بی بی کد دکوراسیون داخلی (اجرایی)

nightlord

Well-Known Member
سلام
یه کار جدید زدم . لطفا نظر بدید نقاط ضعف و قوتش رو بگید ممنون از همتون :rose:

توضیحات :
دکوراسیون داخلی یه آپارتمان هستش که رندر نماهاش رو هم انجام دادم . کار داره اجرا میشه الان.
صاحب کار راضی نیست کارو بزارم اینجا . ولی یکی از ویو هارو میزارم .:green:
کار کاملا عجله ای بود یه شبانه روز آماده شد البته فقط داخلی ها .

آبجکتها به صورت 50 - 50 مدل شده یعنی بعضی هاش رو خودم قبلا مدل کرده بودم و بعضی هاش هم archmodel هستش

در مورد نویزی که تو رندر هست بگم که چون کار عجله ای بود و فرصت زیاد نداشتم برای رندر گرفتن رندرام یه مقدار نویز دار شد و من به توصیه دوست گلم borhani59 گوش دادم و نویزشو زیاد کردم تا به عکس شبیه تر بشه . پس نویز عمدی در جهت نزدیک تر شدن به واقعیت اضافه شده .

نرم افزار ها : 3Dmax 2012 و Vray 2.10 و photoshop

60948475905970087064.jpg

wire:
32638788226094014369.jpg

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
خوبه ...فضاش دلبازه

آشپزخونش خیلی وله ... کف یکم زیادی نویز داره
المان های بنفش و سبز به رنگبندی و ترکیب مناسبی ندارن
تنظیمات رندر پایینه
پست پروداکشن و افکی glare اغراق آمیزه...
بهتره با امتداد دادن دیوار یا قسمتی از اون و یا تعبیه قفسه یا گنجه یکف فضا ها رو تفکیک کنی ... حداقل اشپزخونه باید یکم محرمیت بیشتری داشته باشه

در کل خوبه ...دستت درد نکنه

sajadjj

Member
سلام به نظر من رفلکت کف یکمی کم است باید بیشتر باشه .
رفلکت کابینت آشپسخانه هم همین طوری است باید کمی براقتر باشه.
یخچال که خیلی ضایع شده خیلی بی روح است
اون صندلی ها آشپسخانه که رنگ ابی رنگ است متریالش شبیه بالیشت است
اون نور مخفی بالای تلوزیون کمی باید شدت نورش بیشتر باشه
رفلکت شیشه تلوزیون زیاد است شبیه آینه شده
کمی کار خلوت است باید با کتاب و دفتر و استکان و لیوان ساعت کیف و خیلی چیزها دیگر که کار شلوغ تر دیده بشه بهتر است که هم به واقعیت نزدیک تر بشه وهم ایراد کار گرفته بشه اگه ایراد باشد می خواهیم دیده نشه .
راستی اون نور زیر یخچال چیه
تناسب بین مبل و میزهای ناهار خوری رعایت نشده مبل ها کمی بزیکتر دیده میشه یا شاید هم میز ناهار خوری کوچک گرفتی
اون نورهای هالوژن چرا روشن است ولی نوری روی کف دیده نمی شه
راستی اینو هم بگم که پشت میز ناهار خوری پنچره داره اما نور کمی آمده داخل باید نور بیشتری داخل باید که با همان نور کلی از فضای پزیرایی روشن میشه یه نور وی ری لایت جایی پنچره بذاری با شدت 4 تا 6 بهتر میشه به واقعیت نزیکتر میشه اینجوری معلوم میشه که پنچره ای وجود داره
زیاد حرف زدم شرمنده اگه زیاد ایراد گرفتم :rose:

آخرین ویرایش:

sajadjj

Member
راستی همین فایل رو بذار برای دانلود تا دانلود کنم کاری دارم با کارت اگه میشه :?:
البته فایل آرشیو شده اش را بگذاری برای دانلود .

nightlord

Well-Known Member
خوبه ...فضاش دلبازه

آشپزخونش خیلی وله ... کف یکم زیادی نویز داره
المان های بنفش و سبز به رنگبندی و ترکیب مناسبی ندارن
تنظیمات رندر پایینه
پست پروداکشن و افکی glare اغراق آمیزه...
بهتره با امتداد دادن دیوار یا قسمتی از اون و یا تعبیه قفسه یا گنجه یکف فضا ها رو تفکیک کنی ... حداقل اشپزخونه باید یکم محرمیت بیشتری داشته باشه

در کل خوبه ...دستت درد نکنه

سلام خوبی فرشید جان .
مرسی از اینکه نظر دادی داداش:rose:
آشپزخونه همینجور باید طراحی می شد فرشید . به هر حال نظر مالکه و ما فقط دستور اجرا می کنیم دیگه:wink:
اون رنگ بنفش و سبز هم . من خودم زیاد موافقش نیستم ولی بازم دستور اجرا کردم .
تنظیمات رندر پایینه درسته . ولی وقت برای تحویل نداشتم باید سریع رندر میگرفتم برای همین مجبور شدم پایین تر بزارم .
آشپزخونه با اون میز و یه کابینت محدود شده و بازم با مشورت مالک بود .
در مورد رفلکتها هم درسته حق با شماست فرشید جان .

