بی بی کد دکوراسیون داخلی مبلمان فروشی

behrang2

Member
سلام
اینا که انداختم نو پیوست یه طراحی داخلی واسه یه مبلمان فروشی تو اهوازه که منو داداشم انجام دادیم....

قصد گرفتن رندر های واقعی و بدون نویز نبود:ددددد ... اما سعیمو کردم به دلیل بالا بودن رندرها کیفیت خوبی بگیرم ... زمان رندر 10 تا 20 مین
فقط خواستم آپلود کنم و بگم که حقمونو خوردن ... پولیو که باید میدادن ..ندادن...

36تا رندر از خیلی جزییات دیگه واسشون گرفته بودیم که جاش نیس همشون رو بذارم ... :د

پیوست ها

• 5bug.jpg
    5bug.jpg
    160.4 کیلوبایت · بازدیدها: 101
  • 13.jpg
    13.jpg
    177.8 کیلوبایت · بازدیدها: 84
  • c2.jpg
    c2.jpg
    167.9 کیلوبایت · بازدیدها: 75
  • Camera03 (2).jpg
    Camera03 (2).jpg
    133 کیلوبایت · بازدیدها: 90
عجب نامردایی بودن .......................... 36 تا :shock: bRAVO
قرارداد طراحی باهاشون ببند اگه خواستی فرم قرارداد طراحی رو واست میل کنم
هر کار کردم نتونستم طرحتو بزرگ ببینم
فردا با ADSL می بینم رندرات خیلی شیک و مجلسی شدن آفرین

rezaoptic

Well-Known Member
انشا الله تو گلوشون گیر کنه.
واقعا کار های خیلی جالبی و با کیفیتی بودن.
راستی مدل هاشون هم کار خودتون بود.
موفق باشید.

3D Art

Member
درود دوست گلم
خوبه ولی مشکل زیاد داره مثلا روی سقفش هیچ حرکتی انجام نشده
روی دیوار ها هم همینطور فقط با چند تا تابلو فضای دیوار ها پر شده باور کن که خوده طرف هم میتونه این کارا رو بکنه پس دیگه احتیاجی به طراح نداره ...
کار شما اصلا کانسپت نداره در صورتی که اگر کانسپت داشت هم کارت راحت تر میشد هم راحت تر میتونستی از طرحت دفاع کنی
چون فضای بزرگیه و دکوراسیون تجاری هست حتما باید یک کانسپت کلی داشته باشه و که کل طرح رو به اون سمت حرکت بده نه اینکه هر چیزی به فکرت اومد بذاری توی طرح !!!
یک لحظه تصور کن همه فرنیچ هارو برداشتی ..... خوب توی این فضا چی میمونه ؟ این طرح شماست بهتره خودمونو گول نزنیم ما توی ایران رشته ای به عنوان طراحی داخلی نداریم !!!! در صورتی که همه دنیا معماری داخلی و طراحی داخلی و معماری و مهندسی معماری و.... که هر کدوم پر از زیر شاخه هستند وجود داره .
و نکته آخر اینقدر باید مفتی کار کنی رزومه و کاستومر هات اونقدر زیاد بشن و کاملا هم به شما اطمینان داشته باشن که قبل از طراحی قرار داد ببندن ....
میدونم سخته ولی برای اینکه راحت تر با این قضیه کنار بیای بهتره بدونی که همه معماران بزرگ دنیا این مراحل رو طی کردن پس شما هم این مراحل رو با استواری طی کن ... امیدوارم هم شما هم داداش گلتون روزی معمار بزرگی بشین و برای ایران افتخار کسب کنین
موفق باشید
بدرود :rose:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
کارت فوق جذاب شده... آدم دوست داره نگاش کنه...
خسته نباشید شما و داداشتون...

راستی , مواظب باش تو این دورو زمونه دزد زیاده... کار براشون میزنی اما پولتو نمیدن و پولتو میخورن...که بعدا چوبشو میخوردن مطمئن باش...

در کل کارتو دوست داشتم...

موفق باشی

(Hamid)

Well-Known Member
خسته نباشی عزیز. خیلی قشنگ و شیک شده کاراتون:rose:

والا پول مارو هم اینقد خوردن و میخورن و خواهن خورد که نگو. عادت میکنی کم کم. مال حروم خوردن برا خیلی ها عادی شده. خدا عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه.:sad:

(Hamid)

Well-Known Member
عجب نامردایی بودن .......................... 36 تا :shock: Bravo
قرارداد طراحی باهاشون ببند اگه خواستی فرم قرارداد طراحی رو واست میل کنم
هر کار کردم نتونستم طرحتو بزرگ ببینم
فردا با adsl می بینم رندرات خیلی شیک و مجلسی شدن آفرین

عزیز فرم قرارداتو آپ میکنی تا همه استفاده کنن؟

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز فرم قرارداتو آپ میکنی تا همه استفاده کنن؟
:lol:

حمید جان قرار داد چیه!!!

