سلام میتونی بگی باید چطوری اون کامپایل کنم و به فایل اگزه تبدیل کنم
وقتی برنامه رو اجرا می کنید عملا کامپایل شده و فایل exe اش هم ساخته شده، در زبان هایی که فقط
کامپایلر دارند و مثل MMB مفسر ندارند همینطوره. هر جا که فایل های کد پروژه تون قرار داره یک پوشه
به نام bin هست و داخل این پوشه معمولا پوشه های Debug یا Release ایجاد میشه. داخل این دو
پوشه فایل exe پروژه هست (به فایلی با پسوند vshost.exe کاری نداشته باشید). مثلا اگر اسم پروژه MyApp
باشه، bin\Debug\MyApp.exe و bin\Release\MyApp.exe اون فایل هایی هستند که لازم دارید.
فرق شون در اینه که Debug اطلاعات مربوط به پیدا کردن محل خطا و اشکال زدایی از برنامه رو هم داره و اصولا
حجیم تر از نسخه Release است. بصورت پیشفرض Debug فعاله، اگر خواستید Release رو فعال کنید،
در منوی Build ویژوال استدیو گزینه Configuration Manager رو انتخاب کنید و Active solution configuration را به
Release تغییر دهید. بعد یکبار دیگه پروژه رو اجرا کنید و یا در منوی Build از گزینه Rebuild Solution استفاده کنید تا
فایل exe در پوشه Release ساخته بشه.
آیا می شه از این در نرم افزارهای آتوران سازی همانندmmbاستفاده کرد؟
گمون نمی کنم بشه، قابلیت های MMB در حد استفاده از یک پلاگین DLL ساده با توابع cdecl است، زبان های
تحت Net. همچین ساختاری ندارند که بشه به عنوان پلاگین MMB ازشون استفاده کرد. برای ارسال و دریافت کردن
چند تا عدد و رشته می شه از طریق Registry میشه راه حلی پیدا کرد اما برای اینکاری که شما می خواهید
راه حل مناسبی سراغ ندارم.