به نام خدا سلام ببینید: عکس 1 عکس 2 و در صورت تمایل نظر بدید :)
M mostafa_cs Well-Known Member Mar 18, 2009 #1 به نام خدا سلام ببینید: عکس 1 عکس 2 و در صورت تمایل نظر بدید
yakoza Well-Known Member Mar 18, 2009 #2 من از دومي خوشم اومد ، قشنگ بود اگه ميشه بگو با چه دوربيني و تو چه حالتي اين عكسها رو گرفتي
M mostafa_cs Well-Known Member Mar 19, 2009 #3 ممنونم از لطف شما دوربینم حرفه ای نیست. سونی سایبرشات سری W 7.1 مگاپیکسل. منبع نور در عکس اول خورشید هست که زمینه کار با تنظیمات Level سیاه شده. در عکس دوم هم با ابزار Sponge و حالت De saturate قسمتهایی از عکس رو سیاه وسفید کردم.
ممنونم از لطف شما دوربینم حرفه ای نیست. سونی سایبرشات سری W 7.1 مگاپیکسل. منبع نور در عکس اول خورشید هست که زمینه کار با تنظیمات Level سیاه شده. در عکس دوم هم با ابزار Sponge و حالت De saturate قسمتهایی از عکس رو سیاه وسفید کردم.
Mandana Active Member Mar 19, 2009 #4 دومی ناناز شده یکم مرز سایه و روشن ها بیشتر بود بیشتر تر هم دوستش می داشتم ^.^ بنکلن جالب شده موفق باشی دوست هاین
دومی ناناز شده یکم مرز سایه و روشن ها بیشتر بود بیشتر تر هم دوستش می داشتم ^.^ بنکلن جالب شده موفق باشی دوست هاین