دو تا error و خراب شدن زیبراش 4 !! کمک بفرمایید

سلام اساتید

:shock:
من مدتی بود با زیبراش 4 کار میکردم و مشقامو باهاش مینوشتم. بابا سنجاقکو تا اینجا رسوندم (امضام) اما حالا که قراره دوباره فایل رو باز کنم یه ارور مسخره میگه معذرت میخوام و ZB بی خداحافظی میره.

attachment.php

یه ارور دیگه هم تو ریسایز کردن داکیومنت میاد و میگه تو دمو داری و بیا اصلشو بگیر.

attachment.php

اول خیال کردم به خاطر اینه که 3.5 هم نصبه... همه ورژنها رو با یه برنامه your uninstaller ار بیخ پاک کردم. دوباره نصب کردم. اکتیویت هم کردم. برنامه باز میشه اما ریسایز بزنم دوباره میگه دمو هست. هر فایلی هم میخوام اپن کنم ارور دومی و کرش

نسخه ای که دارم همون حدود 250 مگی هست و کرکش هم یه کیجن هست برای ایکسفورس که مخصوص زیبراش 4 هست.
قبلا کار میکردم و هیچ مشکلی نبود. دیروز حتی با goz برای اسکاچریس آلفا 6 خیلی حال کردم ولی ...

اگه میدونین کمک بفرمایین.
حداقل یه بار درست باز بشه اون فایل سنگینو خروجی مش بگیرم (بیسش تغییر کرده و مپ دیسپ جوابمو نمیده):cry:

یا علی

پیوست ها

• error when double size.png
    error when double size.png
    11.3 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • error when open my last ztool.png
    error when open my last ztool.png
    10 کیلوبایت · بازدیدها: 27

Mandana

Active Member
این ارور زی براشت دمو هست رو باسه می هم میده گاهی.در اون صورت دو راه دارین
یا یه بار ctrl + s بزنین و یجا سیو کنین اگر چیزی روی زی براش باز هست(بعدن می تونین پاکش کنین)
یا می تونین یه بار file>import بزنین اول.یه فایل او بی جی رو باز کنین بعد از حالت ادیت مود خارج بشین کنترل+ n رو بزنین حالا هر چی رو میخواین open کنین.ولی حتمن قبلش توی زی براشتونیه فایل obj باز کنین
باسه می اینجوری مشکلم حل میشه همیشه.یه تست بزنین ببینین اوکی میشه اینجوری یا نع.اونهم به حماقت کرکش بر میگرده:rose:

سلام
خیلی ممنون که راهنمایی فرمودین. این روش شما برای 3.5 من جواب میداد. میگفت ذخیره نمیکنم بجاش open میکردم میفهمید که بعدا باید ذخیره کنه ... اما مثل اینکه یه مشکل جدید برای 4 پیش اومده. اصلا هیچ خدایی رو بنده نیست. هر کاری میکنم میگه sorry .
تشکر از جوابتون
فکر کنم یه ویندوز جدید در انتظارمه...

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا