يه دي وي دي رايتر خوب كه ضعيف نشه معرفي كنيد! سوني داشتم ولي 6 ماه نشده ديگه چيزي نمي خونه!:shock:
B Borvelt New Member Aug 4, 2009 #1 يه دي وي دي رايتر خوب كه ضعيف نشه معرفي كنيد! سوني داشتم ولي 6 ماه نشده ديگه چيزي نمي خونه!
AVAXTM Member Aug 4, 2009 #3 اگه به دنبال دی وی دی رایتر عالی میگردی من پایونیر رو به شما توصیه میکنم خودمم دارم واقعا ازش راضیم ! به قول بچه ها مرگ نداره ! :d قیمتشم مناسبه حدودا 32 تا 36 تومن شایدم ارزونتر شده باشه ! موفق باشی
اگه به دنبال دی وی دی رایتر عالی میگردی من پایونیر رو به شما توصیه میکنم خودمم دارم واقعا ازش راضیم ! به قول بچه ها مرگ نداره ! :d قیمتشم مناسبه حدودا 32 تا 36 تومن شایدم ارزونتر شده باشه ! موفق باشی
Free Man کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر Aug 4, 2009 #4 با سلام ، بستگی داره که تا چه مقدار می توانید برای یک رایتر هزینه نمایید. یکی از حرفه ای ترین دی وی دی رایترها ، یاماها می باشد ، که یکی از مدلهاش قیمتی حدود 120 هزار تومان دارد و واقعا بسیار مقاوم و قدرتمنداست.
با سلام ، بستگی داره که تا چه مقدار می توانید برای یک رایتر هزینه نمایید. یکی از حرفه ای ترین دی وی دی رایترها ، یاماها می باشد ، که یکی از مدلهاش قیمتی حدود 120 هزار تومان دارد و واقعا بسیار مقاوم و قدرتمنداست.