ذخيره و فراخواني تصاوير

MrSoft12

New Member
آيا پلاگين SQL قابليت ذخيره و فراخواني تصوير را دارد؟
كلاً براي ذخيره و فراخواني تصوير بايد چه كار كنيم؟:rose:

splinter cell

Well-Known Member
در حال حاضر توی بیلدر امکان ساخت دیتابیسهایی که تصاویر رو هم ساپورت کنند نداریم(البته امیدوارم بزودی محقق بشه که خیلی مورد نیازه!)اما شما میتونید موقعی که دارید دیتابیستون رو مینویسید یک فیلد هم برای نام عکس هر رکورد اختصاص بدین. و عکسهاتون رو با همون نام ثبت شده در دیتابس بصورت اکسترنال توی یک پوشه کنار پروژه بذارید و بعد توی صفحه پروژه یک شیی html یا flash بذارید و بکمک یک خط کد ساده نام عکس رو از فیلد مربوط به اون در دیتابیس بخونید و با اون مسیری که عکستون رو کنار پروژه گذاشتین درست کنید و دستور لود عکس رو در شیی html یا flash بدین.
این راه حلی هست که میتونید از اون استفاده کنید(البته شاید کمی سطح کار از مبتدی بالاتر باشه!اما مثالها و دموهای پلاگین رو بررسی کنید حتما به روشی که گفتم بیشتر پی خواهید برد)

splinter cell

Well-Known Member
ببخشید در حال حاضر گرفتارتر از اونم که بتونم یک نمونه کامل و مطابق میل شما درست کنم اما واسه اینکه نگین طرف یه حرفی رو زد و رفت براتون همون دموی پلاگین رو کمی دستکاری کردم و بقیه اش به ابتکار خودتون بستگی داره.
توضیح: من به دیتابیس مثال یک فیلد دیگه بنام PictureName اضافه کردم و موقع کامل کردن دیتابیس برای هر پرسنل در اون فیلد نامی برای عکسشون گذاشتم (عکسها با همین نام در پوشه ایمیج باید موجود باشه) .
به کدهای مربوط به دکمه های جلو و عقب و همچنین اسکریپت Read First Row هم دو سه خط کد برای فراخوانی عکس مربوطه در شی فلش نوشتم که میتونید ببینید.
ضمنا برنامه رو توی همین پوشه ای که هست کامپایل کنید و بعد اجرا کنید وگرنه پیام خطا میده!
امیدوارم کلیت کار دستتون اومده باشه.
یا حق!

پیوست ها

• Refrence.rar
    209.6 کیلوبایت · بازدیدها: 268

جدیدترین ارسال ها

بالا