دو سوال در مورد پی اچ پی نوک ( جواب بدید

aghahamidgol2

Active Member
سلام ببخشید دو تا سوال دارم یکی مشکل فنی هست یکی هم نیاز به راهنمایی دارم اولی را بگم من یک ماژول تلویزیون آنلاین نصب کردم اس کویل آن را به صورت لوکال شناساندم و بعد آپلود کردم در آخر ماژول را فعال کردم حالا ببینید چند خط ارور داره من البته حدس می زنم چی هست اما چه جوری رفع مشکل کنم
البته مشکل در زبانهای مختلف هست لطفا راهنمایی کنید

سوال دوم به شکل بعدی نگاه کنید می خواهم همین تریپ را در سایتمان اجرا کنم می شه راهنمایی کنید چه می شه کرد یعنی کنار نام یوزر ها عکس پرچم کشورشان باشد دقیقا مثل کانترهای معروف ایرانی که هر کسی سر می زنه به سایتشان می گه از چه کشوری بوده البته این کمی فرق داره می خواهم ببینم به جز اینکه از لیست پرچم ها استفاده کرد آیا در نوک می شه از شناسایی آی پی هم این کار را کرد یانه ممنون می شوم جواب دهید
q.jpg

sarallah

Member
سلام
آقا شما چون زبان پيشفرض تون فارسي هستش يا بايد فايل lang-english.php موژولتون رو ترجمه كنين و به اسم lang-farsi.php تو پوشه language موژولتون ذخيره كنيد
يا از زبان انگليسي استفاده كنيد

sarallah

Member
دوست عزيز
توي پوشه اين موژولتون يه پوشه هست به نام language كه توش يه فايل هست به نام lang-english.php شما از اين فايل يك كپي بگيريد و با نام lang-farsi.php ذخيره كنيد ٬ مشكلتون حل ميشه
اگر هم خواستي ميتوني lang-farsi.php رو ترجمه كني تا موژولت فارسي بشه
همين

aghahamidgol2

Active Member
sarallah گفت:
دوست عزيز
توي پوشه اين موژولتون يه پوشه هست به نام language كه توش يه فايل هست به نام lang-english.php شما از اين فايل يك كپي بگيريد و با نام lang-farsi.php ذخيره كنيد ٬ مشكلتون حل ميشه
اگر هم خواستي ميتوني lang-farsi.php رو ترجمه كني تا موژولت فارسي بشه
همين
دستت درد نكنه درست شد خيلي آقايي سوال دوما را مي توني جواب بدي؟

sarallah

Member
خواهش ميكنم
در مورد سوال دوم
راستش من تا حالا از اين كارا نكردم
ولي php دو تا متغيير داخلي عالي براي اين كار داره
اولي $HTTP_ACCEPT_LANGUAGE هستش كه يه كلمه دو حرفي مثل fa يا en رو بسته به زبان مرورگر برميگردونه و شما ميتوني با يه switch مشخص كني كه چه پرچمي رو نشون بده

دومي هم $REMOTE_ADDR هستش كه ip شخص درخواست كننده رو برميگردونه و شما بايد محدوده ip ها رو براش مشخص كني كه مثلا از اين ip تا اين ip مال فلان كشور هستش
البته اين كارها همچين آسون هم نيست و خيلي كار داره و براي اين كار ها بايد php رو خوب بلد باشي
با تشكر
ثارالله

جدیدترین ارسال ها

بالا