ديدن java

amir600

Active Member
ميشه بگيد سايتهايي كه توشون فن آوري جاوا به كار رفته چطور ببينم؟

amir600

Active Member
دوست عزيز من تو جايي كه شما گفتيد همچين چيزي نتونستم پيدا كنم!

amir600

Active Member
آقا وقتي اونو مي زنم اين ارور رو مي ده!!!

error.jpg

amir600

Active Member
من هم همين كارو مي كنم كه اون ارور رو مي ده يعني بعد از دانلود موقع نصب

sirvan

Member
khob pas bayad vberi az site microsoft "java vitual machin"! ro download koni hajmesh chizi dar hodode 12mg hastesh

reje be on error ham ke chizi nemitonam begam be joz inke dobare nasbesh koni be sorate custom va spetional ro entekhab koni

amir600

Active Member
در ضمن من نگاه كردم تو همون سايت حجم دانلود 14 مگ بود...

iRWEBDES

Active Member
sirvan گفت:
khob pas bayad vberi az site microsoft "java vitual machin"! ro download koni hajmesh chizi dar hodode 12mg hastesh

reje be on error ham ke chizi nemitonam begam be joz inke dobare nasbesh koni be sorate custom va spetional ro entekhab koni
دوست عزيز براي بهتر خونده شدن و بهتر رسيدگي كردن به موضوعات لطفا سعي كنيد فارسي تايپ كنيد

مهرداد كوهي

sirvan

Member
iRWEBDES گفت:
sirvan گفت:

دوست عزيز براي بهتر خونده شدن و بهتر رسيدگي كردن به موضوعات لطفا سعي كنيد فارسي تايپ كنيد

مهرداد كوهي
خدمت آقای کوهی عرض کنم که:
1.من همیشه از نصایح شما استفاده کردم و یکی از دلائل موفقیتم رو در زندگیم پندها و اندرزهای شما میدونم.
2.اگه کمی تامل میکردی و همه ارسالها رو میخوندی متوجه میشدی که من در 5 ارسالی که برای شخص ایشان داشتم سعیم رو برای حل مشکلشان کردم.
3.شما مثل اینکه من رو به خاطر ندارید و قراری که با هم داشتیم!
4.بهتر بود نصایحتون رو خوصوصی میدادید.(البته اگه هدفتان اینه که به نتیجه ای برسین)
5.کاش شما کمی فکر میکردید که شاید این آقای سیروان یه جایی داره ارسال میکنه که نمیتونه فارسی بنویسه.

جدیدترین ارسال ها

بالا