دو سوال درمورد PHPbb فارسي ...

Shakil O'nill

New Member
با سلام
پس از نصب برنامه در بالاي كليه صفحات پيام هاي زير نمايش داده مي شوند:

Warning: fopen(data.php): failed to open stream: Permission denied in /home/sohail2d/public_html/phpbb/includes/page_header.php on line 68

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/sohail2d/public_html/phpbb/includes/page_header.php on line 71

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/sohail2d/public_html/phpbb/includes/page_header.php on line 72

حتي پس از آپلود مجدد فايل page_header.php اين پيام ها باقي مي مانند علت چيست؟

در كنترل پانل انجمن ها نمي توانم در قسمت مديريت انجمن از كلمات فارسي يراي ايجاد يك انجمن جديد استفاده كنم ( در اينجا كليد Scroll Lock كار نمي كند ).

لطفا راهنمايي ام كنيد. متشكرم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بعد از اينكه اين پغام رو نشون ميده انجمن رو هم نشون ميده؟!

شما توي فايلهاي phpBB تغييري ندادين؟!

مجيد

sambol

Active Member
ماله من هم همين مشكل رو داره در ضمن اقا مجيد وقتي براي ارسال مطلب جديد يا دادن پاسخ مي ري تو بخش اديتور خودش يه مطلب جلو جلو گزاشته يه چيزاي جفنگي نوشته

Shakil O'nill

New Member
بله تمام صفحات بدون مشكل نمايش داده مي شوند . فقط در بالاي صفحه همان سه اخطاري كه عرض كردم نمايش داده مي شوند.

من در هيچ يك از فايلهاي phpbb تغييري ندادخ ام.

ضمنا در مورد نحوه ورود اسامي فارسي براي عنوان هر انجمن چه بايد كرد.

از زحمات شما سپاسگذارم.

kami_mz

Well-Known Member
براي وارد كردن فارسي عنوان انجمن ها كيبردتونو فارسي كنيد( يعني اگه فاريس داره با shift+alt فارسي بنويسيد). همين.

ied

Member
آقا من مي ذارم اين نسخه اصلا مشكل نداره!والله نمي دونم چي شده!

Shakil O'nill

New Member
sambol گفت:
ماله من هم همين مشكل رو داره در ضمن اقا مجيد وقتي براي ارسال مطلب جديد يا دادن پاسخ مي ري تو بخش اديتور خودش يه مطلب جلو جلو گزاشته يه چيزاي جفنگي نوشته

با سلام هنوز هيچ پاسخي براي سوال اول خود و مشكلي كه براي دوست ارجمندم سمبل به وجود آمده دريافت نكردم ( زيرا براي من هم اين مسپله پيش آمد ).

بنابراين جسارتا وارد كد برنامه دوستان در فايل شدم تا عملكرد اين قسمت را ببينم . ظاهرا دوستان قصد داشتند كه براي ثبت آي پي كاربران در فايلي تحت عنوان data.php از توابع كنترل فايل ( نظير fopen , fclose , fwrite ) استفاده كنند. و با توجه به اينكه متغير مربوط به اشاره گر فايل ايجاد نشد ( به عبارت بهتر فايل ساخته نشد ) اين سه پيام خطايي كه در اولين ارسال اراپه كردم ظاهر مي شدند.

براي رفع اين مسپله سه راه حل اراپه مي كنم :
1. مي توانيد به سورس فايل include/page_header.php مراجعه كرده و دستورات ناحيه ip_logger ( خطوط 65 تا 73 ) را به حالت كامنت در آوريد.

2. ميتوانيد به صورت دستي فايلي به نام data.php ايجاد كرده و در ناحيه مناسب از سايت خود آپلود نماييد.

3. مي توانيد به شاخه مربوط به ناحيه اي كه فايل data.php قرار است در آنجا ايجاد شود اجازه دستيابي به محتويات شاخه جهت ساخت فايل اعطاء نماييد ( اين كار توسط شما به عنوان admin و از نرم افزار هاي گوناگون نظير cutftppro قابل انجام است.

موفق باشيد.

جهت اطلاع خودم دوستان محبت كنند و نام مدير يا مديران اين تالار را معرفي كنند. سپاسگذارم.

ied

Member
عزيز مشكل از اين نيست اگه فايل ايجاد شده باشه در بدو شروع به كار انجمن اين ارور رو مي ده ولي براي برداشتنش همين روشي كه دوستمون نوشتن درسته!

sambol

Active Member
اقا پيغام خطاها از بين رفت همون جور كه دوستمون گفته بودن اصلا ماله من فايل data.php نداشت گذاشتم حق دسترسي هم رو 777 درست شد ولي يه مشكل هست كنترل پنل مديريت نمي اد سمت راستش

sambol

Active Member
اقا من براي كنترل پنل ايرادش لينك بقل رو پروپرتيس گرفتم ورداشتم تو يه صفحه جديد وا كردم اين ارور رو نوشت
کد:
 Fatal error: Call to undefined function: append_sid() in /home/badgirne/public_html/test1/admin/admin_disallow.php on line 28
بعد رفتم تو فايل مورد نظر ديدم مربوط به جاي بي بي گير داده حالا دقيق نمي دونم :idea:

بابا يكي جواب بده

:evil: آقا پس پشتيبانيتون كو :cry:
اقا من براي كنترل پنل ايرادش لينك بقل رو پروپرتيس گرفتم ورداشتم تو يه صفحه جديد وا كردم اين ارور رو نوشت
كد:
Fatal error: Call to undefined function: append_sid() in /home/badgirne/public_html/test1/admin/admin_disallow.php on line 28

بعد رفتم تو فايل مورد نظر ديدم مربوط به جاي بي بي گير داده حالا دقيق نمي دونم
ما هم همين مشكلو داريم
فكر كنم فقط تو localhost تست كردي ايجوري نيست ؟؟ :?:
[/quote]
ايتم رو ما اريم ( عجب تفاهمي حال كنيد )
يه گله هم از آقا مجيد كه جواب نميدن :(
------------------
فعلا
ياحق
ولي اين تن بميره جواب بدين بابا ما گير اينيم

بابا يكي جواب بده

:evil: آقا پس پشتيبانيتون كو :cry:
كد:

بعد رفتم تو فايل مورد نظر ديدم مربوط به جاي بي بي گير داده حالا دقيق نمي دونم
ما هم همين مشكلو داريم
فكر كنم فقط تو localhost تست كردي ايجوري نيست ؟؟ :?:
[/quote]
ايتم رو ما اريم ( عجب تفاهمي حال كنيد )
يه گله هم از آقا مجيد كه جواب نميدن :(
------------------
فعلا
ياحق
ولي اين تن بميره جواب بدين بابا ما گير اينيم

جدیدترین ارسال ها

بالا