ديكشنري آلماني به انگليسي ميخوام ؟

giahchin

Member
سلام،
آقا كسي ديكشنري آلماني به انگليسي سراغ داره :?:

sign1.jpg

giahchin

Member
سلام علي جان،
راستش Dictionary 2000 را داشتم . ولي هر كاري كردم نتونستم توش آلماني تايپ كنم يعني صفحه كليد حروف آلماني تايپ نمي كرد. با توجه به اينكه ويندوز من 98 فارسيه .
اگه ميدوني چطوري بايد آلماني تايپ كنم لطف كن و راهش رو به من بگو.

sign1.jpg

Mandana_P

Member
دوست عزيز
اگر در اصفهان هستيد مي توانيد با زبانسرا(كتابفروشي) تماس بگيريد شما را راهنمايي خواهند كرد
آدرس:چهارباغ بالا-مجتمع پارك-بازار اركيده-طبقه اول-شماره 460
تلفن:6613171
با آرزوي موفقيت

giahchin

Member
سلام ،
با تشكر از Behsa ، سايتي كه معرفي كردين خيلي خوب بود :)
اما پدرم در اومد تا يه ديكشتري دانلود كنم (12 مگابايت) :cry:

ضمناٌ از Mandana_P هم ممنونم كه آدرس دادند ولي منظور من ديكشنري نرم افزاري بود نه سخت افزاري !

sign1.jpg

gollpesar

Member
آقا اين بابيلون رو وقتي نصب كردين هر زباني رو كه بخواهيد مي تونيد روش نصب كنيد .
يا علي

behsa

Member
giahchin گفت:
سلام ،
با تشكر از Behsa ، سايتي كه معرفي كردين خيلي خوب بود :)
اما پدرم در اومد تا يه ديكشتري دانلود كنم (12 مگابايت) :cry:

ضمناٌ از Mandana_P هم ممنونم كه آدرس دادند ولي منظور من ديكشنري نرم افزاري بود نه سخت افزاري !

sign1.jpg

خواهش ميكن رفيق . كاري نكردم
در ضمن ديكشنري سخت افزاري خودش دنبال كلمه ميگرده ؟ :wink: :wink:

شاد باشيد

giahchin

Member
gollpesar گفت:
آقا اين بابيلون رو وقتي نصب كردين هر زباني رو كه بخواهيد مي تونيد روش نصب كنيد .
يا علي

سلام،
اتفاقا من نياز به ديكشنري آفريقايي به انگليسي هم پيدا كردم . ميشه بگين چطوري ميشه زبان آفريقايي رو روش نصب كنم .

sign1.jpg

giahchin

Member
gollpesar گفت:
يا علي

سلام،
اتفاقا من نياز به ديكشنري آفريقايي به انگليسي هم پيدا كردم . ميشه بگين چطوري ميشه زبان آفريقايي رو روش نصب كنم .

sign1.jpg

giahchin

Member
gollpesar گفت:
يا علي

سلام،

sign1.jpg

samadhgh

New Member
آقا من reference dictionary رو پیشنهاد می کنم
که زبان های آلمانی.ایتالیائی.فرانسه.اسپانیائی و فارسی به فارسی هم داره با تلفظ و عکس لغات.
حتماٌ استفاده کنین.خیلی کارآیی داره.البته این رو هم بگم که فقط با سی دی کار می کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا