ذخیره اطلاعات کاربر؟

dr5555

Member
سلام دوستان
من یه سورس با asp میخوام که چند تا فیلد از کاربر بگیرم و اونها رو جایی ذخیره کنم، نحوه ذخیرش خیلی مهم نیست مثلا اگه فایل متنی هم باشه...

m_ziba

Member
سلام دوست من
مثل اینکه تازه به انجمن اومدی.(خوش اومدی)

سعی کن برنامه نویسی یاد بگیری و از پایگاه داده استفاده کنی. ;)

شاید فکر کنی که الان این طوری کارت راحت تر می شه، اما دردسرهای بعدش خیلی بدتره.
بهتره کار با فایل رو بی خیال شی.

dr5555

Member
ممنون از راهنمایی، من قبلا برنامه نویسی کار کردم ولی برنامه نویسی وب کمتر، vb script و یه کمی هم asp بلدم، ولی الان یه سایت دارم که فقط همین قسمتش مونده و اگه تازه بخوام برم یاد بگیرم........!!!!
البته چون به احتمال زیاد تعداد کاربران خیلی کم خواهد بود گفتم که با فایل متنی هم باشه فرق نمیکنه، من سایت رو راه بندازم بعد سر فرصت یاد میگیرم و توسعش میدم، در هر صورت ممنون....

m_ziba

Member
باز هم به نظر من کار با پایگاه داده ساده تره.

اما به هر حال...
در مورد اطلاعاتی که قراره ذخیره بشن یه کم بیشتر توضیح بده

m1pfard

Member
من هم پایگاه داده رو پیشنهاد میدم ولی شما میتونید از ارسال اطلاعات به ایمیل هم استفاده کنید.

dr5555

Member
ممنون از راهنماییهاتون، من میخوام چند تا فیلد مثل نام، ایمیل، شماره تلفن و... از کاربر بگیرم و اونها رو جایی ذخیره کنم و بعد مثلا روزی یکبار اونها رو بخونم، حالا میخوام یه کدی باشه که کارکرد باهاش راحت باشه و مثلا اگه بخوام یه فیلد داده بهش کم یا زیاد کنم بتونم

ارسال داده به ایمیل اگه مطمئن باشه یعنی اینکه احتمال این نباشه که داده ها در بین راه از بین برن، برای کار من که احتمالا کاربرای زیادی ندارم مناسبه، بعد اگه تعداد کاربرام زیاد شد ارزششو داره که هزینه کنم و بدم برام یه سایت حرفه ای طراحی کنن

لطفا اگه کسی یه کد داره بم بده، خیلی کارم گیره

آخرین ویرایش:

dr5555

Member
ممنون از پیگیریتون، راستش من asp.net کار نکردم ولی asp یه کم بلدم، اگه با asp.net یا چیزه دیگه هم باشه خیلی مهم نیست فقط میخوام این کار را انجام بده ولی اگه کد نیاز به تغییرات زیادی نداشته باشه چون بلد نیستم

جدیدترین ارسال ها

بالا