دو عدد سوال مهم؟

isaac7

Member
سلام دوستان عزیز و گرامی ام ، با تشکر از کمکهایی که می کنید دو تا اسوال دارم :

1 - چطور می تونم یه متن طولانی رو در یک صحفه قرار بدم،یعنی بتونم اسکرولش کنم یا چیزی شبیه به این ؟

2 - آیا قابلیت برگشتن به جایی که از آن آمده ایم "Jump Back Button" فقط در بین فریمهای یک مووی قابل استفاده هستند ؟ به عبارتی می خوام وفتی از یک مووی کلیک شد و بمموی دیگری رفت کلیدی قرار بدیم تا بازدن اون برگردم به همانجایی که بودم .

تشکر و سپاس فراوان . موفق باشید

smmousazadeh

Well-Known Member
برای scroll کردن:
در properties text
text Property>text tab>framing
scrolling رو انتخاب کنید.

برای سوال دوم من خودم یه متغییر تعریف میکردم که محل قبلی (فریم قبلی) رو توش ذخیره میکردم.

nima_dir

Active Member
آقا سام نليكم
ج س 1) متنت رو تبديل به html كن و بعد نمايش بده .
ج س 2) اگه درست متوجه شده باشم ميتوني يه متغير پابليك بگيري تا جاي فعلي كه هستي رو نگه داره يعني اسم مووي بعد ميتوني ازش استفاده كنيم
آقا خدا حافظ

mojtaba1339

Active Member
سلام.
جواب سوال اول که مشخص بود ، نظر من هم با آقای موسی زاده یکی است. (با این روش می تونی به مقدار نامحدود متن رو در صفحه اسکرول کنی، البته اگه عکس یا اشیای دیگه ای خواستی اسکرول کنی بگو تا روشش رو برات توضیح بدم.)
برای سوال دم نیز لازم نیست متغیر تعریف کنی ، می تونی از کتابخانه رفتار استفاده کنی و go to movie رو بکشی روی دکمه ات و توی این پنجره در قسمت پایینش یه تیک داره که کنارش نوشته remember for back یا یه همچین چیزی .که میشه برگشت رو به حافظه سپرد . توصیه میکنم اول اینو امتحان کن و اگه نتونستی راههای بالا رو امتحان کن.
یا علی

isaac7

Member
واقعا از کمک شما دوستان سپاس گذارم .

البته اگه عکس یا اشیای دیگه ای خواستی اسکرول کنی بگو تا روشش رو برات توضیح بدم.)

مرسی لطفا توضیح بدین.

برای سوال دم نیز لازم نیست متغیر تعریف کنی ، می تونی از کتابخانه رفتار استفاده کنی و go to movie رو بکشی روی دکمه ات و توی این پنجره در قسمت پایینش یه تیک داره که کنارش نوشته remember for back یا یه همچین چیزی .که میشه برگشت رو به حافظه سپرد . توصیه میکنم اول اینو امتحان کن و اگه نتونستی راههای بالا رو امتحان کن.

آقا مجتبی . مرسی . من هیچ تیکی به اسم remember for back یا شبیهش ندیدم . دقیقا کجای برنامست؟

مرسی

mojtaba1339

Active Member
اون روش دومی که من گفتم اشتباهه ، همون تریپ متغیر رو بری بهتره.
من با یه بخش دیگه اشتباه گرفتم ، شرمنده.
در مورد اسکرول متن هم یه چند روز دیگه متن کامل اسکریپتشو برات مینویسم همینجا.
بای

جدیدترین ارسال ها

بالا