ساختن اینا که کاری نداره...
کاری نداره ولی همچین سایت در خارج از ایران 1000 دلار تا 1300 دلار قیمت می خوره و یک طراح سایت هیچوقت تا وقتی همچین سایتهایی مونستر و .. هستند حاضر به طراحی نیست و با پرداخت 70 دلار م یتونه مشکل تم رو حل کنه
البته این رو اگه نگاه کنید تم خالیه و اگه بخواد یک سایت بشه باید کد نویسی های خاص خودش از پی اچ پی و اکسن اسکریپت کار بشه تا کانتکت و هویز دایمن و .... فعال بشن و قابل استفاده
طراحی سایت چندین مرحله داره که کی یاز مراحل طراحی تم که شرکتهایی بزرگ کمتر طراحی تم رو انجام می دهند برای همین سایتهایی مثل مونستر 12000 تا تمپلت برای فروش دارند و تمسازان و گرافیک کارا تمهایی که طراحی می کنند برای فروش می زارند
این قدرم بی اطلاع نیستم(من طراح وب هم هستم و با php و asp.net کار می کنم)
در ضمن این که میگید کد میخواد...
این ها هم کد ندارن فقط تم هستن...
شما میتونید قالب های آماده ی داخل بازار رو بخرید که خیلی ارزون تره و چیزای زیبا تر از اینا هم توش پیدا میشه...
خوب چقدر خرج داره؟!
منم هر جفتشو میخوام
خیلی لازم بید !
سلام ! دوست عزیز اگه شما Template Monster With Rating 7000 to Up می خواهید من برای شما Send می کنم ! در ضمن من حدود 25000 تمپلیت فول فلش دارم . هر کی خواست بگه تا واسه ی دانلود بگزارم ! بای !
آقا دمت گرم ما منتظريم كه دانلود كنيمسلام ! دوست عزیز اگه شما Template Monster With Rating 7000 to Up می خواهید من برای شما Send می کنم ! در ضمن من حدود 25000 تمپلیت فول فلش دارم . هر کی خواست بگه تا واسه ی دانلود بگزارم ! بای !