longinusadib
Member
دو سوال در مورد Poser 6 و Adobe Illustrator و خروجی آنها به Max لطفا راهنمایی کنید
اولا هنگامی که می خواهم فایلی را از Adobe Illustrator وارد 3D MAX چه نسخه 5 چه 7 و چه نسخه 8 کنم پیغام زیر نمایش داده میشود
Improper file format یعنی فرمت نادرست و گاهی نیز پیغامی می دهد که می گوید فایل شما بیشتر از 255 کاراکتر است
در ضمن از فوتوشاپ هم خروجی Adobe Illustrator گرفتم اما باز هم نتیجه نداد
در مورد Poser 6 هم اینکه وقتی یک ابجکت انسان را وارد محیط Max می کنم اجزاء بدن از هم جدا هستند فقط امیدوارم که کسی نگوید که باید در Max تمام اعضاء را یکی یکی به هم مرتبط کنم ......چه کار کنم تا اعضاء همانطور که در خود Poser به هم متصل هستند در مکس وارد شوند
در ضمن از فوتوشاپ هم خروجی Adobe Illustrator گرفتم اما باز هم نتیجه نداد
در مورد Poser 6 هم اینکه وقتی یک ابجکت انسان را وارد محیط Max می کنم اجزاء بدن از هم جدا هستند فقط امیدوارم که کسی نگوید که باید در Max تمام اعضاء را یکی یکی به هم مرتبط کنم ......چه کار کنم تا اعضاء همانطور که در خود Poser به هم متصل هستند در مکس وارد شوند