سلام به نظر من رفلکت کف یکمی کم است باید بیشتر باشه .
رفلکت کابینت آشپسخانه هم همین طوری است باید کمی براقتر باشه.
یخچال که خیلی ضایع شده خیلی بی روح است
اون صندلی ها آشپسخانه که رنگ ابی رنگ است متریالش شبیه بالیشت است
اون نور مخفی بالای تلوزیون کمی باید شدت نورش بیشتر باشه
رفلکت شیشه تلوزیون زیاد است شبیه آینه شده
کمی کار خلوت است باید با کتاب و دفتر و استکان و لیوان ساعت کیف و خیلی چیزها دیگر که کار شلوغ تر دیده بشه بهتر است که هم به واقعیت نزدیک تر بشه وهم ایراد کار گرفته بشه اگه ایراد باشد می خواهیم دیده نشه .
راستی اون نور زیر یخچال چیه
تناسب بین مبل و میزهای ناهار خوری رعایت نشده مبل ها کمی بزیکتر دیده میشه یا شاید هم میز ناهار خوری کوچک گرفتی
اون نورهای هالوژن چرا روشن است ولی نوری روی کف دیده نمی شه
راستی اینو هم بگم که پشت میز ناهار خوری پنچره داره اما نور کمی آمده داخل باید نور بیشتری داخل باید که با همان نور کلی از فضای پزیرایی روشن میشه یه نور وی ری لایت جایی پنچره بذاری با شدت 4 تا 6 بهتر میشه به واقعیت نزیکتر میشه اینجوری معلوم میشه که پنچره ای وجود داره
زیاد حرف زدم شرمنده اگه زیاد ایراد گرفتم :rose:

یعنی این چشمای تیز بین بچه های فرومو باید طلا گرفت .:)
سجاد جان مرسی از اینکه نظر دادی عزیز .

سجاد جان همه نقداتو قبول دارم مرسی . ولی حسش نیست دوباره روش کار کنم چون دیگه تحویل دادم ، تا دوباره بیاد برای اصلاحات معماری و دوباره روش کار کنم
در مورد یخچال اون مدل آمادست و اون نور هم ماله نور استدیو هستش که باهاش ایمپورت شده . راستش خودم یکی قبلا مدل کرده بودم ولی چون هنوز شیدر بهش ندادم و متریال نداره از این استفاده کردم .
در مورد مقیاس مبلها و صندلیها باید بگم که . خوب مبلش بزرگه دیگه سجاد جان . از این بفکیاس فکر کنم:green:

sajadjj

Member
خوب دوست عزیز من خودم تمام چیزهای که برای یک پزیرایی و آشپزخانه لازم است توی یه فایل می گذارم و هر موقه که لازم
شد مرجع می کنم و تا جایی که سیستم جواب میده کار را شلوع می کنم تا ایراد ها ی کار گرفته بشه اگه حوضله نداشته باشم
راستی اگه امکان داره فایلو بذار برای دانلود آرشیو شده اش را .

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشی
من بجز سقفت کار دیگه ای ندیدم بکنی میتونی برام یه توضیح کوچیک بدی چه کارای کردی برای دکوراسیون داخلی؟؟؟البته اگر جسارت نکرده باشم؟؟؟

من دوست دارم
علی علی

nightlord

Well-Known Member
نمیدونم چرا بچه ها اینجوری برخورد میکنن :-? اینم یه کاریه مثل همه کارای دیگه.

تو این صحنه غیر از ست مبل سفید مجسمه ها و صندلی آشپزخونه ، بامبو یخچال. هر چیز دیگه ای کار خودمه + تمام طراحی سقف نور پردازی یه سری از وسایل و... پست بروداکشن . مگه بقیه طرح ا چی داره؟ میشه بگید

اینم یه کار عجله ای بود که باید سریع آماده میشد علت نویز و تنظیمات پایین vray رو هم که گفتم . کمو کاستیهاش باید بعد از اصلاحات و تغییرات معماری ، اصلاح بشه . برا همین گفتم بچه ها اشکالاتو بگن تا بعدا بتونم اصلاحش کنم .:-? دیگه چرا بچه ها اینجور برخورد کردن ، نمیدونم
شاید از نظر بچه ها این کار خیلی بیخود شده:?:

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
نمیدونم چرا بچه ها اینجوری برخورد میکنن :-? اینم یه کاریه مثل همه کارای دیگه.

