دو سؤال از دوستان...كمك كنيد

007 باند

New Member
با سلام به دوستان خوبم. اگه بتونيد به اين دوتا سؤالم جواب بدين واقعا ممنونتون مي شم.

1- من تو يه قسمتي از انيميشنم مي خوام افتادن يك جسم رو روي زمين (از ارتفاع) شبيه سازي كنم. چطوري مي تونم شتاب گرانش رو روي حركتم اعمال كنم؟ مي خوام طبيعي باشه و عين افتادن واقعي يك جسم روي زمين باشه. براي همين حركت نبايد يكنواخت باشه و بايد شتاب گرانش توش وجود داشته باشه.

2- من يه پرو‍‍‍‍ژه سنگيني رو ساختم. مي خوام يه قسمت "نظر دهيد" براش بسازم و طوري باشه كه با كليك بر روي يك دكمه نظر نوشته شده توسط كاربر رو به ايميلم بفرسته. آيا چنين چيزي ميشه؟

[ امین مرادی شیبانی ... آی دی : Amin252007 ]

سلام انیمیش شما 2 بعدی یا 3 بعدی
برای 3 بعدی در دایرکتور 11 می توانی از Physics استفاده کنی د رورژن های قبلی هم از موتور Havok
برای انیمیشن 2 بعدی اگه در انیمیشن در حالت طراحی می خواهی استفاده کنی از خاصیت tween استفاده کن اگه حالت runtime می خواهی استفاده کنی یه همچین چیزی قبلا نوشتم می گردم ببینم برات می تونم پیدا کنم یا نه و اما به نظر من فلش برای این حالت خیلی قوی تر است این حالت جاذبه رو در فلش درست کن و در دایرکتور اینپورت کن از بچه های فروم فلش هم می توانی کمکم بگیری

برای سئوال دوم شما می توانی متن و آدرس ایمیل را بنویسی و با زدن یک دکمه برنامه outlook باز شود با متن و آدرس نوشته شده در دایرکتور و آماده فرستادن باشه یه نگاهی هم به توابع BudAPi بنداز چیزهای خوبی داره
یه روش دیگه می توانی با تماس به یک سایت PHP و فرستادن متن به آن ایمیل را ارسال کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا