ذخیره برای ورژن پایین تر 2013 > 2012

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
تا بحال نمیار به چنین چیزی نداشتم ولی الان به دلیلی به این، یعنی بردن پروژه به ورژن پایین تر نیاز دارم.
توی مکس موقع Save as میتونی صحنه رو برای مکس های تا دو ورژن پایین تر ذخیره کنی ولی من تو مایا هر چی گشتم پیدا نکردم.
با Export کردن هم درست نشد. اگه راهی هست که تر و تمیز و بدون مشکل صحنم رو جابجا کنم
تو صحنه هم یه کاراکتر با ریگ دستی دارم.

ممنون یا حق

maxscript

Well-Known Member
اگر پروژه ای که داری کار می کنی داری از امکاناتی که فقط داخل مایا 2013 هست استفاده می کنی نمیشه اما در غیر اینصورت می تونی با همون فرمت Ma ذخیره کنی البته دوستان دیگر بهتر راهنمایی خواهند کرد

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون ریفیق ولی اون کار رو هم کردم ولی نشد. آره در مورد اماکانات آره ولی فقط یه object با یه ریگ پیچیده ، یه Error ـی افتاد تو مایا 2012 ام بردمش تو 2013 امد تو 2013 دیدم oops بله یه حرکت مهم ریگ کاراکترم از بین رفته، خیلی خیلی خیلی برام عجیبه

m2_farzan

Active Member
والا ما که هنوز خیلی مونده تا بخوایم به سوال شماها جواب بدیم
بنظر میاد سیستم ذخیره سازی ASCII داخل مایا 2013 یکم تغییر کرده. این اون چیزیه که با سرچ Bing پیدا کردم:
http://www.scaphandrier.net/?p=256
حالا دیدم پیداش کردم گفتم بذارم به امید خدا...
یه نیگا بندازید ببینید به دردی میخوره؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
بذارید اینجوری بگم، بعد از مشکل دار شدن 2012 من رفتم تو مایا 2013 و خواستم شروع به کار کنم ، البت فکر کنم یه ارور هم تو Display Command داد، با کلیک راست روی یکی از کنترل های دست که IK FK رو سوییچ میکنه رو بزنم دیدم که اون گزینه نیست، اصل کاراکتر هم توی 2013 اوردم باز نبود، حالا وقتی میخوام با ma بفرستم توی 2012 این Error رو میده.

File Contains unknown nodes or data. To preserve this information, the current file type cannot be change

زیاد نمیشه فهمید چشه، هر چی هست انگار یه سری اجزا رو نمیشناسه و تداخل داره.

pclord

کاربر متخصص
سلامقبلا هم این سوال مطرح شده بود اما کسی جوابی براش نداشت، تا جایی که بادمه امکان پذیر نبود این کار، از قدیمی به جدید مشکلی نداره اما از جدید به قدیم توی مایا فکر نکنم بشه.با تشکر

davoodice

Well-Known Member
بذارید اینجوری بگم، بعد از مشکل دار شدن 2012 من رفتم تو مایا 2013 و خواستم شروع به کار کنم ، البت فکر کنم یه ارور هم تو Display Command داد، با کلیک راست روی یکی از کنترل های دست که IK FK رو سوییچ میکنه رو بزنم دیدم که اون گزینه نیست، اصل کاراکتر هم توی 2013 اوردم باز نبود، حالا وقتی میخوام با ma بفرستم توی 2012 این Error رو میده.

File Contains unknown nodes or data. To preserve this information, the current file type cannot be change

زیاد نمیشه فهمید چشه، هر چی هست انگار یه سری اجزا رو نمیشناسه و تداخل داره.

خوب سید جون برای فرستادن با فرمت ma این کارو بکن حله:

در مایا یه new scene بزن و صحنه رو با فرمت ma ذخیره کن
حالا صحنتو درگ کن تو پنجره مایا
حالا ctrl +s یا save رو بزن
تموم شد
دم خودم گرم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
دَم خودت گرم
این مایا هم مثل مکس بعضی وقتا از این خر بازی ها دار میاره انگار، کلکت مثل گول زدن مکس بود.

ولی این سوئیچ کردن روی fk ik خیلی عجیب بود که تو 2013 از بین میرفت، تست های دیگه هم زدم ولی نمیاد.

davoodice

Well-Known Member
من هم ریگم رو بردم تو 2013
از همون ریگا ها که نمونشو دادم بهت
اما متاسفانه وقتی دستا و پاها رو می چرخونم دیوانه میشه! ولی تو 2012 درسته

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
برای رفع اون باید rotate رو پاک کنی دوباره بزنی.
دیوانه ست، تو مکس هم همین مشکل هست، اون جا بیشتر برای این اتفاق می افته که مثلا یه بار با مود local میچرخونی یه بار با world ، واسه همین این مشکل ایجاد میشه، بعضی وقتا باید تا مقدار معینی کلید های rotate رو پاک کنی و از نو بزنی تا درست شه.

Hamed_8

Member
فایل رو ma خروجی بگیر و با نت پد باز کن و هر چی 2013 هست رو ریپلیس کن به 2012 اوکی میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا