دو مشکل کوچیک در مایا

ssdsajad

Active Member
سلام دوستان خوشحال میشم راهنمایی کنید
به دو تا مشکل خیلی کوچیک در مایا برخورد کردم از چند ناحیه هم آسیب دیدم !
مشکل اینه که من یه camera ایجاد کردم در پروژه حالا مجبورم حذفش کنم
اما نمیدونم کجاست !!
تو صحنه نمیبینمش میخوام حذفش کنم جایی هست که لیست نشون بده از موجودیات صحنه که حذفش کنم؟؟
چون اگه میدیدمش راحت انتخاب میکردم وdelete

مشکل دوم
با fluid
یه دود میسازم یا بخار
اما میخوام دود یا بخار حرکت نداشته باشه متحرک نباشه ... یابهتره حداقل حرکت رو داشته باشه
وقتی ایجاد میکنم بیشتر شبیه دود کش هست تا یه بخار جمع شده در یه ناحیه
میخوام یه دسته بخار جمع شده در یه ناحیه باشه
تنظیماتشو هم دستکاری میکنم جواب نمیگیریم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
مشکل اینه که من یه camera ایجاد کردم در پروژه حالا مجبورم حذفش کنم
سلام
خوب هم به راحتی میتونی از توی لیست Window > outliner انتخابش کنی و پاک و اگه اونجا هم توی زیر گروه های پیچیده ست میتونی این کار رو کنی که اول یکی از view ـهات رو بری تو دوربین مورد نظرت و با کلیک بر روی آیکون دوربین تو منوی تنظیمات view اون رو انتخاب و بعد پاک.

خوب از fluid ـهای بدون emitter و منبع استفاده کن.
بتز بستگی به خواستت داره، که منظورت مه هست یا مثلا بخاری که از لوله ی کتری زده بیرون و میخوای این ثابت باشه، این دوتا با هم فرق دارن. مشکل دومت رو واضح تر بگو تا دوستان بهتر بتونن کمک کنن.

حق یارت

ssdsajad

Active Member
مرسی بابت اولی

تو دومی دقیقا تر بگم میشه این :
منظورم مه هست
میخوام یه دسته مه یه جا باشه

ssdsajad

Active Member
راستی میشه اینم پاسخ بدید؟؟
من وقتی از یه obj رندر میگیرم
رنگ زمینه سیاه هست
میخوام رنگ زمینه سبز باشه ...
منواسه اینکه رنگ زمینه سبزباشه از یه کره استفاده میکنم و سبزش میکنم اما بعضی مواقع سایه دار میشه اذیت میکنه

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
اول زنگ رو توضیح میدم، به همون صورتی که گفتم وقتی تو view ـی هستین حالا camera یا پرسپکتیو ، تو تنظیمات view اون بالا آیکنی که تصویر یه دوربین و یه لیست رو داره بزنین تا برین توی attribute editor دوربین اون view ـتون، حالا منو رو به سمت پایین برید تا به بخش Environment برسید و بازش کنید و حالا رنگی که میخواین رو انتخاب کنید و تمام

در مورد مه، باز هنوز نمیدونم منظورتون مه یه دست و ساده ست یا مه ـی که مثل ابر باشه.
شما برای مه های ابری یا همون ساخت ابر میتونید برید به Window > General editor > Visor و تو این پنرجه به تب Fluid Examples برید و با دیدن تنظیمات ابرها مهندسی معکوس کنید تا یاید بگیرید که هر عدد و گیزنه برای چه کاریه، برای این کار هم میتونید با قرار دادن یه fluid بدون پخش کننده یا همون بدون emitter کنار ابری که وارد صحنه کردین و مقایسه ی تنظیمات و تغییر دونه به دونه ی اونها تو fluid ساده تون خوب متوجه کاربرد گزینه ها بشین.

توصیح تمام پارامتر های fluid و آوزش ساخت یه چیز در اینجا یعنی این فروم و به روش نوشتن مطلب سخته.
ولی برای یه ابر ساده من هم ساده میگم: یه fluid بودن emitter و بعد تو بخش Contents method گزینه ی Density رو بذارید روی Gradient و بعد برای شدت و غلظت مه برید به Shading و رنگ گزینه ی Transparency رو به سفیدی ببرید. تمام

حق یارت

ssdsajad

Active Member
اول زنگ رو توضیح میدم، به همون صورتی که گفتم وقتی تو view ـی هستین حالا camera یا پرسپکتیو ، تو تنظیمات view اون بالا آیکنی که تصویر یه دوربین و یه لیست رو داره بزنین تا برین توی attribute editor دوربین اون view ـتون، حالا منو رو به سمت پایین برید تا به بخش Environment برسید و بازش کنید و حالا رنگی که میخواین رو انتخاب کنید و تمام

در مورد مه، باز هنوز نمیدونم منظورتون مه یه دست و ساده ست یا مه ـی که مثل ابر باشه.
شما برای مه های ابری یا همون ساخت ابر میتونید برید به Window > General editor > Visor و تو این پنرجه به تب Fluid Examples برید و با دیدن تنظیمات ابرها مهندسی معکوس کنید تا یاید بگیرید که هر عدد و گیزنه برای چه کاریه، برای این کار هم میتونید با قرار دادن یه fluid بدون پخش کننده یا همون بدون emitter کنار ابری که وارد صحنه کردین و مقایسه ی تنظیمات و تغییر دونه به دونه ی اونها تو fluid ساده تون خوب متوجه کاربرد گزینه ها بشین.

توصیح تمام پارامتر های fluid و آوزش ساخت یه چیز در اینجا یعنی این فروم و به روش نوشتن مطلب سخته.
ولی برای یه ابر ساده من هم ساده میگم: یه fluid بودن emitter و بعد تو بخش Contents method گزینه ی Density رو بذارید روی Gradient و بعد برای شدت و غلظت مه برید به Shading و رنگ گزینه ی Transparency رو به سفیدی ببرید. تمام

حق یارت

مایا ی من دیگه باز نمیشه !! :cry:
Error: Value is out of range: 103

جدیدترین ارسال ها

بالا