دو پوستر

درود
بازم از کارهای قدیمیم دو تا پوستر که برای یه کنفرانس دانشگاهی درست کردم رو گداشتم لطفا نظر بدید.

راستی دوستانی که طراحی می کنند می خوام بدونم برای طراحی یه همچین پوستری میانگین چقدر می گیرند؟
چون آشنا بود من پول نگرفتم.
البته اون موقع زیاد وارد نبودم بیشتر به چشم یک تمرین بهش نگاه می کردم.
با سپاس

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    132.7 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • 6.jpg
    6.jpg
    165.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26

sh1 graphic

Well-Known Member
زیاد خوب نشدن <البته قدیمیه>(نظر شخصی)
اگه الان اینو طراحی کنم کمتر از 10 تومان میگیرم
موفق باشی

hsajj

Member
رنگ بندی هاشون تیره هست و شاید چشم رو اذیت کنه (نظر شخصی)
فونت ها هم میشد بهتر انتخاب بشن .
البته چون کارای اولت بوده خوبه . :rose:

Amir storm

Well-Known Member
ضعیف
امتیاز من:2
باد تخفیف زیاد قبولی یعنی 10:green:
امید وارم نا راحت نشی
چون رنگ بندیت خیلی بده ومن هم رو این مسئله خیلی حساسم
یا علی

درود
ممنون از نظر راستش هنوزم با طراحی اداری مشکل دارم صاحب کار یه کار با کلاس می خواست اما به قول خودش نباید جلف و رنگارنگ باشه .
بازم ممنون

سلام

کار رسمی اولش آدمو میترسونه اما اگه به سایتهای علمی سربزنید میبینید که هر چند عموما با جسارت کمت، اما بازم از گرافیک های متفاووتی استفاده میکنند.
توی هماهنگ کردن تصویر با زمینه روشهای دیگری هم میتونید امتحان کنید. از تزئینات نامناسب پرهیز کنید... اون طرح مشکی رو میتونستید با رنگهای همخوان با عکسهای کرمی بیشتر ست کنید.کارتون اینقدر کوچیکه که نکات خوب و بدش پیدا نیست و میشه فقط رو کلیاتش نظر داد.
توی نمودارهال و پوسترهای علمی ورسمی جایگاه سازی هدایت چشم خیای مهم هست. رنگ ها هم میتونن با کم خرج ترین تغییرات بیشترین کمک رو در ابهت کار داشته باشن
کارت الان که دقت میکنم نکات جالبی هم داره ... مثلا کادرهای طرح آبی جالب بور ولی باید ببینیم مناسب پوستر هم هست یا نه.از لحاظ کنترل شلوغی خوبن ولی از نظر پیوستگی و انسجام مثلا جاداشت قسمت بالا بیشتر روش کار بشه...اون کادر محدود کننده هست. آرم ها هم کمی بیمهری دیدن...
خب مال اونوقتاس دیگه...من طرحهای قدیمیم رو که میبینم نمیدونم از کجاش دفاع کنم!:)
موفقباشی

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا