دو راه جالب براي نفوذ به ويندوز اكس پي!!!

Fa

Well-Known Member
در هنگام ظاهر شدن منوي كاربران در ويندوز اكس پي دو بار [ctrl+alt+del] بزنيد.
سپس در قسمت نام administor را وارد كرده و در قسمت پسورد چيزي ننويسيد و okl كنيد.

و اگر براي ادمينستور پسورد گذاشته باشند هنگام بالا آمدن safe mode را بزنيد و بعد وارد منوي استارت شده و در ران Control userpasswords2 وارد كرده و اينتر كنيد.
پنجره باز شده داراي دو تب است .
user & advanced
Tab user را انتخاب کرده تیک :computer user must enter a username and pass to use thid
را بردارید.
با برداشتن آن در هنگام بالا ـمدن ویندوز از شما pass گرفته نمیگردد.

iman_ebru

Active Member
يا روش اول بي مزه هست يا من درست متوجه نشدم.

روش دومت هم كه ديگه نيازي نيست.
اگه بشه تا دم منوي استارت خودتو برسوني كه ديگه همه چيز حله.
يعني تونستي كامپيوتر رو باز كني.

ضمنا يكي از تاپيكاتو حذف كن.

Hwt

Active Member
روش اول مال كامپيوترهايي كه آماتور ويندوز نصب كرده باشه !‌ اين كامپيوترها كسايي كه ويندوز نصب كردن فقط Next زدن !

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
روش اول به نظر من خيلي خوبه چون من خودم بارها از اين روش استفاده كردم

روش دوم هم ايمان جان قبل از اينكه ويندوز بالا بياد با زدن كليد F9 ويندوز در حالت Safe Mode بالا مياري و اونجا در قسمت Control userpasswords2 مينويسي و بقيه مراحل رو انجام ميدي

هر دو روش مفيد هستن

قربانه شما

علي

rezamunu

Member
Hwt گفت:
روش اول مال كامپيوترهايي كه آماتور ويندوز نصب كرده باشه !‌ اين كامپيوترها كسايي كه ويندوز نصب كردن فقط Next زدن !
پس چه طور بايد حرفه اي نصب كرد ميشه به ما هم بگيد ممنون

everex

Member
آقا توي سايت مدرسه ي ما مسول سايت نام ادمين رو عوض كرده و معلوم نيست چطوريه

اقا rezamunu!عزيز
بايد موقع نصب ويندوز در پنجره اي كه مربوط به ادمين هست در مستطيل زير كه براي پسورد هستش پسوردتو وارد كني.

R_chizari

Active Member
Bepar2 گفت:
روش اول به نظر من خيلي خوبه چون من خودم بارها از اين روش استفاده كردم

روش دوم هم ايمان جان قبل از اينكه ويندوز بالا بياد با زدن كليد F9 ويندوز در حالت Safe Mode بالا مياري و اونجا در قسمت Control userpasswords2 مينويسي و بقيه مراحل رو انجام ميدي

هر دو روش مفيد هستن

قربانه شما

علي

علي جان ايمان راست ميگه. با سيف هم كه بالا بيايي ازت پسورد و يوزر ميخواد براي ورود به ويندوز كه اگه نداشته باشي كاري نميتوني بكني. براي زدن اون دستور هم بايد از توي استارت و ران اقدام كني :)
اين روشها كه روش نفوذ نيست. اولي كه درواقع سوتي كسيه كه داره ويندوز نصب ميكنه. دومي هم تا شما با يه يوزري كه دسترسي ادمين نداشته باشه وارد نشي اون دستور كار نميكنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا