Fa ذخیره تنظیمات برنامه در فایل متنی

Rezvani Soft

Active Member
چه طوری میشه متغیر های موجود در برنامه رو در یک فایل متنی ذخیره کرد و در هنگام شروع به کار دوباره اونها رو فراخوانی کرد.
مثلا یک فایل متنی در کنار برنامه ایجاد بشه. و خط اول و دوم اون مثلا
Check Box1=1
Item$=C:\Pic.jpg
ذخیره بشه و در هنگام شروع نرم افزار با توجه به متغیر ها و خواندن خط به خط فایل متنی آخرین تنظیمات رو اعمال کنه.
اگه امکان داره بدون پلاگین باشه چون نمیخوام حجم پروژم بالا بره.
در ضمن نمیخوام از ریجستری استفاده کنم چون میخوام تنظیمات به صورت فایل متنی ذخیره بشه و کاربر بتونه اونا رو به وسیله نرم افزار
Note pad
ویرایش کنه.

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .
راستش رو بخواین من این کار رو زیاد انجام میدم چون مثل شما اعتقاد زیادی به ذخیره اطلاعات تو رجیستری ندارم . برای این کار می تونید از چند روش استفاده بکنید :

1 - اگه می خواین ساده باشه اونها رو به شکل آرایه ذخیره بکنین و بعد تو شروع پروژه اونها رو فراخوانی بکنین مثلا اطلاعات بالا رو به این شکل ذخیره بکنین :

کد:
1|C:\Pic.jpg|
و از این کد تو اول فرم استفاده بکنین :

کد:
SFF$=StrFromFile(<SrcDir>\Opt.txt,1,1)
CheckBox1=Val(GetArrayItem(SFF$,|,1))
Item$=GetArrayItem(SFF$,|,2)
2 - اگه می خواین مفصل باشه و برای همه قابل فهم باشه می تونید اونها رو به همون شکلی که بالا نوشتین ذخیره بکنین و بعد تو پروژتون یه اسکریپت خالی با اسم مثلا StartScr بزارین و تو قسمت StartPage این کد رو بنویسین :

کد:
Code$=StrFromFile(<SrcDir>\code.txt)
SetObjectParam("StartScr","SCRIPT=1:Code$")
RunScript("StartScr")
اگه اشکالی تو کدهام داشتم به بزرگی خودتون ببخشین چون یکمی عجله دارم . ولی اگه بازم مشکلی بود در خدمتتون هستم .

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
با تشکر از توضیحات BlueMMB منم یه نمونه ساختم که تعداد دفعات بازدید از برنامه رو نشون می ده و برای ذخیره سازی از یه فایل txt کمک گرفتم گفتم آپ کنم شاید کمکتون کرد.

پیوست ها

• Save settings in txt file.rar
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 38

جدیدترین ارسال ها

بالا