سر ما هم مثل شما کلاه رفت... اما برای ما طرف حرفه ای بود قرار داد جعلی ساخت ...

وقتی کارفرمای طرف گرگ باشه همه کار ازش بر میاد...

تاپیک منحرف نشه..:rose:
موفق باشید

behrang2

Member
درود دوست گلم
خوبه ولی مشکل زیاد داره مثلا روی سقفش هیچ حرکتی انجام نشده
روی دیوار ها هم همینطور فقط با چند تا تابلو فضای دیوار ها پر شده باور کن که خوده طرف هم میتونه این کارا رو بکنه پس دیگه احتیاجی به طراح نداره ...
کار شما اصلا کانسپت نداره در صورتی که اگر کانسپت داشت هم کارت راحت تر میشد هم راحت تر میتونستی از طرحت دفاع کنی
چون فضای بزرگیه و دکوراسیون تجاری هست حتما باید یک کانسپت کلی داشته باشه و که کل طرح رو به اون سمت حرکت بده نه اینکه هر چیزی به فکرت اومد بذاری توی طرح !!!
یک لحظه تصور کن همه فرنیچ هارو برداشتی ..... خوب توی این فضا چی میمونه ؟ این طرح شماست بهتره خودمونو گول نزنیم ما توی ایران رشته ای به عنوان طراحی داخلی نداریم !!!! در صورتی که همه دنیا معماری داخلی و طراحی داخلی و معماری و مهندسی معماری و.... که هر کدوم پر از زیر شاخه هستند وجود داره .
و نکته آخر اینقدر باید مفتی کار کنی رزومه و کاستومر هات اونقدر زیاد بشن و کاملا هم به شما اطمینان داشته باشن که قبل از طراحی قرار داد ببندن ....
میدونم سخته ولی برای اینکه راحت تر با این قضیه کنار بیای بهتره بدونی که همه معماران بزرگ دنیا این مراحل رو طی کردن پس شما هم این مراحل رو با استواری طی کن ... امیدوارم هم شما هم داداش گلتون روزی معمار بزرگی بشین و برای ایران افتخار کسب کنین
موفق باشید
بدرود :rose:
بسیار بسیار ممنون برای نظرتون...
فرض کن 2تا جنس تو بازار داریم، جنس آ و جنس ب،جنس آ در نوع خودش بی نظیره......
اما خواسته ی بازار =جنس بی .... در نتیجه جنسی که فروش نمیره = جنس آ....
سوال: شما یه کارفرما دارین با چند تا خواسته ... خواسته ی یک: نمایشگاه من تنها 3روز میتونه تعطیل بشه...
خواسته دو: هزینه محدوده
تعداد غرفه ها 3-4تا بودن اما تعداد طرح های ارائه شده بیش از ده نمونه بود..تفکر حاکم بر کل طرح ها،ساختن فضای خانه مانند بود... هدف از قاب عکس ها هم کمک به شبیه تر شدن به فضای خونه بود... و البته کارفرمای مذکور توی 10سال فعالیتش در عرصه فروش مبلمان هیچ تابلویی بکار نبرده بود...

دغدغه ی همیشگی ذهن ما:
Less Is More....
:rose:

آخرین ویرایش:

behrang2

Member
انشا الله تو گلوشون گیر کنه.
واقعا کار های خیلی جالبی و با کیفیتی بودن.
راستی مدل هاشون هم کار خودتون بود.
موفق باشید.
خیلیاشون مدل آمادهن
اما چند چیزشم خودم ساختم....

@pakzad_saeed:
بله ممنون میشم آپ کنی ... :)
دستت درد نکنه

3D Art

Member
دوست گلم من حق رو به شما میدم و شکی هم توش نیست نمیدونم چرا ....واقعا نمیدونم چرا .... معماری یکی از با کلاس ترین شغل های دنیاست و طراحی سه بعدی هم یکی از شغل های پر در آمد دنیاست .... ولی توی ایران این دو تا شغل با هم ترکیب میشن و توی خیلی از شرکت ها حقوقی خیلی کمتر از حقوق یک نصاب کابینت بهشون میدن .... با کلاس ترین شغل دنیا در ایران داره فدای افراد بی شعور میشه که توی فرهنگ عامه بهشون میگن کارفرا .....
خیلی از طراح هایی که میتونستن آینده خیلی خوبی برای ایران به ارمغان بیارن توی این بازار کثیف کارفرماها افتادن و برای اینکه بتونن فقط زنده بمونن مجبورن مثل یک ربات روزی یک طرح بزنن ......... بدون هیچ ایده ای.
خداوندا همه کارفرماهای بی شعور ایرانی را بفرما !!!!:mad::snap::lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا