yakoza
Well-Known Member
سلام
اولین سوالم اینه که من یه فرم نظرات دارم همه چیزش درسته فقط وقتی که اسکریپتهای جاوا رو توش بنویسی تو دیتابیس ذخیره میکنه وقتی رفرش میکنی میبینی که اون اسکریپت اجرا میشه . چه جوری میشه جلوی این مشکل رو گرفت؟
سوال دومم اینه که من توی پوشه روت دو تا پوشه دارم admin & include حالا می خوام تو یه فایل رو از اینکلود require کنم
اینو مینویسم ولی ارور میده
ممنون
اولین سوالم اینه که من یه فرم نظرات دارم همه چیزش درسته فقط وقتی که اسکریپتهای جاوا رو توش بنویسی تو دیتابیس ذخیره میکنه وقتی رفرش میکنی میبینی که اون اسکریپت اجرا میشه . چه جوری میشه جلوی این مشکل رو گرفت؟
سوال دومم اینه که من توی پوشه روت دو تا پوشه دارم admin & include حالا می خوام تو یه فایل رو از اینکلود require کنم
PHP:
require '../include/user.php';
اینو مینویسم ولی ارور میده
کد:
Warning: include(include/user.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\wamp\www\sh\admin\add.php on line 2
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'include/user.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in D:\wamp\www\sh\admin\add.php on line 2
Warning: include(include/jdf.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\wamp\www\sh\admin\add.php on line 3
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'include/jdf.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in D:\wamp\www\sh\admin\add.php on line 3
Fatal error: Class 'database' not found in D:\wamp\www\sh\admin\add.php on line 4
ممنون