aghahamidgol2
Active Member
سلام ببخشید دو تا سوال دارم یکی مشکل فنی هست یکی هم نیاز به راهنمایی دارم اولی را بگم من یک ماژول تلویزیون آنلاین نصب کردم اس کویل آن را به صورت لوکال شناساندم و بعد آپلود کردم در آخر ماژول را فعال کردم حالا ببینید چند خط ارور داره من البته حدس می زنم چی هست اما چه جوری رفع مشکل کنم
البته مشکل در زبانهای مختلف هست لطفا راهنمایی کنید
سوال دوم به شکل بعدی نگاه کنید می خواهم همین تریپ را در سایتمان اجرا کنم می شه راهنمایی کنید چه می شه کرد یعنی کنار نام یوزر ها عکس پرچم کشورشان باشد دقیقا مثل کانترهای معروف ایرانی که هر کسی سر می زنه به سایتشان می گه از چه کشوری بوده البته این کمی فرق داره می خواهم ببینم به جز اینکه از لیست پرچم ها استفاده کرد آیا در نوک می شه از شناسایی آی پی هم این کار را کرد یانه ممنون می شوم جواب دهید
البته مشکل در زبانهای مختلف هست لطفا راهنمایی کنید
سوال دوم به شکل بعدی نگاه کنید می خواهم همین تریپ را در سایتمان اجرا کنم می شه راهنمایی کنید چه می شه کرد یعنی کنار نام یوزر ها عکس پرچم کشورشان باشد دقیقا مثل کانترهای معروف ایرانی که هر کسی سر می زنه به سایتشان می گه از چه کشوری بوده البته این کمی فرق داره می خواهم ببینم به جز اینکه از لیست پرچم ها استفاده کرد آیا در نوک می شه از شناسایی آی پی هم این کار را کرد یانه ممنون می شوم جواب دهید