ممنون از راهنمایی، من قبلا برنامه نویسی کار کردم ولی برنامه نویسی وب کمتر، vb script و یه کمی هم asp بلدم، ولی الان یه سایت دارم که فقط همین قسمتش مونده و اگه تازه بخوام برم یاد بگیرم........!!!!
البته چون به احتمال زیاد تعداد کاربران خیلی کم خواهد بود گفتم که با فایل متنی هم باشه فرق نمیکنه، من سایت رو راه بندازم بعد سر فرصت یاد میگیرم و توسعش میدم، در هر صورت ممنون....
ممنون از راهنماییهاتون، من میخوام چند تا فیلد مثل نام، ایمیل، شماره تلفن و... از کاربر بگیرم و اونها رو جایی ذخیره کنم و بعد مثلا روزی یکبار اونها رو بخونم، حالا میخوام یه کدی باشه که کارکرد باهاش راحت باشه و مثلا اگه بخوام یه فیلد داده بهش کم یا زیاد کنم بتونم
ارسال داده به ایمیل اگه مطمئن باشه یعنی اینکه احتمال این نباشه که داده ها در بین راه از بین برن، برای کار من که احتمالا کاربرای زیادی ندارم مناسبه، بعد اگه تعداد کاربرام زیاد شد ارزششو داره که هزینه کنم و بدم برام یه سایت حرفه ای طراحی کنن
ممنون از پیگیریتون، راستش من asp.net کار نکردم ولی asp یه کم بلدم، اگه با asp.net یا چیزه دیگه هم باشه خیلی مهم نیست فقط میخوام این کار را انجام بده ولی اگه کد نیاز به تغییرات زیادی نداشته باشه چون بلد نیستم