دو تمپلیت تمام فلش رو پسندیدم کسی داردش؟؟؟ خواهش می کنم کمک ...

st4r-s4t

Member
سلام
من دو تا تمپلیت رو پسندیدم ولی پولی هست گفتم شاید کسی داشته باشدشون!
اگر دارید دریغ نکنید! خواهش...:cry:

اولی
دومی

ممنون:oops:

khatibi123

Member
منم میخوام
7158-b.jpg

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
سلام من می تونم هر قالب رو از سایت مونستر دانلود کنم

ولی اگه نظر من و می خواین و به فکر موفقیت خودتون هستید اگه یک تم خیلی معمولی رو خودتون درست کنید یا این که برید از سایت مربووطه خریداری کنید 100 درصد در کارتون موفق وی میشین

چون سایت مونستر و ... سایتهایی تم فروشی هستند و خیلی از تمهاشو خیلی از بچه هایی ایرانی ساختن و منبع در آمدشون همینه و یک جور دزدیه که آدم بخواد فری استفاده کنه من خودم به شحصه اگه بخوام همیشه می خرم یا از عضویتم ... استفاده می کنم

khatibi123

Member
خوب چقدر خرج داره؟!
منم هر جفتشو میخوام
خیلی لازم بید !

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
قیمت مونستر 70 دلار و یکی دیگشم 67 دلار هستش که فقط 6 الی 3 بار هردوشون دانلود شدن و خریداری شدن

البته شما مختارین از خود سایت خریداری کنید یا از لینکهایی موجود استفاده کنید

البته اینم قبل از هر چیز بگم اینا تمپلت هستند و تمهایی فول فلش 2 برابر تمهایی دیگه برای هماهنگ کردن با چیزی که می خواین وقت می بره براتون

اگه یک سایت با همین تم + امکاناتی از جمله سفارش آنلاین و کنتور بازدید دیرزو و امرزو و نفرات آنلاین و ... بصورت فول فلش + نظر سنجی + خبرنامه + دفترچه مهمان + کانتکت + پلنخهایی هاست بصورت فول فلش خواستین از طریق پیام شخصی تماس بگیرید

یک نمونه سایت فول فلش که با امکاناتی مشابه www.EmmoRecords.com

سایت : www.MasterDesign.Ir

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
ساختن اینا که کاری نداره...

کاری نداره ولی همچین سایت در خارج از ایران 1000 دلار تا 1300 دلار قیمت می خوره و یک طراح سایت هیچوقت تا وقتی همچین سایتهایی مونستر و .. هستند حاضر به طراحی نیست و با پرداخت 70 دلار م یتونه مشکل تم رو حل کنه

البته این رو اگه نگاه کنید تم خالیه و اگه بخواد یک سایت بشه باید کد نویسی های خاص خودش از پی اچ پی و اکسن اسکریپت کار بشه تا کانتکت و هویز دایمن و .... فعال بشن و قابل استفاده

طراحی سایت چندین مرحله داره که کی یاز مراحل طراحی تم که شرکتهایی بزرگ کمتر طراحی تم رو انجام می دهند برای همین سایتهایی مثل مونستر 12000 تا تمپلت برای فروش دارند و تمسازان و گرافیک کارا تمهایی که طراحی می کنند برای فروش می زارند

shirini_forush

Well-Known Member
کاری نداره ولی همچین سایت در خارج از ایران 1000 دلار تا 1300 دلار قیمت می خوره و یک طراح سایت هیچوقت تا وقتی همچین سایتهایی مونستر و .. هستند حاضر به طراحی نیست و با پرداخت 70 دلار م یتونه مشکل تم رو حل کنه

البته این رو اگه نگاه کنید تم خالیه و اگه بخواد یک سایت بشه باید کد نویسی های خاص خودش از پی اچ پی و اکسن اسکریپت کار بشه تا کانتکت و هویز دایمن و .... فعال بشن و قابل استفاده

طراحی سایت چندین مرحله داره که کی یاز مراحل طراحی تم که شرکتهایی بزرگ کمتر طراحی تم رو انجام می دهند برای همین سایتهایی مثل مونستر 12000 تا تمپلت برای فروش دارند و تمسازان و گرافیک کارا تمهایی که طراحی می کنند برای فروش می زارند