تو این صحنه غیر از ست مبل سفید مجسمه ها و صندلی آشپزخونه ، بامبو یخچال. هر چیز دیگه ای کار خودمه + تمام طراحی سقف نور پردازی یه سری از وسایل و... پست بروداکشن . مگه بقیه طرح ا چی داره؟ میشه بگید

اینم یه کار عجله ای بود که باید سریع آماده میشد علت نویز و تنظیمات پایین vray رو هم که گفتم . کمو کاستیهاش باید بعد از اصلاحات و تغییرات معماری ، اصلاح بشه . برا همین گفتم بچه ها اشکالاتو بگن تا بعدا بتونم اصلاحش کنم .:-? دیگه چرا بچه ها اینجور برخورد کردن ، نمیدونم
شاید از نظر بچه ها این کار خیلی بیخود شده:?:

عزیزمی
اول از همه من فکر نمیکردم برا اشکال گیری تو گالری گذاشته باشی چون اصولا برا اینکار میزارنش تو wip دوما من جسارت نکردم تو چرا فقط نیمه خالی رو نگاه میکنی همین حرفای که گفتی خودش کامل بود من معذرت میخوام که نظرم رو عنوان کردم :shock::shock::shock:
ایشالا موفق باشی...:rose::rose::rose:

بازم میگم من دوست دارم
علی علی

saeedmagic

Member
سلام
خسته نباشی
من بجز سقفت کار دیگه ای ندیدم بکنی میتونی برام یه توضیح کوچیک بدی چه کارای کردی برای دکوراسیون داخلی؟؟؟البته اگر جسارت نکرده باشم؟؟؟

من دوست دارم
علی علی
سقف ، چیدمان فضا ، رنگ بندی ، نور پردازی ، طراحی دیوارها اینا جزو کارهایی که برای دکوراسیون انجام می دن دیگه
این دوستمونم همه این کارهارو کرده دیگه غیر از اینه؟
حالا به سلیقه خودش خوب بوده من و شما خوشمون نیومد!
بعدشم دیگه کاره بازاریه خودتم می دونی چه کارایی برای بازار می زنن دیگه این کار به عنوان یه کار بازاری کاره خوبیه!!
پست اول رو بخونید حامد جان می بینی که چه کارایی کرده
یه ذره مرات کنیم خیلی خوبه اینو به خودمم می گما!!
شرمنده زیاد حرف زدم

ssevil

Well-Known Member
سلام
به نظر من کار قشنگی شده
یه سری اشکالات کوچیکش و دوستان حرفه ای گفتن
حس قشنگی داره کارتون
کار خوشگلیه
خسته نباشید

بچه ها یه کم تو نقدامون از کلمه های قشنگ ترو
مهربون تر استفاده کنیم
به خدا با حرفای قشنگ کارارو نقد کنیم
هم خستگی کار از بین می ره
هم نقدمون بیشتر به دل می شینه
ممنون
موفق باشید

سلام نایت لرد خسته نباشی کارت خیلی قشنگه
انتقاد سریعترین راه واسه پیشرفته به نظر شخصی من و واسه من اینجوری بوده

حامد عزیز تخصص اصلیش کار interior و کارای خیلی خوبی زدن تا الان و رزومه کاری قوی دارن
من از خدامه که ایشون کارای منو نقد کنن
تو طراحی داخلی کابینت خیلی خیلی مهمه یعنی کابینت باید طبق طرح طراح ساخته بشه
از رندرت خیلی لذت بردم چند هر چند دفعه که نگاه میکنم لذت میبرم

nightlord

Well-Known Member
سلام سعید جان .
من ارادتمند شما و آقا حامد هم هستم .
من هم انتقاد رو دوست دارم و دوست دارم نقص های کارم گرفته بشه ، اصلا برای همین کارهارو میزارم تو مجید آنلاین که اساتید متبهری که هستن و ماشالله تعدادشون کم هم نیست بیان و نقایص رو بگن تا پیشرفتی تو کار حاصل بشه
من شکایتی نکردم عزیز . هر چی عزیزان و دوستان بگن من به دیده منت ، قبول میکنم . من هنوز شاگردم پیش عزیزان .

فقط دوست عزیز تر از جانم آقا حامد ، گفتن شما چیکار کردید مگه؟ من گفتم خوب هر کاری که همه انجام میدن منم انجام دادم دیگه اگه غیر از اینه بگید تا منم انجام بدم!. هر چی هم میگفتم من شکایتی نداشتم . اصلا من کارمو گذاشتم اینجا تا حامد بیاد پاره کنه بریزه دور:green:

سلامحمد
کارت زیبا و خوشترکیب هست.
من خیلی سر در نمیارم.
فقط نویز کار تیره شده و همه کارو کثیف کرده.
اگه نویزش نرم و نزدیک بود شاید مزیت هم میبود.

از کارات عموما خوشم میاد. اما از خودت خصوصا:green:
ماه صبر و دعا مبارک
یا علی

nightlord

Well-Known Member
سلام خوبی سید؟
مرسی عزیز.
آره نویز بالاست چون نمیتونستم تنظیماتو ببرم بالا و وقت رندرو زیاد کنم . انشاالله تو اصلاحات درستش میکنم و تمیز میزارمش اینجا .
من دست پرورده ام داداش . موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا