples\495_examples\html\copy_from_web.mbd)
ولی مشکلاتی که گفتم رو داره..
اگه امکانش هست میشه یه مثال بزنید ....ممنون از راهنمایییتون
...

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ببخشید الان یادم اومد این پلاگین IE Plugin که اینجا قرار داده شده قابلیت دانلود رو نداره و اونی که من داشتم چون از خود جناب BEHESHT درخواست کرده بودم این قابلیت رو برام اضافه کردن و چون ممکنه راضی نباشن من نمیتونم مثال رو با این پلاگین قرارش بدم با اینحال این مثالی رو که براتون پیوست کردم از پلاگین Misc استفاده میکنه و تست هم که کردم فایل رو جایگزین میکنه ولی یک مشکلی که داره تست اتصال به اینترنت هست که تنها برای Dial Up درست جواب میده ولی میتونید دستور دانلود رو بدین و در آخر حجم فایل دانلود شده رو تست کنید که اگر مخالف 0 بایت بود فایل شما با موفقیت دانلود شده.

پیوست ها

• sample.rar
    155 کیلوبایت · بازدیدها: 11

جدیدترین ارسال ها

بالا