ممنون
این قدرم بی اطلاع نیستم(من طراح وب هم هستم و با php و asp.net کار می کنم)
در ضمن این که میگید کد میخواد...
این ها هم کد ندارن فقط تم هستن...
بازم کد نویسی می خواد...
شما میتونید قالب های آماده ی داخل بازار رو بخرید که خیلی ارزون تره و چیزای زیبا تر از اینا هم توش پیدا میشه...
بازم ممنون

YTERROR

Active Member
این قدرم بی اطلاع نیستم(من طراح وب هم هستم و با php و asp.net کار می کنم)

منظورم این نبود و با شما نبود این بود که یک تم خالی هستند و برای این که سایت بشند باید مراحلی کار بشه و طراح وب با ادیت کوچک نمی تونه و قصد اطلاع رسانی بود نه ...

در ضمن این که میگید کد میخواد...
این ها هم کد ندارن فقط تم هستن...

منم دقیقا همین و گفتم و به ایشون گفتم اگه یک سایت بصورت کامل و کدنویسی می خوان پیام بدن

شما میتونید قالب های آماده ی داخل بازار رو بخرید که خیلی ارزون تره و چیزای زیبا تر از اینا هم توش پیدا میشه...

همونا قالبهایی مونستر هستند که بعلت جهان سومی ما و فرهنگ پایین در این زمینه به این صورت هست وگرنه یک جرم بزرگه ولی همونطور که قبلمهای سنما ایراو در یک سی دی به 300 تومان فروخته میشه بقیه چیزها هم به همین شکل انجام میشه

ممنون از لطف شما

Security9776

Active Member
سلام ، دوست عزیز ،
منم توصیه می کنم که از این تمپلیت ها استفاده نکنید .
منتهی اگه نیاز بهشون دارید ، می تونید از برنامه های دیکامپایلر استفاده کنید و بدون هیچ هزینه ای فایل های swf رو به سورسشون یعنی FLA تبدیل کنید .
برای دانلود نرم افزار هم در انجمن جستجو کنید .
موفق باشید ، محسن

Dr.hamid

New Member
با سلام
دوستان اگر كسي تمپ وب سايت يا تمپ فول فلش يا توگو و يا هر چيزه ديگه خواست فقط كافيه به ايميل زير ميل بزنه
[email protected]
قيمت هم به صورت توافقي

kodex2

کاربر فعال
سلام :

خوب چقدر خرج داره؟!
منم هر جفتشو میخوام
خیلی لازم بید !

سلام ! دوست عزیز اگه شما Template Monster With Rating 7000 to Up می خواهید من برای شما Send می کنم ! در ضمن من حدود 25000 تمپلیت فول فلش دارم . هر کی خواست بگه تا واسه ی دانلود بگزارم ! بای !

ahmad906

Member
سلام ! دوست عزیز اگه شما Template Monster With Rating 7000 to Up می خواهید من برای شما Send می کنم ! در ضمن من حدود 25000 تمپلیت فول فلش دارم . هر کی خواست بگه تا واسه ی دانلود بگزارم ! بای !

با سلام من هم اين رو مي خوام لطفا يه شماره حساب يا يه تلفن بديد

تا بنده پول اين سي دي و هزينه پست رو براتون واريز کنم

و شما لطف کني برام پست کني چون فکر نکنم با اين سرعت ايران بشه همشون رو دانلود کرد

ممنون منتظرم

VAHID216

مدیر بازنشسته
آقايون هر كي از اين قالب هاي فلش مي خواد توي آفاق ديزاين در خواست بده من براش واسه داونلود مي زارم به صورت مجاني با سورس هاش. البته اون هايي كه ساخت ايراني ها نيستن.
www.AFAGHDesign.com
موفق باشيد

arashtavoosi

Active Member
آقا دمت گرم ما منتظريم كه دانلود كنيم

desiran

Member
اگه یه توکه پا برید تویه خیابون با 1000 تومن می تونید گیر بیارید انقدر دنگ و فن نداره .

VAHID216

مدیر بازنشسته
خيابون كه آخه يه مشكلي داره آخرين Template ها رو ديگه نداره كه مثلا چند تايي كه امروز گذاشته :d

جدیدترین ارسال ها

بالا