انیمیشن دیالوگ

سلام
چند وقتی نشد کار کنم یه کار دیالوگ کار کردم بدک نشد البته این اولین تجربه من
دیالوگ گویی با بدنه واقعا خیلی سخته
حاضرم انواع حرکات محیرل عقولو انجام بدم البته منظورم انیمیشنشه اما یه خط دیالوگ نگم
خلاصه برای بهتر شدن کارم هی انتقاد کنید
در ضمن من یه مدل آماده ریگ شده مکس ازکجا می تونم÷یدا کنم
آخه من با مایا کار میکنم وبدم نمیاد مکسو در حد انیمیت بلد باشم

پیوست ها

• flip_04-iPhone.rar
    1 مگایابت · بازدیدها: 136

madmaster_3d

Well-Known Member
والا انیمیشن اون دختره رو که نمی دونم خودت یا کسی دیگه گزاشته بود البته دیالوگاش چیزه دیگه بود ولی استودیوش همین بود. احتمالا کار خودت بوده. بی خودی نمی خوام 4 تا اصطلاح خارجی به کار ببم که سرت رو درد بیارم و فکر کنی خیلی حالیمه. نه من خودم انیمیشن هنوز کار نکردم.

ولی صحبت کردن کاراکترت مثل تبلیغ اقای ایمنی صدا و سیما و ... بود. یعنی بالا و پایین میشد ولی با دیالوگ ها همخونی نداشت. البته از این کاراکتر و تمرینت نیمشه بیشتر هم انتظار داشت. کلا انیمیشن های ایرانی همینطورن. و فقط باز و بسته گاهی هم برای تنوع مثل حالت گفتن حرف o میشه. موفق باشی.

منظورتو از جمله اول نفهمیدم
این صدا متعلق به انیمیشن tangled
هستش دوم این که دوستانی می خوان در رابطه با انیمیشن های مختلف من یا دوستان دیگه نظر بدن
بد نیست یه بار دست به کی بشن تا بفهمن این رندر نیست
که یه مدل اماده بذارید بعد ببندینش به فتون یه 24 ساعتیم بدبخت سیستم باید رندر کنه
آخرش به به چه چه کنید که من چه کردم واسه همین انیمیت ضعیفی که کار کردم ساعت ها وقت صرف شده اما تهش متاسفانه همین شده قصد تخریب رندر کارا نداشتم اما به نظر من جایگاه انیمیت خیلی بالاتر از رندر مدلسازی غیره قرار داره
وکسایی که بیرون گود نشستن خیلی راحت انیمیشنای ÷خش از تلوزیونو به چالش می کشن شما اگه بهتر می تونید کار کنید بسم الله

madmaster_3d

Well-Known Member
منظورتو از جمله اول نفهمیدم
این صدا متعلق به انیمیشن tangled
هستش دوم این که دوستانی می خوان در رابطه با انیمیشن های مختلف من یا دوستان دیگه نظر بدن
بد نیست یه بار دست به کی بشن تا بفهمن این رندر نیست
که یه مدل اماده بذارید بعد ببندینش به فتون یه 24 ساعتیم بدبخت سیستم باید رندر کنه
آخرش به به چه چه کنید که من چه کردم واسه همین انیمیت ضعیفی که کار کردم ساعت ها وقت صرف شده اما تهش متاسفانه همین شده قصد تخریب رندر کارا نداشتم اما به نظر من جایگاه انیمیت خیلی بالاتر از رندر مدلسازی غیره قرار داره
وکسایی که بیرون گود نشستن خیلی راحت انیمیشنای ÷خش از تلوزیونو به چالش می کشن شما اگه بهتر می تونید کار کنید بسم الله

داداش شما کارت رو گزاشتی ملت بیان نظر بدن. منم نظرم رو گفتم. شما اگر طاقت شنیدن نظر و انتقاد نداری خوب کار نزار. یکی میاد به به و چه چه می کنه. یکی هم میاد ایراد کارت رو بهت میگه که پیشرفت کنی. حالا تو اگر با دروغ حال می کنی منم دفعه بد میام میگم به به جه چه. نمیگم زحمت نکشیدی میگم ایراد کارت اینه. حالا دوستان دیگر اگر اومدن بهت میگن

در مورد کاراکترت گفتم که این رو یک جایی دیدم. یعنی یک نفر دیگه با همین background این کار رو گزاشته بود یک سری دیالوگ دیگه می گفت. شما با این برخوردت باعث میشی کسی نظر نده

. من عذر خواهی می کنم

باور کن من منظوری نداشتم وطاقت انتقادم دارم ولی یکم دلخورم از این که به انیمیشن بها داده نمی شه و همه انتظار دارن در حد دیزنی یا منتور کار ساخته بشه اما حتی یه کلاس به در بخور تو کشورمون ÷یدا نمی شه که منی که این کاررو دوست دارم برم بشینم رفع اشکال کنم وکلی سوال دارم ب÷رسم همین
باز اگه ناراحت شدی معذرت می خوام

arminAnim

کاربر متخصص
بهنام عزیز این کار رو دیدم، کار قبلیت هم یادمه، امیدوارم دلخور نشی اگه بگم پیشرفت زیادی نکردی... دلیلش هم بنظرم اینه که دقت و مشاهده نکردی. من خودم خیلی در زمینه دیالوگ و میمیک کار کردم و همش رو هم از کارهای پیکسار برداشتم. درسته جایی نیست که جواب سوالهامون رو بده اما خیلی از مسائل رو میشه با مشاهده ی بسیار دقیق از کارهای حرفه ای متوجه شد.
یک نکته ی کلیدی راجع به دیالوگ بهت می گم. نمی دونم قبلا گفتم یا نه اما اگرم گفته باشم توی این کار نمی بینم که رعایت شده باشه پس دوباره می گم. برای لیپسینک باید تمرکزت روی چند تا حرف باشه که این حرف ها به دو دسته تقسیم میشن. یکی صدا دار و یکی بی صدا . صدا دار ها : اَ - آ - او (o ) - اوو ( u ) . و بدون صدا ها : م - پ - و - ف .... بطور خلاصه، دقتت باید روی حروفی باشه که در اونها دهان یا کامل باز می شه یا کامل بسته . این حروف رو توی دیالوگ باید پیدا کنی و روشون تاکید کنی...

در ضمن از دیالوگ های ساده تر استفاده کن ، درآوردن حس دیالوگهای حرفه ای ، انیماتوری حرفه ای می خواد. بهتره تمریناتت رو با دیالوگ های دو سه کلمه ایه واضح شروع کنی. مثل "من آمدم" " منتظرت هستم" " به تو فکر می کنم" و ... . اینطوری دقیقا می دونی چیکار می کنی و تجزیه تحلیل بهتری از کاری که انجام می دی داری ، ما هم بهتر می تونیم نظر بدیم و اگر ایرادی داشت، دقیقا بگیم که چه چیزی و در کجا ایراد داره...
منتظریم و خسته نباشی

این رو هم کُلی میگم، بهتره به نظر هم احترام بگذاریم هرچند مخالف نظر خودمون باشه....

سلام ارمین جان
ممنون که نظرتو گفتي از انتقادات دوستاني مثل شما اصلا ناراحت نمي شم
يه مدت خوب پيشرفت کردم اما يه مدت دارم در جا مي زنم باور کن خيلي انيميشن مختلف رو نگاه مي کنم (عشق من انيميشن هاي
ديزنيه) اما هميشه خوب ديدن هم کافي نيست
يه آدم کار بلد لازمه که آدمو تو مسير درست بندازه اگر همين طوري خودم بخوام ياد بگيرم شايد 20 سال ديگه هم حرفه اي نشم
راهي که مي شه تو يک سال نيم رفت منظورم انيميشن منتوره چرا ما بايد ان سال بريم
طنز کار واسه من اينه که چند سال تو اين کار هستم هنوز قسمت نشده يه انيماتور حرفه اي رو زيارت کنم
من تهران واسه يه کلاس خصوصي زير رو کردم اما اصلا نيافتم يا با ادم هايي روبرو شدم
که فقط فکر مي کردن حرفه ايند خلاصه اين چيزاست که مي ره رو اعصاب ادم
:mad:راستی چند وقت نبودی نظر نمی دادی قسمت انیمیت حسابی سوت کور بود منم حوصله انیمت گذاشتن نداشتم
راستشو بگو کجا رفته بودی:green:

Zero-Animator

New Member
بهنام جان کارت رو دیدم ....اگه اجازه بدی من چند تا نکته بگم ..

سعی کنم همیشه دنبال تنوع باشی ...... مثلا چیزی که موسیقی رو قشنگ میکنه تنوع نت ها و کشش نت هاست .... انیمیشن هم مث موسیقی باس متنوع باش مثلا سعی کن تو دیالوگ ها از مکث کردن و دیالوگ ها فرم های متنوعی بسازی مخصوصا توی تایمینگ کارت همیشه سعی کن سرعت و بالا پایین کنی که چش بیننده خسته نشه.... سعی کن میمیک +پوز های که به کاراکترت میدی اصلا قرینه نباشه .... قبل از شروع کارت ساعت ها رو کار فکر کن ..... رفرنس بگیر ..... کارای خوب رو با دقت تماشا کن.....
دیالوگ بازی گری می خواد..... شما باس میمیک صورت رو هم حین صحبت کردن در بیاری+ اینکه اغراق رئ از یاد نبری

راستش من هم آماتورم اما از مدتی که شروع کردم فقط تمرین دیدن رو کردم...

دیالوگ اگه اشتباه نکنم از دوبله tangled باشه ...... خو سعی کن فعلا کپی کنی یا یه چی نزدیک اون

اما پیشنهاد کلی من اینه که دادا باس برگردی از پایه اصولی کار کنی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا