ديكشنري همه فن حريف بیا و دانلود کن

oofeyna

New Member
با سلام به دوستان
امروز يه ديكشنري دانلود كردم كه حيفم اومد شمارو از اون بي نسيب بزارم اين ديكشنري به اسم بيبي لون هست كه از نظر من خيلي كامله و تقريبا ميشه گفت حرف نداره . امكانات زيادي كه در اين ديكشنري بكار رفته باعث شده كه اونو در مقابل نرم افزارهاي مشابه منحصر به فرد جلوه بده .
اين يك ديكشنري آنلاين و شما براي استفاده از اون بايد به شبكه وصل باشيد ولي از اين لحاظ نگران نباشيد چرا كه وقتي كلمه اي رو سرچ ميكنيد اين كلمه نه تنها در فرهنگ لغت بروز شده سايت بلكه در جديدترين فرهنگهاي دنيا و به تمامي زبانهاي زنده دنيا سرچ خواهد شد.
در مورد فارسي هم بگم كه فارسي رو ساپورت ميكنه اونم چه ساپورتي من كه به سايتش رفتم 10 صفحه از جديدترين ديكشنري هاي روز ايران رو تحت پوشش داره از آن جمله ورژن 3 وم از فرهنگ فرج بيك به هر حال اين يك نرم افزار كامله كه به همراه كركش براتون ميزارم:

دانلود خود نرم افزار
3.44مگابایت
دانلود کرک

تلفظ کننده ها:
با صدای مرد
با صدای زن
لغت نامه ها:
لیست لغت نامه های فارسی
لیست لغت نامه ها به زبانهای دیگر

aghahamidgol2

Active Member
خيلي ممنون من اينو قبلا گرفته بودم
واقعا محشر هست و كاراييش خيلي عاليه اينجا من تو كلاسمون معرفي كردم همه دانش آموزهاي خارجي كلاس سفارش دادن و يه نسخه كپي كردم براشون
فقط بگم خيلي تاپ است

sambol

Active Member
الين تاپيك چرا اينجوري بهم ريخته
برنامه قبلا معرفي شده ولي دمت گرم

amirhomayoun

Active Member
آقا همون طور که گفتن قبلا به کرات! معرفی شده . به هر حال دست شما درد نکنه! فقط یه نکته تلفظ درست babylon ،bæbɪlən است یا به عبارتی ببیلون (با فتح ب ) اگه شک داری با خودش چک کن!

در ضمن oofeyna عجب آواتاری داریا! عکسه زیر بارون مونده؟ D-:

oofeyna

New Member
:lol: من تازه كارم ديگه نميدونستم قبلا مطرح شده فقط وقتي چند جاي ديگه تو انجمن ديدم زياد از نحوه لينكاشون خوشم نيومد خواستم همه وسايلش پيش دستتون باشه
اين عكسم زيره بارون نمونده اينقدر عاشقا روش گريه كردن اينريختي شده :lol:

oofeyna

New Member
ديدم كه خيليا دنبال اين تاپيك هستن گفتم يه حلي بهش بدم بره بالا تر

جدیدترین ارسال ها

بالا